iyi geceler kızlar,
nasılsınız? herşey yolundadır inşaallah. bu aralar hem işimin yoğunluğundan hem de 9-10 gündür internetin gelip gitmesi sonucunda pek bir şey yazamadım.bu hafta müfettşlerimiz vardı. çocukların müfettişin sorularına verdiği inanılmaz (!) cevaplar sonucunda ömrümün en komik teftişi oldu desem yeridir. 3.ders matematikti, vitaminden bölme işlemi konusunu işledik ve derste müfettiş vardı, bir sonraki ders müfettiş, bir önceki derste hangi konuyu işlediğimizi sordu ve sıkı durun öğrencinin verdiği cevap "karesel sayıları işledik" kafamçokkarıştı müfettişle gözgöze geldik ohaoldumsmile birbirimize gülümsedik adam ne sorduysa benimkiler bütün maharetlerini (!) döktürdüler. sadece bir öğrencim hiç beklenmedik kurtarışlar yaptı müfettiş gittikten sonra önce onu tebrik ettim ve sınıfa gösterdikleri üstün başarıdan (!) dolayı tebrik ettim ama sınıfımı görmeliydiniz :))) adam Çanakkale Deniz Zaferiyle ilgili sorular sordu bu konudan enson ne zaman konuşulduğunu sordu benim süperler "taaa birinci dönem,çoook oldu" demezler mi halbuki daha geçen hafta okulda etkinlik yapıldı :bbo: öğrencilerim hakkında bu şekilde konuşmayı sevmem bu sınıfım geçen haftayı salaklıkta tavan yaparak geçirdi.
gülhancım senin tarafta suların biraz durulmasına çok sevindim inşaallah zamanla daha iyi olacaktır. güzel düşün ki hayatında güzelliklerin çoğalsın canım. Rabbim gönlünde geçirdiğinden daha fazlasını nasip etsin canım.
selmacım kıyafetlerini güle güle kullan canım.sanırım yaptığın alışverişle bütün kışın stresini atmışsın galiba :)) bu arada facede resimlerine bayıldım. elacık çok tatlı maşaallah, aynı babasına benziyor .hamileyken bu kadar bakarsak babalara olacağı buydu :)
benimkilom da 53-55 arasında gidiyor ama göbeğim berbat fırlıyor dört- beşaylık hamileyim sanki
(( aslında bu ay yapacağım bazı çalışmalar ama ben daha günüm geldiği halde adet olamadım :bbo: geçen ayın 27sinde olmutum adetim genel olarak düzenlidir ve genelde erken olurum bekliyoruz bakalım ama ben şimdiden allak bullak oldum bile.bugün hafif bir lekelenme var ama gerisi gelmedi. daha önce demiştim eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğu olmasa hiç düşünmem hatta zor olacağını bildiğim halde çok sevinirdim ama eğer öyle bir şey olursa edecek sana 4 çocuk....onların ihtiyaçları, eğitimleri vb. düşündükçe kafam karışıyor ya hayırlısı artık
ben yatsam iyi olacak artık sanırım yoksa sabaha kalkamayacağım:))
hepinize iyi haftalar diyorum . uzun zamandır göremediğimiz arkadaşları da topiğe bekliyorum.kendinize iyi bakın hoşçakalın.....