şükürler olsun hem nihayet birinizden ses çıktı, hem de ela sayesinde "kızıma ne oldu?" sendromundan çıktım :))
şaka bir yana da selmacım ben de benzer problemleri yaşıyorum ki bazen resmen "kızıma ne oldu böyle?" diye bunalıma giryordum.... bu yaz anneanne, tatil babaanne derken benim cadı da çığrından çıktı
helini hiç bu kadar asi ve yaramaz hatırlamıyorum
( aslında 18-24 ay arası da buna benzer sorunlar yaşıyordum ama o zaman küçüktü ve her şeyi öğrenmeye çalışıyordu.... şimdi hem yapıyor hem de laflarıyla yaptıklarının üztüne tüy dikiyor
kayınvalidemlerde artık o kadar çığrından çıktı ki en sonunda çektim odaya poposuna 2-3 şaplk indirdim, kayınvalidem dışarıda bağırıyor "kızım dövme" diye ben de içeriden sesleniyorum "anne burnunu sildirtmiyor ona ağlıyor" diye
ama gerçekten ona da ağlıyordu
, misafirlikte çocuklarına bağıranlara, dövenlere çoook kızardım ama şu halime bak :)) son gün kapının önünde o kadar kişinin içinde en sonunda dayanamadım sinirlerim boşaldı, başladım ağlamaya "kızımı tanıyamıyorum" diye düşünün eşimin tarafına bu ikinci gidişim ve olanlara bakın
( önceden en azında konuşurdum beni dinlerdi ama şimdi tınnn yaaa ....
selmacım hayırlıolsun bize galiba bu kuzular yeni bir sendroma daha girdiler
bu sendromlar hiç bizim zamanımızda yoktu , öyle bir yaşamaya kalksak anamın terliği bir güzel sendromdan çıkarırdı bizi
ah anamın terliği ahh...
son zamanlarda orucun da etkisiyle sanırım eskisi kadar sabrımın kalmadığını farkettim
bir de artık yemeklerini kendi yesin istiyorum veriyorum eline ama bu sefer yemeği yemesi iki saatten aşağıya inmiyor ve ben artık çıldırma noktasına geliyorum
geçen gün artık çorbanı da kendin ye dedim bizimkisi "ama ya dökersem" dedi ben de "dökersen dök önemli değil, yıkarım" dedim , iki kaşık düzgün yedi üçüncü kaşığı almadan bir daha sordu "dökersem kızar mısın" diye ben de "kızmam yavrum , yıkarım" dedim aldı kaşığı çorbayı önce özellikle üstüne akıttı sonra ağzına aldı
ya sabır çektiim çünkü tepkimi ölçmeye çalıştığı çok açıktı , ne diyeyim bu cadıya şimdi
5 dk sonra yaptığı bir şebeklikle gönlümüzü alıyorlar ya bu sıpalar ne diyeyim :))) öyle böyle büyüyecekler annesi , sanırım bize düşen sabır sabır sabır :)) biliyorum ben de artık dayanamadığımı onu bir güzel dövmek istediğimi farkediyorum ama dövsem ne yazar sonrası okulda sorun yaşadığımız onlarca dayak arsızı çocuklara benzeyecek onu kesinlikle istemiyorum ... bir de ne olursun yüzüne vurma canım, ben poposunu açıp poposuna vuruyorum o da çok sert olmayacak ve en fazla 3 tane olacak daha fazlası olmayacak ....
sanırım bir de sıcaklar ve oruçtan dolayı dışarı çıkaramıyoruz çocuklar da evde iyice bunaldılar , okullar bir açılsın, anaokuluna başlasınlar daha rahat olacağımız düşünüyorum ya bakalım artık hayırlısı
sen çok sinirlendiğinde odadan çık biraz sakinleşince ona gel sarıl ona , etkili oluyor bir dene istersen:) yaramaz kuzunu benim yerime de öp canım ...