Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar...
Rabbimden bu gecenin hürmetine günahlarımızı affetmesini, sıkıntıda olanlarımızın sıkıntılarını kaldırmasını diliyorum....
arkadaşlar hepinize içten yorumlarınız için çoook teşekkürler.
evet gülhanın dediği gibi gerçekten de Allah anneme de bana da sabır versin. muhammed her işten gelişimde annecim annecim diyor sevimli bi şekilde hiç bişey söylemese yüzündeki o tatlı gülücükten nasıl da özlendiğimi anlıyorum hele kızım ayakları yere basmıyor beni görünce atlıyor üstüme..annem bugün gitti dün akşam kayınvalideler geldi..bugün iş çıkışı hafif bir atıştırmadan sonra çocukları alıp dışarı çıkmak istedim kayınvalideyi de aldık yanımıza o da sıkılmış evde sanırım..kayınpeder eve gelmeyecek biliyorduk o yüzden rahat rahat gezdik..bi geldik babanın motoru dışarda..anne eyvah gelmiş baban dedi. teyzemlere inmiş bizi bulamayınca ama öyle bi suratı vardı ki..yazık kadıncağıza teyzemlerde bağırmaya başladı..ben de susmasını istedim..çocukları alıp çıktım.asansöre 7 basamakla çıkılıyor..merdivenden çıkmış betül inmek isterken de düştü..eve gelmeden bir sinir harbi yaşadık bir de baba bağırınca ebru içeri girmek istemeyince sinirlendim bi kaç laf söyledim çocuklara..baba da balkona çıkıp bağırınca anneye bağırma baba dedim..
birden öyle bir bağırmaya başladı ki neye uğradığımı şaşırdım.bana kızıyormuş meğer..ben ali veli değilim bana sus diyemezsin..laf çarpma bana..vs vs..neyse girdim ebruyu yatırmak için odama çıkmadım.o sırada uzun zamandır görüşemediğim arkadaşım aradı hem de defalarca ama bende telefona bakacak kadar moral yoktu....şimdi üzgün konuşsam arkadaşım da üzülecekti..belki beni hep öyle hatırlayacaktı..birbirimzden uzaktayız..
annem bir an önce gelsin diye dua ettim bugün..yoksa dakika bir gol bir..iyiyken kötü olmak istemiyorum.çünkü ben bana bağırıldığında anında tepki veririm susamam..ki bugün cevap vermedim..büyüğüm sonuçta ama kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok.ahmet bugün gazipaşada kalacak o olsaydı bunlar olmazdı.annem babam burda olsa yine yapamazdı bunu bana..beni sahipsiz gördü..diye düşündüm.
ben 14 yasımdayım bişey diyemem aslında ama ben olsam izin veririm banane canım 39 yasında koskoca adam naparsa yapsınsevgili bayanlar sizin oğlunuz 39 yaşındayken kendisinden 16 ve 17 yaş büyük bir bayanla evlenmesine sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz ve evlilik yapmasına izin verir misiniz o kdınla çünkü erkekler olgun bayanlar hoşlanıyormuş ve bir anket yapılmış türkiyede türkiyede ankette olgun kadınlardan hoşlanan erkek sayısı baya bir yüksekmiş sizinde oğlunuz olgun bir kadınla 56 ve 57 yaşında bir bayanla evlenmek istese ve çıkmak istese ve evlilik yapmak istese izin verir misiniz bizim türk kültüründe bizi türk toplumunda illaki kadının yaşının küçük olması gerekiyormuş evlilikler için ve aşk için ve insanların geneli diyorlarki erkek kadından büyük olursa sorun olmaz ama kadın çok yaşça büyük olsa yaşlansa kadın olmaz sorun çıkar boşanmalar olur diyorlar peki siz oğlunuz 39 yaşındayken olgun kadınlarla evlilik yapmasına izin vermez misiniz ve hani biz türk kültüründe ve türk toplumunda kadın erkekten küçük olmalı diye bir gelenek bir adet var olduğu için sizde o adeti ve geleneği sürdürür müsünüz ve sizin akrabalarınız ve sizin eşiniz ve siz bu duruma karşı çıkar mısınız eğer kadın sevecnse sadece aradığı şey kendisinden küçük bir erkekle evlilik ve aşk yaşamaksa o zaman oğlunuzun o kadınla evlenmesine izin verir misiniz ve o kadınla sevgili olmasına ve çıkmasına izin verir misiniz bu konuda karışır mısınız oğlunuza eğer kadın oğlunuzun aklını çelmezse ve kadın güzel ahlaklı ve iyi ahlaklı ve aile terbiyesi almış iyi kalpli imanlı ve dürüst ve cömert bir kadın olursa o kadın 56 ve 57 yaşındayken oğlunuz 39 yaşında olucaktır o zaman o kadınla evlenmesine karışır mısınız
bu da nedir??????????????????????????????
bide mutluluğumu paylaşmadan edemicem..buradan hepiniz sıkıntılı günlerimi paylaştınız zaman zaman boşanmak istedim..fikir uyuşmazlığı zıtlaşma iletişimsizlik ama çok şükür bu günlerimize dün eşim bana süpriz yaptı çok duygulandım hiç beklemiyordum çok güzel bişey Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın..hepimize sağlıklı ve huzurlu yuvada ömür tamamlamayı nasip etsin..hepinizi seviyorum iyiki varsınız..
mrb kızlar ben gizem.öpüyorum hepinizi