ben kullanıyorummmm ve kesinlikle tavsiye ederimyalancı emzik kullananınız var mı? ne düşünüyorsunuz bu konuda? ben çok ihtiyaç hissediyorum ama eşim şiddetle karşı. almadık hiç. ceren sürekli mememi ağzında istiyor. sürekli aç olabilir mi? bence beni emzik olarak kullanıyor. ve resmen iki gündür göçmüş durumdayım uykusuzluk ve yorgunluktan. iki gündür gündüz de uyumuyor gece de.... ilk günler gündüzleri full uyku geceleri hortlaktı.
ben aldım ama hiç kullanmadım sende ev hanımısın sanırım ihityacın olursa al bence sonuçta eşin acil bi durumda gider alır hemen acele etme ben aldım ööle duruyorilk sorumu soruyorum doğuran anneler ....süt pompası aldınızmı kullanıyomusunuz....ben doktor tavsiyesiyle doğumdan sonra kocacıma aldırırım diye düşünüyodum ama okuduklarıma göre hemen hemen herkese lazım olmuş ve acil gerekli bişey galiba...bide medela nın iyi olduğunu duymuştum doktorumda onu tavsiye etti.onunda iki çeşiti varmış otomatik ve elle olanı..kulllananlar ve kullandığı markadan memnun olanlar ve gerekliliği konusunda fikir vericek olanlar cevap yazarsa sevinirim.
nuk aldım didom çok memnunum ama bizimki pek beğenmesede almak zorunda fikrini sormuyom ona kaydirigubbakcemile3arkadaşlar pes ettim..ağlaya ağlaya sızdı yine.kucağıma alıyorum fayda etmiyor tek derdi meme..güzüne devasa bir emzik gibi göründüğümü iyice anlamış bulunuyorum.1 saat içinde emzik gelmiş olur.ben de nazan gibi uyumadan önce vereceğim.sabahtan beri araştırıyorum.1 yaşa kadar silikon öneriliyor tatsız ve temizlemesi kolay olduğu için.kauçuk da doğal bir malzeme gerçi.bir yerde kauçuk ile bebek tükrüğünün karışımında kansorejen bir maddenin açığa çıktığı yazıyordu.neye inanalım bizim de işimiz zor.
emzikleriniz ne marka arkadaşlar? kolay adımı kuzular.öğürme falan oldu mu?
norra sen normal doğummu yapmıştın ben kaçırdım.
bu arada tebrik ederim benden sonra doğum yapanları çok takip etme şansım olmadı.
birde kizlar ben surekli ona bakip agliyorum, sanirim hormonlar costu(hele eve geldik dunden beri salyasumuk agliyorum emziriken ona baktikca..sizdede varmi??