2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

güzel anne adayları bende bugün gittim doktora bebişim erkekmiş murgızım ardaları ikiledik canım ben bişey sorucam arkadaşlar 19 +2 günlük yazıyo dosyamda 19 haftayımı dolduruyorum 20 ci haftayımı ben çözemedim ya öptüm canlarım mucuuuuuuuuuk

Kardelencim, şuan için kafaya takmamaya çalışıyorum..Ayrıntılı ultrasonda daha net bilgi alırım diye ümid ediyorum.. Kordon uzun ama normal denmedi kafama takılan bu..Bakalım beklemekten başka yapacak birşey yok şimdilik..

nazecim inş allahın izniyle hiçbişiycik olmaz ,bide ayrıntılada baklır canım allah korusun bebişlerimizi sende bebişin için stress yapmamaya çalış iyi haberlerini bekliyoz canım benşm

Doğru diyorsun..Allah korusun bebişlerimizi bizim elimizden ne gelirki dimi.. Mevlam ne eylerse güzel eyler..14 ocak ayrıntılı ultrason için randevum o zamana kadar dua edicem..

Aramıza hoşgeldin..Benimde ikinci bebeğim olacak..Bir oğlum var birde kızım olacak inşallah..Hayırlı doğumlar hepimize..

GÖZÜNAYDIN... darısı başımıza olsun inşallah cnm :)

Dışarda kar var diye kimse çıkmamış ortalıklara yasemin... kızlar geceleri ateş basıyor karnım geriliyor göbüşde iyice büyüdü artık içimde çok rahatlıkla hareketlerini hissedebiliyorum...

eylülcüm benimde gece karnım kaşınıo :) eşim elini koyduğunda hissediyor artık hareketlerini.kar yağıyo da bende korkuyom nası gidicem eve gide düşmekten korkuyorum,düşmek bişey değilde bebişime bişey olur die işte

Aman canım dikkat et yolda topuklu giymiyorsundur umarım...tabi bebişe birşey olmasın a.s.

selam hepinize kızlar.....
aman kızlar dikkat edelim kendimize.....
valla bende şimdi kuaförden geldim ama eşim getirdi götürdü....
aslında karda yürümesine bayılırım hava o zaman daha temiz geliyor bana ve daha yumuşak oluyo.....

kardelencim nasıl yaptırduın saçlarını bakıyımmmyerimseniben kestirdinmi naptın bak merak ettim

murgizcim geçen kontrolümde doktor 4 hafta sonra yani 20 .haftda gel demişti....
bende dün gittim ve 20. haftadayız ayrıntılı bakıcaz dedi....
yani tüm organlarına bakıldı.....
beyindeki bazı yerlerin ölçümleri varmış onları ölçttü...
sanırım 10milimin altında olması gerekiyomuş onları ölçüp notlarını aldı....
ve allaha şükür iyi çıktı...
daha sonra böbreklerine midesine idrar torbasına baktı ve bana gösterdi....
boyun kemiğine baktı ve gayet güzel dedi görünürde hiçbir problem olmadığını söledi....:teytey:
hatta ben dedim ah canım kuzum benim dedim....:sm_cool:
dr da ne kızım dedi erkek bu basbaya.....
yanlış anladı sölediğimi....
bak testisleri bile burda dedi.....:roflol::dance:
sonra suyumda gayet iyi olduğunu söledi....
hıı bide kalbimiz dört odacıktan oluşuyomuş ya...
resmen öledi 4 tane göz oda şeklinde haç işareti bibi dedi dr bey....
işte ayrıntılı ultrasonu öğrenmiş olduk...
ama dedğim gibi önemli olan beyindeki ölçümlermiş....
bir dahaki kontrolüm 24. haftamda....
hayırlısıyla inşallah......

kardelencim nasıl yaptırduın saçlarını bakıyımmmyerimseniben kestirdinmi naptın bak merak ettim

ewet tatlım uçlarından aldırttım....
iyice yıpranmıştı uçları...
5 aydır kestirmiyorum....
nisan gibi bi daha kestircem...
doğumdan sonra şöle güzel kısa bi model istiyorum...
uzun saçla uğraşamam doğumdan sonra....
uzun saç hem bakım hemde fön istiyo bakımlı görünmesi için..
ama kısa saça iki tarak darbesiyle ve jöle hareketiyle tamamdır....yerimseniben
şimdilik uçlarından aldırttım......

ah ahhh benim saçlarım berbat durumda saçlarımda ırsi olarak beyazlama olduğundan boyatıyorum hamile kalınca 4 aydır boyatmıyorum kötü görünokafamçokkarıştı röfle vardı bide geri kalanında bende bi kestireyim diyorum önümüzdeki hafta doğuma yakın bende kestircem zaten yaza denk gelicek yine uzar ben oğluşum doğduğunda baya kısa kestirmiştim şimdi de omuzlarımın altında çok çabuk uzuo kökü bende yerimseniben:teselli:

CANIM ÇOK SAĞOL uzun uzun yazmışın anladım canım benimde aynı şeyleri yaptı bi tek kalbinin odacığını göstermedi içim rahatladı valla canım çok sağol çok şükür kardelencim inş sorunsuz doğacak bebişlerimiz,buarada saçınıda güle geüke uzat canım:1rolleyes:ya bide bu ralar fazla giremiyom nette hem benim hemde eşimin bilgisayarla işlerimiz oluyo malum dönem sonu yaklaşıyo aklımda burda kalıyo ama:dilcikar:neyseeee hde hepinizi öptüm byeeeeeee

yarencim çok sevindim allah sonunu getirsin canım desene senin oğluşa erkek kardeş geliyo hemde adı arda ha canım 19+2 de 19 u bitirmişin 20 nin içindesin aynı yaş hesabı gibi öpüyorumŞeniz

inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı gelir dünyaya desene 3 gün sonra 20 hafta bitiyor benim hayırlısı kendine iyi bak murgızcım görüşürüz

bebebe ben evden pek girmiyorum malum ev iş çocuk derken oturmaya vakit kalırsa onuda tv karşısında geçiriyorum :) işyerinden de mümkün oldukça girmeye çalışıyorum işte.pazartesi dr kontrolüme gidince gelişmeleri yazarım belki benimki cinsiyetini gösterirse sağlıkla İNŞALLAH

Günaydın Mayıs Anneleri

Havalar soğudu dikkat edin kendinize...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…