Günaydın Mayıs Anneleri
Havalar soğudu dikkat edin kendinize...sevgiler
Sana da günaydı Eylül'cüm..
Aslında Ankara da biraz ısındı kar yağınca yerimseniben Nihayet yağdı yağmasına da buz oldu o da .. Perşembe günü bir arkadaşımla buluşup akşam altı buçukta eve döndüm ama ilk kar olmasına rağmen hemen buz olmuş her yer..Eve kadar geyşalar gibi küçük küçük adımlarla geldim, ayağımda da çivi topuk çizme neyime güvenerek giydiysemklava: Kızılayda ayrıldığım arkadaşlarım benden daha çok korktu hamile halimle düşerim diye.. Yolda adamın biri "hanımefendi o çizmeleri giymişsiniz ama buzun üstünden yürüyorsunuz dikkat edin" dedi :roflol: Akşamın karanlığında her yer buz yahu, nerden yürüyeceğim diyemedim tabi adama tabi :roflol: Bi taraftan da Ayetel Kürsi'yi okuyorum yerimseniben
Neyse bugün bir iş görüşmesine gitcem, inşallah hayırlıysa olur çünkü evde oturmaktan çok sıkıldım (ayrıca daha fazla kilo almaktan acayip korkuyorum, çalışırken biraz hareket ederim hiç değilse)
İnternette okuduğuma göre bebekler en çok geceleri anneleri uyurken hareket edermiş..Benim oğluşta gündüz daha az hareket ediyor akşam yatağa girince başlıyor hareketlenmeler..2 hafta sonra tetenoz aşım var.. Bazı doktorlar yaptırmaya gerek görmüyor ama görüştüğüm doktorlardan biri yaptırın deyince yaptırmaya karar verdim.. Sizin doktorlarınız ne söylüyor arkadaşlar..???
Arkadaşalar ben hala hiç mi hiç hissetmiyorum bebeğimi. ama sizlerde nerdeyse benle aynı haftalardasınız herkes hissediyor sanırım. benim ilk gebeliğim ondan mı acaba? dr.um 18- 20 arası demişti 19 doldu ama hala tık yok
Arkadaşalar ben hala hiç mi hiç hissetmiyorum bebeğimi. ama sizlerde nerdeyse benle aynı haftalardasınız herkes hissediyor sanırım. benim ilk gebeliğim ondan mı acaba? dr.um 18- 20 arası demişti 19 doldu ama hala tık yok
kızlaar merhaba nasılsınız.ebrucum sen bide burayı göresn yerler buzdu bide üstüne dize kadar kar dışarı çıkmıyoprum ben.p.tesiye kadar nşalalh biraz kar kalkar yoksa nasıl gidilcek köye okula bilmiyom.burda okulun tatil olması için bele kadar kar olmalı herhalde:))))))))))99
ayperin sağol canım ben detaylıya girdimmi girmedimmi bilmiyom senin kendi drum baktı hiç demedi de detaylı diye,,ama heryerine vnaktı kalbi mides,i böbreği kafası herşeyi iyi dedi normal mdedi bi sorun yok dedi canım geldiğinde bi anlat canım sana zahmet bizde öğrenelima.s
üzülme canım bende ilk gebeliğimde 20.haftada ancaa hissetmiştim canını sıkmaArkadaşalar ben hala hiç mi hiç hissetmiyorum bebeğimi. ama sizlerde nerdeyse benle aynı haftalardasınız herkes hissediyor sanırım. benim ilk gebeliğim ondan mı acaba? dr.um 18- 20 arası demişti 19 doldu ama hala tık yok
Berçemciğim bebişin hareketlerini 20. haftadan sonra daha cok hisedersin..aklına kötü şeyler getirme canım..
kızlar bu cuma muaneye gittim..şükürler olsunki benim güzeller güzelim iyi,ve yaklaşık bir hafta önden gidiyor,dr vitaminin yanında ,demir hapını içmem gerektiğini söyledi,ayrıca glikoz testi yapılacak,test sonucuna göre şeker yüklemesi yapılabilirmiş..
detayda kötü olan ve cok taktığım birşey varkii..toplam 11 kilo almışım,ve kiloların encoğu son 3 ayda alınıyormuş..bu demek oluyorki,iyice şişeceğim..ve çatır çatır çatlayacağım .. boyum uzun olduğundan ve zayıf başladığımdan şuan cok tombik görünmüyorum,ama anlaşılan sonrasında boy uzunluğuda işe yaramayacak..:çok üzgünüm:
dr diyet yaptırmıyor tabii..bende kendim birşeyler yapayım dedim ,ekmeği kestim..tuzu azaltmaya karar verdim..tatlı ve hamurişlerini zaten pek yemem..bakacağız artık
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. Ben bu cuma günü tetanoz aşısı yaptırdım ve aşı yapılan kolumda kızarıklıklar ve hafif şişlik oluştu, aşı yapan sağlık kuruluşu bunun normal olduğunu söyledi, ama bilirisniz işte anne yüreği, endişeleniyor insan yinede,sizlerlede paylaşmak istedim, tetanoz aşııs yapan varmı acaba??[/
ilk bebeğimde de dr bana önermemişti yaptırmamıştım bunda dr hala bişey demedi.feminacım sen kaçıncı haftadasın ?takvimin yok ondna soruyorum takvim yapmayı denemek istersen hamişlerden haberler 1.sayfada cidelya arkadaşımızın anlatımı var ondna yararlaanbiklirsin.hangi hafta yapılıyoki bu aşı
yaseemincim ben 22. haftadayım, ve tetanoz aşısı 20. haftayı tamamladıktan sonra yapılıyor. takvimi yapmaya çalışacağım.merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. Ben bu cuma günü tetanoz aşısı yaptırdım ve aşı yapılan kolumda kızarıklıklar ve hafif şişlik oluştu, aşı yapan sağlık kuruluşu bunun normal olduğunu söyledi, ama bilirisniz işte anne yüreği, endişeleniyor insan yinede,sizlerlede paylaşmak istedim, tetanoz aşııs yapan varmı acaba??[/
ilk bebeğimde de dr bana önermemişti yaptırmamıştım bunda dr hala bişey demedi.feminacım sen kaçıncı haftadasın ?takvimin yok ondna soruyorum takvim yapmayı denemek istersen hamişlerden haberler 1.sayfada cidelya arkadaşımızın anlatımı var ondna yararlaanbiklirsin.hangi hafta yapılıyoki bu aşı
Berçemciğim bebişin hareketlerini 20. haftadan sonra daha cok hisedersin..aklına kötü şeyler getirme canım..
kızlar bu cuma muaneye gittim..şükürler olsunki benim güzeller güzelim iyi,ve yaklaşık bir hafta önden gidiyor,dr vitaminin yanında ,demir hapını içmem gerektiğini söyledi,ayrıca glikoz testi yapılacak,test sonucuna göre şeker yüklemesi yapılabilirmiş..
detayda kötü olan ve cok taktığım birşey varkii..toplam 11 kilo almışım,ve kiloların encoğu son 3 ayda alınıyormuş..bu demek oluyorki,iyice şişeceğim..ve çatır çatır çatlayacağım .. boyum uzun olduğundan ve zayıf başladığımdan şuan cok tombik görünmüyorum,ama anlaşılan sonrasında boy uzunluğuda işe yaramayacak..:çok üzgünüm:
dr diyet yaptırmıyor tabii..bende kendim birşeyler yapayım dedim ,ekmeği kestim..tuzu azaltmaya karar verdim..tatlı ve hamurişlerini zaten pek yemem..bakacağız artık
yaseemincim ben 22. haftadayım, ve tetanoz aşısı 20. haftayı tamamladıktan sonra yapılıyor. takvimi yapmaya çalışacağım.
Feminacım doktorum bana 24. haftada yaptıracaksın dedi..O yüzden bekliyorum hala..
SLm kızlar,
Ya ben oğlumda hiç butür aşılar olmadım.. Şimdi okuyorum sizleri açıkcası biraz fransız kalıyorum..Ne için neden yapılıyor onu dahi bilmiyorum..Çok mu gerekli acaba..Ayrıca doktorum aşılar konusunda da hiçbirşey söylemedi..Sizlerden etkilenerek kontrole gittiğimde sorucam artık..