2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizim ecrinin bu sorunu ilk 3,5-4 aylıkken yaşadı o zaman kum döktü bezini değiştirmek için açmıştım altını bezinde pembelik bende iltahap sandım kendimede kızıyorum çocuğu nasıl böyle üşüttüm diye torba takıp tahlil yaptırdım hemen kum dediler ve nefroloji uzmanı görmeli dediler bizde o günden beri aralıklı olarak kontrollere gidiyoruz şimdi bu dönemde atlatırsak bi daha tekrarlamazmış. neyseki bebekler yetişkinler kadar şiddetli ağrı çekmiyormuş eğer öyle olsa minicik yavrum nasıl dayanır.. ilk ve son oldu kum dökmesi ama ultrasonda bakıldığında böbreğinde görünüyo. doktor bendede taş olduğundan genetik olabilir yada vücudu susuz kalırsa da olabilir dedi.

bende ilk duyduğumda ne yedi bu çocuk süt çocuğu daha nasıl kum olur demiştim ama neler varmış bunu işin içine görünce öğreniyorsun..

sizede çok geçmiş olsun kuzular hasta oldumu bazen anlamak bile zor oluyor.. aman enerjileri tükenmesin iyi olsunlarda enerjileride olsun... Ecrinide akşamları uyutmak çok büyük bi sorun bazen bizde gece 12 yi buluyoruz ve günde artık tek uyku uyuyo sizinkilerde öylemi öğlen 12:30 gibi yatıyo 1 veya 1,5 saat sonra gece 10 gibi uyuması gerekirken bazen 12 yi geçiyo.
 
kıyamam ben ecrinime, inşaallah en kısa zamanda iyileşir ve bir daha da bu sıkıntıyla karşılaşmaz. Açıkçası kum olduğunu okuyunca içim cız etti çünkü kuzenimin nasıl ıstırap çektiğine şahit olmuştum ama Allahtan bebekler büyükler kadar şiddetli sancı çekmiyormuş. ama yine de anne yüreği işte :KK43:(
helin de günde bir kere 2 buçuk veya 3 saat uyuyor bugün 12 ye doğru kalktı ve gündüz hiç uyumadı yarım saat önce yemeğini yedirirken son kaşıkta uyuyakaldı :)) herhalde artık kalkmaz diye umuyorum ama helin bu :)
hepinize iyi akşamlar..
 
selam kızlar...yasemincim bizde seni öptük arada da olsa unutmayalım birbirimizi.. canancım sağol canım c tesi ameliyat oldum rektosel(makat sarkması)den aynı doğum gibi dikişlerim var doğru düzgün oturamıyorum annem var 2gündür çocukların başında sağlıktan kıymetlisi yok kadında şaşırdı herşey ona bakıyo valla bu zamanda kimseden kimseye fayda yok Allah herkesi çocuklarına bağışlasın sağlık versin tabi arada eşimde rezil oluyo napalım bikaç gün idare edicez önmeli olan derdimin geçmesi umarım sorun düzelmiştir canan kader kızlar sizlerede geçmiş olsun çok zor ..ama inanın kendi hastalığınız çocuklarınkinden daha zor alperen beşikte kıyameti koparıyo anne al diye kucağım aalamıyorum benden bu kadar hepinizi öptüm kendinize ve bebeişlere ii bakın
 
kızlar merhaba.... yine durgunlaşmış burası galiba.
uzuuun bi aradan sonra geldim sonunda pc bozulmuştu yeni pc alındı buseferde int bekledim şuan itibariyle bağlandı hemen yazmak istedim size. bundan sonra sık sık görüşürüz umarım. birde size güzel bir haberim var. malum herkez bilir benim buğraya 2 yaş arayla bi kardeş ve tekrar mayıs annesi olmak istediğimi. malesef mayısa denk getiremedim ama ağustasa yetişti. şuan çok küçük ama Allah nasip ederse devamı gelirse 5 haftalık hamileyim. daha kimseyle paylaşmadım 8 haftamız dolsun kalp atışlarını görelim öyle paylaşıcam. aynı duyguları tekrar yaşıyacağım için çok mutluyum. neyse kızlar herkesi öpüyorum görüşmek üzere...... kendinize iyi bakın canlarım.....
 
amanda aman kimler gelmiş hoşgelmiş canım benim.. güzel haber dediğinde anladım bi bebiş daha geliyo rabbim tamamına erdirsin buğracığım paşam benim abimi olucak.. hayırlı olsun.. çok öpüyorum seni özletme kendini... paşamıda koklaya koklaya öpüyorum... çok güzel araları da çok olmayacak abi kardeş arkadaş gibi olurlar büyüdüklerinde..
 
hoşbulduk canancığım:)) evet abi olucak benim paşam rabbim izin verirse çok yakışıcak benim akıllı oğluma abilik:)) sen nasılsın seninlede görüşemedik bayağıdır bi gelişme varmı eşimle ilgili canım?
 
yakışır tabi benim yakışıklı akıllı paşama abilikk...
ben nasıl olayım ecrinle beraber takılıyoruz :)) babamız halen gelmedi. mahkemeler kendi arasında görevsizlik kararı verdi dosyamızı yargıtaya yolladılar karar verilmesi için bi mahkemeye çıkmadan böle bekliyoruz yargıtaydan cevap gelmesini.. hayırlısıyla bi cevap gelse zaten eşim dışarda..
adalet sisteminin yavaşlığı ve prosedüre takıldık işte :KK43:((
 
yok yere bekliyorsunuz işte. cezası verilmiş olsaydı çoktan çıkmıştı heralde. Allah yardımcınız olsun beklenen gün gelecek elbet. bi gelicek pir gelicez inş:)) unutulup gidicek bu günler:))
 
aynen öyle yok yere bekliyoruz ama ne yazıkki elden hiç bişey gelmiyo. dediğin gibi cezası kesinleşmiş olsaydı bizde şimdi ikinciyi yapmıştık :))) bende işi şakaya vurarak vakit geçiriyorum işte.. geldiğinde bütün kötü günleri unutucaz allahın izniyle.. dua etmekten başka çarem yok neyseki gidip görüyor haftadabirde olsa sesini duyuyorum buda bişe.. mektup yazmayı bilmezdim şimdi yazar oldum her hafta 5 sayfa mektup yazıyorum ilerde mektuplarımı kitap haline getircem...
 
gelince yaparsınız sizde hemen ikinciyi ecrine çüçük bi kardeş o bakar zaten şimdikinler akıllı valla ben buğranın baya bayağı yardımı dokunacağını sanıyorum. bezini getir desem getirir kendi kıyafetlerini alır gelir giydireyim diye onları yapsa yeter:)) hergün tozda alıyor ama ıslak mendille arkasından ben temizlemek zorunda kalıyorum ozamana kadar toz bezine terfi eder heralde:)))))

kitaba çevirmende süper olur. bu mahkeme işlerine bakan adamlar kimse göndermek lazım onlarada okusunlarda neler yaşatıyorlar insanlara yok yere görsünler. her hafta 5 sayfadan çoktan olmuştur bi kitap zaten.
 
Herkese selamlar sevgiler,geçmişe dönük inş okuyacağım,umarım herkes iyidir,
hepinizi şimdilik öpüyorum.
 
kızlar hepinize merhaba..tuğbacım seni görmek çok güzel hoş geldin..bebeğinde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah..ayperincim sen asılsın hatırladığım kadarıyla sende hamileydin..canancım üzülme canım bugünlerde geçer inşallah rida ışıl elif selma kader derya ebru vuslat kızlr sizler nasılsınız öptüm hepinizi
 
canım hoşbulduk. teşekkür ederim.

ayperinciğim sanada merhaba demek sende hamilesin:) hayırlı olsun canım. nekadarlık oldu? nasıl gidiyor hamilelik?

yahu kimsecikler kalmamış burda herkez nerede? bebişler büyüdü paylaşıcak bişey kalmadımı yoksa. bende ağustos annelerinde takılıyorum bazen kimse yok diye ama ısınamadım bi türlü bura gibi olmucak geliyor bana. buranın sıcaklığı bambaşkaydı ya:KK43:(
 
merhaba tuğbacım...hoşgeldin canım..çoooook güzel bir haberle dönmüşsün tebrik ederim..galiba ilk ben doğuracağım..muhammed mayıs 15 te doğmuştu..kızımı şubat 15 gibi aldırmayı düşünüyorum...ilki sezaryendi.ikincisi de öyle olacağı için iki hafta önce alınacak sanırım..
kızıma bir isim buldum sonunda şeyma betül koymaya karar verdim..
 
ayy heyecandan söylemeyi unuttum..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..
 
canancım RAbbim hayırlısıyla eşine kavuştursun seni de canım..ecrinimize de sağlık sıhhat versin..RABBıM size bağışlasın yavrunuzu...dualarımız seninle..kolay şeyler yaşamıyorsun.
 
ridacığım hoş bulduk. çok teşekkür ederim:)) sende inş hayırlısıyla sağlıklı sıhatli alırsın kucağına. iki isimde çok güzel. isimleri gibi güzel yaşasın inş. senin hamileliğin nasıl geçiyor canım düzeldimi bulantıların. kaç kilo aldın anlatsana merak ettim nasıl ilkinden farkı?
 
tuğbacık hamilelik kendini iyiden iyiye hissettirdi...pc başında çok kalamıyorum belim ağrıyor..bulantılarım geçti 2 aydır yok ancak mide asiti rahat bırakmıyor, sık sık wc ihtiyacı hissediyorum vs. artık acemi olmadığım için hepsini normal karşılamaya başladım..63 kiloyla hamile kalmıştım..şu an 71 kilodayım..yaklaşık 7 hafta kaldı doğuma..4-5 kilo daha alırım gibi geliyor..bunun 2 kilosu kızım olur herhalde..27.haftada kontrole gitmiştim kızım 1.190gr idi şimdi sanırım 1.500gr olmuştur..ALLAH herkese kolaylıklar nasip etsin..
 
ayperincim senin hamilelik nasıl gidiyor..prensesimiz nasıl? karnın büyüdü mü? sen kaç kilo aldın?isim düşündün mü afacana..kız mı, erkek mi?konusunda net bir cevap alamamıştın sanırım.. netleşti mi cinsiyeti..paylaşırsan sevinirim canım..öpüldünüz kendinize iyi bakın lütfen..
 
X