Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın dicem ama öğlen oldu.:)) selmacım valla dişleri tam gibi ama bilmiyorum çıkıp çıkmadığını:kedi:
ridacım benim aklımda tuğbada msj falan atarım diyodu ses seda yok doğumun gerçeklerştiğini bilsem ararım ama rahatsız etmek istemiyorum..benim çocuklar çok fena oldu bu günlerde Allah caiou yu çıkaranlardan razı olsun mümkünü yok başka türlü oturmalarının..koltuğun altında kare süngerler vardı onlar geldi aklıma çıkardım at yaptık..nevresim yüzleride aynı alperen bey beğenmedi muharreminkinden olcakmış..kızlar çok olmasada nasıl olur tadları bilmiyoırum ama bende taze fasulye bamya domates 2 poşet bezelye bikaç poşette vişne koydum..bu aralar canım turşu istiyo salatalık turşusu kurmak istiyorum ama bakalım..işin kötüsü ben hamile kaldığımda bulantım başdönmem olmaz ama turşu ister canım aklıma kötü şeyler gelmeye başladı
tuğba cım çok geçmiş olsun:) inşallah kolay atlatırsın hemencecik iyileşirsin...
bebeğine de allah hayırlı uzun ömürler versin canım:)
rida cım kastamonu dan geldiğimle okuyamadım hiç benim mümkünü yok ramazanda yetişmez önceden yetiştirirdim...bende tembel mi oldum ne
bir otursam bir cüzü okuyorum rahat ama nerde bende o zaman...ela iki gündür çok fena huysuz üst dişlerdendir umarım...
ela bana düşkün kızlar babasına düşkün olsa bir rahat edicem ki ama hep bende...benim dibimde hep ilgilenmeliyim...
kavanoz baktım bugün ama istediğim gibi bulamadım o kutu hurçlardan da bulamadım çok verimsiz bir gün oldu anlayacağınız...
sadece vakumlu yataklar için poşet aldım akşam deneyeceğim bakalım hacim olarak azaltacak mı eğer öyleyse süper çünkü yataklar çok yer kaplıyor benim...birde kayınvalidem yaptırmış yün yorgan tam kaç tane sanki kullanıyoruz da...siz napıyorsunuz bu işleri kızlar?
gülhan cım sende yapmışsın bişeyler becerikli 2008 anneleri:)
kızlar hepinize teşşekkür ederim..... ikinci kez anne olmak güzel bişeymiş:))) buğra kardeşini çok sevdi şimdilik yanından hiç ayırmıyor yanına yatıyor çok kibar davranıyor ama bakalım ilerleyen zamanlarda neolucak. hastanede ilk bebeği getirdiklerinde kayu bebeği verdik kardeşin aldı diye çok sevindi hoşuna gitti. soruyoruz kayuyu kim aldı diye beyza aldı diyor:))) şimdi kucağımda emişiyoruz sütüm iyi durumda çok şükür. birazdan ilk bıcı bıcıını yapıcak. bende genel olarak iyi durumdayım ama bi gaz sancısı girdi biara baya zorladı beni. ara ara geliyor yine ilaç aldırdım eşime bakalım iyi gelir inş. fazla oturamıyorum herkezi öpüyorum görüşmek üzere....