- 18 Ekim 2008
- 1.710
- 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi tuvalet alışmamızı yazıcam ama kıskanmayın haa 2 yaşında tuvalete alışırdım.ne gece ne gündüz bez bağlamıyorum.gece eger cok sıvı tüketmiş ise bir kez uyandırıyorum yoksa uyandırmıyorum.2 haftadırda çişini kendi yapıyor tuvalete gidip.kakasına ben götürüp oturtuyorum bitince söylüyor.biraz ugraşmıştım ilk başlarda üstüne falan çok yaptı ama sabırla kızmadan devam ettik ve ögrendi.
arkadaşlar biz ela da çiş olayını hallettik:) maşallah gece de gündüz de sorunumuz yok..
ama bir sorunum var kızım 2 gündür hasta ateşi var..düşüyor çıkıyor..kusuyor ishal yemiyor..yemiyor..çıldıracağım...bilirsiniz bu yememe olayı beni ezelden beri delirtir..bir kaşık çorbayı ağzına zorla koydum kustu..of allah ım iyileşsin bir an önce zira çekilmiyor..
şimdi tuvalet alışmamızı yazıcam ama kıskanmayın haa 2 yaşında tuvalete alışırdım.ne gece ne gündüz bez bağlamıyorum.gece eger cok sıvı tüketmiş ise bir kez uyandırıyorum yoksa uyandırmıyorum.2 haftadırda çişini kendi yapıyor tuvalete gidip.kakasına ben götürüp oturtuyorum bitince söylüyor.biraz ugraşmıştım ilk başlarda üstüne falan çok yaptı ama sabırla kızmadan devam ettik ve ögrendi.
maşallah size.biz e 2,5 yaşta ara tatilde hallettik ama ben okula başlayınca babaannesinde tekrar beze başladık.oraya gidince bez istiyordu.gece olayını halletmek için yaz tatilini bekliyoruz.bir de bizimki hiç birşey yemesin ama bişeyler içsin.yatana kadar bir sürü şey içiyor.canım adını bilmiyorum kusura bakma ,ev hanımı mısın.bu kadar çabuk hallettiğine göre.
bu arada kadercim eşin ne iş yapıyordu?
kızlar benim oğluşumda 12 mayıs 2008 doğumlu geçmişi okuyamadım ama 2007 den yazılmaya başlanmış neyse benim oğlumun kakası nın geldiğini anlıyoruz anne nereye saklanıp yapayım diyor hemen dettaya götürüyorum bidaha gün boyunca yapmıyor doktora götürdüm erkek çocukları bezi geç bırakır dedi kendide rahatsız oluyo ama dettaya yapmıyo ilk çişlemi alıştırdınız
tuvalet alışkanlığı kazanmış olan bıcırıkları kutluyorum ve tabiki annelerini de..inşallah darısı başımıza..dua edin..