Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım burlardayım ben arada giriş yapmadan geziniyorum...sen nasılsın kızın nasılkızlar nerelerdesiniz yahu???
benim bilgisayar çöktü bu satırları size okuldan yazıyorum siz bu satırları okurken ben de sizlerden çooook uzakta derse girmiş olacağım :)))
hepinizi öpüyorum hoşçakalın.....
ridacım gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün ..ismini çok beğendim adıyla yaşasın inşalah selma gibi bende detayları bekliyorummrb.kızlar klavyem bozuk olduğu için kısa yazıyorum.10 şubatta spinal anesteziyle doğum yaptım.kızımı 37.haftada kucağıma aldım.adını ebru betül koydum.
cananım sen nasılsın neler yapıyorsun ecrin nasılcanım allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhatle... 2008 mayıs bebişlerinin ilk kardeşi geldi ebru betülü kokluyorum... mis gibi kokuyordur şimdi.. senide tebrik ediyorum canım.. abimiz ne yaptı kardeşini görünce çok merak ediyorum..
yap kız gerçekten doğan akadar 3 yaş olur araları:)))rida cım sana çok geçmiş olsun canım...ebru betül ümüze de allah uzun ömürler versin..allah analı babalı büyütsün...bize kısa zamanda ayrıntılı yaz çok merak ediyorum...
kızlar bizde yapıverelim mi ikinciyi:)
günaydın kızlar
nasılsınız sesiniz soluğunuz iyice kesildi.
selmacım adaletsizlik maalesef milli eğitimde oldukça fazla diyecek hiçbir yok maalesef ama umudunu kaybetme çünkü milli eğitimde yönetmelik habire değişip duruyor.
ela nın bir sıkıntısı mı var? niye böyle yapıyor ki. bu arada dışarı çıkıp dolaşabileceğin hava alabileceğin bir yer yok mu? en azından elayı alıp gidebileceğin bir park vb.
bence sen daha yerine alışamadın galiba, tabii kolay değil tanımadığın bir şehirde yeni bir düzen kurmak, yeni okul, yeni arkadaşlar hepsi de alışma sürecini etkiliyor sonuçta. kendine biraz zaman tanı,hemen yok öyle bunaldım, sıkıldım tamam mı canım. al bakayım bunlar sana a.s.
kızlar sizleri de kuzuları da çok öpüyorum...