Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben ilk ona alıştırduım çok rahat oluyo hatta sağlık ocağındaki hemşire kızdı bende ona kızdım ben kullanmısımda ne olmuş biyerimde bişeymi var dedim canım sende alıştırr rahat edersin..yalancı emzik kullananınız var mı? ne düşünüyorsunuz bu konuda? ben çok ihtiyaç hissediyorum ama eşim şiddetle karşı. almadık hiç. ceren sürekli mememi ağzında istiyor. sürekli aç olabilir mi? bence beni emzik olarak kullanıyor. ve resmen iki gündür göçmüş durumdayım uykusuzluk ve yorgunluktan. iki gündür gündüz de uyumuyor gece de.... ilk günler gündüzleri full uyku geceleri hortlaktı.
valla kızlar benim çok rahat gecti ameliyatta sonrasıda bir kere ağrı kesici iğne yaptılar hastanede o kadar çok iyiyim inş.sizinde gecer hatta dedimki ben böle 10 tane daha yaparımm...nazan ben agrı kesicisiz duramıorum gunde 4tane minoset icme hakkım var vede kullanıorum. sezercik benimde hic hosuma gitmedi ama bu agrıları alttan yasasaydım daha mutsuz olurdum kesin
bizim göbüşüümzde 4. günümüzde düştü ertesi günü tuzladık yıkadık ki benim kızın kordonu çoook kalınmış dr. şaşırdınazan ya banada hiç düşcek gibi gelmiyodu 8. gün düştü 4. 5. gün düşenler var seninde kuruyodur kordonu farketmedinmi hiç alkollü bi şey verdi dr onu yaptık öyle bi şey yapmıyomusun??
benimde öksürmek ve gülmek ölüm gibitopiğimiz hayırlı olsun.
kızım uyuyor şuan. allahım onu benim nazarımdan korusun. o kadar çok seviyorum o kadar çok izliyorum ki onu... hep derler ya en çok annenin kendi nazarı değermiş diye, resmen çok korkuyorum.... ama bakmaya da doyamıyorum.
öksürmek hapşurmak ve gülmek dikişlerimi patlatacak gibi oluyor. siz de durum nedir? doktora sordum hapşurursam ne olur diye, birkaç kere hapşurmakla bişey olmazmış. çok şiddetli hastalanırsak ve sürekli öksürecek filan olursak tehlikeli olabilirmiş... aklım çıkıyor öksürük filan tutacak diye.... benim hiç hoşuma gitmedi valla sezeryan olmak.... hayatımda ilk defa ameliyat olduğumdan mıdır nedir bana çok zor geldi. hiç ağrı kesici filan kullanmadım, acaba kullansam daha mı rahat ederdim siz kullandınız mı?
bizimde göbek daha düşmedi erken daha sanırım ama dr bize dişey vermedi sürmek için hiç bişey yapmıyoruz göbek düştükten sonra ilk banyomuzu yapcaz inşallahnazan ya banada hiç düşcek gibi gelmiyodu 8. gün düştü 4. 5. gün düşenler var seninde kuruyodur kordonu farketmedinmi hiç alkollü bi şey verdi dr onu yaptık öyle bi şey yapmıyomusun??
yalancı emzik kullananınız var mı? ne düşünüyorsunuz bu konuda? ben çok ihtiyaç hissediyorum ama eşim şiddetle karşı. almadık hiç. ceren sürekli mememi ağzında istiyor. sürekli aç olabilir mi? bence beni emzik olarak kullanıyor. ve resmen iki gündür göçmüş durumdayım uykusuzluk ve yorgunluktan. iki gündür gündüz de uyumuyor gece de.... ilk günler gündüzleri full uyku geceleri hortlaktı.
merhaba bende deniyorum ama bir iki emiyor sonra bırakıyor alışamıo bi türlü avent aldım silikon damaksız bilemiyorum nie alışmıyorki acabaarkadaşlar pes ettim..ağlaya ağlaya sızdı yine.kucağıma alıyorum fayda etmiyor tek derdi meme..güzüne devasa bir emzik gibi göründüğümü iyice anlamış bulunuyorum.1 saat içinde emzik gelmiş olur.ben de nazan gibi uyumadan önce vereceğim.sabahtan beri araştırıyorum.1 yaşa kadar silikon öneriliyor tatsız ve temizlemesi kolay olduğu için.kauçuk da doğal bir malzeme gerçi.bir yerde kauçuk ile bebek tükrüğünün karışımında kansorejen bir maddenin açığa çıktığı yazıyordu.neye inanalım bizim de işimiz zor.
emzikleriniz ne marka arkadaşlar? kolay adımı kuzular.öğürme falan oldu mu?