gülhan nasıldı marem bugün ne yaptı nasıl geçti günü işi hayırlı olur inş eşininde ihayırlı olsun canım zor bir iş gerçekteni ituğbacım sen nerelerdesin nasılsın..çocuklar nasıl..kızlar herekste bi grip soğuk algınlığı dır gidiyo..salgın var galiba Allah korusun çocuklarımızı.. riadcım hatırlamışken bende sorayım yasemincim çocukların nasıllar sen nasılsın arada ses ver..
esra sevindim ikraanın iyi olmasına bende oğlışumdan zor ayrılırım bu ara çanta gibi yanımda ayrılmıyoz pekkızlar günaydın
selmacım ela kreşe başladı sanırım canım hayırlı olsun şididen inşallah çabuk uyum sağlar senin içinde kolaylık olur hem bakıcı kapriside çekmezsin
gülhancım muharremde ana okuluna başlıyo sanırıım rabbim kolaylıklar versin kardeş bayağı arar onu ilk günlerde ama alışır oda zamanla gülhancım seninde oruçların kabul olsun inşallah canım bende yanlış hesaplamadıysam 34 gün borcum var bu yılla beraber sevvali 25 gün tutmayı düşünüyorum bakalım inşallah rabbim nasip eder
ridacım ne güzel sabah namazına kakmış bide buraya yazmış ben 2 gündür kalkamıyorum beş gibi kalkıp su içiyorum birazda karpuz yiyiyorum sonra uyuyakalıyorum 6 ya doğru okunuyo ezanda hatta bayram sabahı tam yarım saat ezan okundu farklı farklı yerlerden merkezi sistem yapsalar çok iyi olucak
gizemcim saol canım ikra iyi çok şükür kabızlığı geçti kaçgündür alıştık birbirimize sabah ayrılmaz çok zor geliyo 2 gündür fena ağlıyo
evt rida cım anında kameradan izleyemiyoruz yasaklanmışş...ama geçmişe ait kayıtları istersek verebilirlermiş..işte bu haftanın kaydını cuma günü alıp izleyebiliyorum yani...içimi çürütmek istemiyorum ya...kızım çok mutlu geldi kreşten...balık yapmışlar el işi kadığından anne balık balık die çantasından çıkarıp gösterdi ay nasıl duygulandım...
rida cım inşallah iyi olur hep böyle...
bu arada kızlar duanıza beni de haırlayın anadolu liselerine bu sefer atanayım..puan olarak ilde 1.sıradayım ama ek 2 hesabı var çalışılan yıl çarpı 0.6 gibi bir katsayı ordan sonuncu sıraya düşüyorum ben 8 yıllık öğretmenim...20 yıllık felan diğerleri...inşallah çok okul açılırda bende adana merkeze o da olmazsa ceyhan a atanabilriim...dualarınızı bekliyorum...
selam kızlar ne kadar meşgul bir insan oldum ben:)))))) ridacım eşim hakkındaki düşüncelerin için sağol canım ..gizemcim anlatayım maceralarımızı..dün öğretmenle tanıştık adı Zehra 15 yıllık öğretmenmiş..35 yaşında çocuğu yok istanbul pendikten trenle geliyomuş..geçen sene göreve başlamış..doğu göreviymiş bizim burası seneye yokmuş..gelelim asıl meseleye biraz aksi dediğim dedik biri geldi baştan pek önyargılı davrandım çok moralim bozuldu..beslenme menüsü varmış ona göre getirilcekmiş meyve suyu yasak herşeyi kendimiz evde yapıcaz anne olmak kolay değilmiş öyle söyledi içecek evde meyve sıkıcaz ayran yapıcaz vs süt de olabilir dedi aslkında herşeyin en güzelini istiyo disiplinli biri..ve bugün anladımki gerçekten çok iyiymiş sevenleri çok sempatik sevecen ne diyeyim hepimiz için hayırlı bi dönem olur inşallah..
tuğbacım ve gizemcm geçmiş olsun..rida ve selma sizlerdn nbr
sağol canım valla öenmeli olan iyi bir öğretmen olması ve çoçuklara faydalı olması zamanla tam anlarsın ama disiplinli prensipli öğretmen her zaman iyidirselam kızlar ne kadar meşgul bir insan oldum ben:)))))) ridacım eşim hakkındaki düşüncelerin için sağol canım ..gizemcim anlatayım maceralarımızı..dün öğretmenle tanıştık adı Zehra 15 yıllık öğretmenmiş..35 yaşında çocuğu yok istanbul pendikten trenle geliyomuş..geçen sene göreve başlamış..doğu göreviymiş bizim burası seneye yokmuş..gelelim asıl meseleye biraz aksi dediğim dedik biri geldi baştan pek önyargılı davrandım çok moralim bozuldu..beslenme menüsü varmış ona göre getirilcekmiş meyve suyu yasak herşeyi kendimiz evde yapıcaz anne olmak kolay değilmiş öyle söyledi içecek evde meyve sıkıcaz ayran yapıcaz vs süt de olabilir dedi aslkında herşeyin en güzelini istiyo disiplinli biri..ve bugün anladımki gerçekten çok iyiymiş sevenleri çok sempatik sevecen ne diyeyim hepimiz için hayırlı bi dönem olur inşallah..
tuğbacım ve gizemcm geçmiş olsun..rida ve selma sizlerdn nbr
slm arkadaşlar..gülhancım ben de senin gibi çok meşguldum bir kaç gündür..kızım kucağımdan inmiyor..hiçbir şey yapamıyorum..üstelik burda yakın bir akrabamızın kına ve düğünleri vardı bu nedenle iki gündür gidip geldik..pek bir yardımımız olmadı ama kalabalığımıza ihtiyacı vardı biz de biraz doldurduk ortamı..o kadar..muhammed istediği şekildi stresini attı..pek bir yaramazlığı da yok artık hayret verecek derecede...:)
gizemcim, ardanın biraz daha uslu olduğunu yazmışsın, aynı şekilde muhammed de sakinleşti..hayırdır inşallah..büyüyorlar artık sanırım..ebruyu inanılmaz seviyor, okşuyor..onu kimseyle paylaşmıyor..ve ona zarar vermekten özellik kaçınıyor..hatta ebru muhammedi tırmalamaya başladı..bu tür şeyleri de gülerek karşılıyor..neşesi yoksa bana ebruyu 'al, al' diyor.. "muhammed ebru seni ne kadar seviyor" diyorum..elini iki yana açıp "çoooook" diyor..öyle tatlı söylüyor ki..bayılıyorum..bir de doydum yada acıktım diyebiliyor..birkaç kelime daha öğrenmiş...yani tam söyleyebiliyor kelimeleri artık..valla hayretle izliyorum muhammedi..komşular bile diyor artık muhammedin maşallah sesi çıkmıyor diye..seviniyorum ne yalan söyleyim..o eski bağrışmalarımız kalmadı..:)) aman Allah nazarlardan esirgesin..ama işte şimdi de ebru başladı..kucağımdan inmiyor..bıraksam ağlıyor..kendini arkaya atıyor kafasını dün iki kez yere ve koltuğun tahtasına vurdu..üzülüyorum..ama sevindiğim yönler daha iyi muhammed açısından yani..dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..:))
ay maşallah muhammede ikra ya ve gülhan cığım yakışıklı iki oğluşuna:)
bayıldım okurken bunları...
kızlar benim bugün canım az sıkkın...şöyle ki ela hafif ateşli gece hep<üstü açık yatıor ve camda açık yatıyoruz birde atlet giydirmeye başlamadım daha...nasıl kötü <hissettim kendimi ne kötü anneyim...allah tan keyfi yerinde şimdilik..atletleri de olmaz olmuş yarın acilen almam lazım...
aklınızda olsun polariste çocuk ayakkabıları indirimde ela ya spor ayakkabı aldım 20 liraya çok beğendi ayağında şimdi...
inşallah kızımın ateşi hemen düşer...annelik ne içli bir duyguymuş...sizi< okurken bile bunu derinlerde hissedebiliyorum kendi çocuğum gibi...allah evlatlarımıza sağlık versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?