2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kızlar bu gun dayanamayıp test yaptım 2. cızgı cok sılık cıktı daha adet olamam 1 2 gun var acaba hamılemıyım catlıycam meraktan umarım bı kızım olur :)
 
sinemcim tekrardan hoşgeldin aramıza inşallah beklediğin gibi hamiledindirde bi kızın olur rabbim istediğinizi nasip etsin inşallah benimde 3 mayıs doğumlu bi cimcime kızım var ikinciyi çok istiyorum ama işlerimizden dolayı bikaç sene istanbuldayım 26 yaşındayım

gülhancım ridaya katılıyorum bencede eşin korunsa hapların çok fazla yan etkisi var smearıda yaptır cnım korkma bişey çıkmaz inşallah

selmacım gözün aydın annecin yanında hiç gitmeseler keşke

ridacım eşinin işini rayına oturması güzel inşallah yol sorunuda hallolur kuzucuklar özlüyodur eminimki ama hayat şartları işte

kadercim biz buralardayız sen nerdesin :))
 
meraba kızlar bu gun dayanamayıp test yaptım 2. cızgı cok sılık cıktı daha adet olamam 1 2 gun var acaba hamılemıyım catlıycam meraktan umarım bı kızım olur :)

ayy çok heyecanlı..bence hamilesin canım..ben de test yapmıştım ama çıkmadı geçen ay..bir hafta geçmişti..sen hamile olmasan çizgi filan çıkmazdı..şimdiden hayırlı olsun..:)) hayırlı ve sağlıklı bir kızın olur inşallah..
 
esracım teşekkürler canım..çok şükür işi iyi eşimin..10 yıldır çalıştığı iş yerinden ayrılmak onu biraz rahatsız etmişti..ama yeni işyerinde de sevilen saygı duyulan biri olduğu için içi rahat..yol sorununu da en kısa zamanda hallederiz inşallah hayırlısıyla..dualarınızı bekliyorum..
 
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben gizem.biliyorum yine arayı uzattım ama gerçekten pek vakit bulamıyorum.geçmişi azcık okudum yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz ben gizem murgiz arda adında 1mayıs doğumlu bir oğlum var.
kızlar annemelrin gitmesine az kaldı ardayı kreşe verdim yarım gün 2 hafta oldu başlayalı.alıştı sayılır çokda seviyor orayı ama eve gelince canıma düşüyor çok huysuz ve sürekli bana yapışıyor bu konuda bunaldım yani.gündüz uykusuda yok beyefendinin gerçi gecede çok uyanıyor
yani durumum budur kızlar hepinizi öpüyorum görüşürüz
 
hamıleyım kan testıde yaptırdım cok mutluyum ogluma kardes gelıyo darısı tum ısteyenlerın basına
 

merhaba gizemcim, özlettin kendini..biz iyiyiz canım... ama herkes bir hastalık atlattı son günlerde..ardayı kreşe vermişsin..hayırlı olur inşallah..öp yerime ardacığımı..
annenler gelmişler gidiyorlar bile..alıştıktan sonra ayrılık çok zor oluyor..Allah kavuştursun ve sağlık versin yine birlikte olursunuz inşallah..

muhammedin de gündüz uykusu yok uzun süredir..saat 6 gibi yatıyor ve sabaha kadar deliksiz uyuyor..babası işten geldiğinde onu hep uyuyor halde görüyor gidip uyandırmaya çalışıyor..kafasını kaldırıp bakıyor baba ben datacağım deyip tekrar gömülüyor yorgana..:))sanırım büyüyorlar, hayret ediyorum artık herşeyi söylemeye başladı..konuşması çok tatlı..eminim tüm mayıs yavruları aynı şekildedir..

kızım uyandı hepinizi öpüyorum..sağlıcakla kalınnnn
 
Son düzenleme:
kızlar hepinize iyi pazarlar,
bu hafta okul çok soğuktu kabanla ders işledim okuldan geldiğimde ayak parmaklarımı hissetmiyordum artı soğuk kaynaklı müthiş bir kemik ağrısı... her tarafım acayip sızlıyordu. eve geldiğimde battaniye artı ufo ama ben de titreme devam ediyor hasta olacam diye korktum :18: desem yalan olmaz ...akşama doğru titreme yerini sıcaktan mayışmaya çeviriyordu akşamlarım uykuya gitti...
bir şey adım uykucuya çıkmıştı zaten şimdi çıktığı yerden hiç inmez artık :))
 
Son düzenleme:

canım muhammedin artık kardeşinr sahiplenmesi onu sevmesi ne güzel :) ebuşumuz şimdi kıskanır ama onun da aklı iyice ersin sen onları o zaman gör ne bileyim biz yusufla helini birlikte oynarken görünce çok mutlu oluyoruz , onlar da öyle birlikte oynayacak sen de gözlerin dolu dolu için tatlı bir huzur ve mutlulukla dolacak " işte mutluluk bu, iyi ki doğurmuşum" diyeceksin canım arkadaşım...
 

canım gülhanım , o soğuk salona girip bizim için bir şeyler yazıyorsun ya Allah razı olsun arkadaşım... dikkat et de bizim yüzümüzden hasta olma tamam mı .. ama havalar ısınır ısınmaz seni daha fazla görmek istiyoruz :)
 

burdayım canım burdayım :)) benim cimcime kalktı birazdan devam ederim

tekrar geldim canım , bakıyorum da etrafı ikinci çocuklar veya ikinci çocuk düşünceleri sarmış . korkarım bu rüzgar beni de önüne katacak :)) ne bileyim küçük bir bebek görünce dayanamıyorum içim gidiyor sanırım benim hormonlar yine tavan yapıyor :)) ama ben onları indirmesini bilirim :)
 
Son düzenleme:

gizemcim tekrar merhaba canım, ardanın kreşe alışmasına çok sevindim ama eve gelince yine sana yapışması gerçekten zor bir durum babayla arası nasıl? bunu sordum çünkü bu yaşlarda özellikle erkek çocuklar anneyle değil babayla bir şeyler paylaşma ihtiyacı hisseder. üstelik çocuk babayla bir şeyler paylaşırken anne de biraz dinlenme fırsatı bulur :) kardeşimin oğlu da 2008 mayıs doğumlu , anladığım kadarıyla yapı olarak biraz arda gibi (anneci) , kardeşim artık "ne zamana kadar böyle kalacak ki ilerde ben çağırsam bile gelmeyecek" diye kendini teselli ediyor , ne yapsın :))
bu arada kreşe alıştığına çok sevindim zamanla belki daha bağımsız olablilirse sen de biraz daha rahat edersin ...
 
kadercim, iş konusundaki dileklerin için çok teşekkür ederim canım.Ayrıca ikinci çocuk fikri salgılayan hormonlarını neden engellemek istiyorsun, bırak salınsınlar :)) helinciğime bir kardeş fikri benim çok hoşuma gitti..ohhh ben rahatladım, gülhan, tuğba, ışıl, ayperin, veledleri ikiledik bak..biraz mızmız ama yürümeye başladı...
şaka bi yana çalışan anneleri anlıyorummm..Allah kolaylıklar versinn..
 

canım yine bir badire atlatmışsın, geçmiş olsun..sıcak kemiklerini yumuşatmış, ne güzel uyumuşsun..benim de öyle bir ihtiyacım var ki uykuya..çocuklardan biri uyursa diğeri mutlaka uyanıyor, ikisi uyurken biri uyanırsa diğerini mutlaka uyandırıyor..gece 2 gibi biri uyandı diğerini uyandırdı üst değiştir, alt değiştir, karınlarını doyur, başka başka isteklerini anlamaya ve yerine getirmeye çalış..falan derken iki saat de öyle geçti..sonunda uyudular ama kızım bana yapışık zaten ara ara yine uyandı..
 
kadercim yusuf'lu msjı görünce tek çocuklu ben miyim diye şüphe ettim.daha sonraki yazılardan emin oldum senin de tek ama gaza geldim ben de mi ikinciyi yapsam diye:) şaka bir yana bir aksilik yaşanmazsa Yüce Rabbim nasip ederse seneye düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.gerçi ridanın gece macerasını okuyunca biraz vazgeçmedim de değil:)
çok geçmiş olsun canım.bu bir iki hafta hazırlanacak çok evrak var.daha çok yorulucaz yani
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…