- 1 Aralık 2007
- 803
- 0
- 43
Canım bizim ecrinin bu sorunu ilk 3,5-4 aylıkken yaşadı o zaman kum döktü bezini değiştirmek için açmıştım altını bezinde pembelik bende iltahap sandım kendimede kızıyorum çocuğu nasıl böyle üşüttüm diye torba takıp tahlil yaptırdım hemen kum dediler ve nefroloji uzmanı görmeli dediler bizde o günden beri aralıklı olarak kontrollere gidiyoruz şimdi bu dönemde atlatırsak bi daha tekrarlamazmış. neyseki bebekler yetişkinler kadar şiddetli ağrı çekmiyormuş eğer öyle olsa minicik yavrum nasıl dayanır.. ilk ve son oldu kum dökmesi ama ultrasonda bakıldığında böbreğinde görünüyo. doktor bendede taş olduğundan genetik olabilir yada vücudu susuz kalırsa da olabilir dedi.
bende ilk duyduğumda ne yedi bu çocuk süt çocuğu daha nasıl kum olur demiştim ama neler varmış bunu işin içine görünce öğreniyorsun..
sizede çok geçmiş olsun kuzular hasta oldumu bazen anlamak bile zor oluyor.. aman enerjileri tükenmesin iyi olsunlarda enerjileride olsun... Ecrinide akşamları uyutmak çok büyük bi sorun bazen bizde gece 12 yi buluyoruz ve günde artık tek uyku uyuyo sizinkilerde öylemi öğlen 12:30 gibi yatıyo 1 veya 1,5 saat sonra gece 10 gibi uyuması gerekirken bazen 12 yi geçiyo.
bende ilk duyduğumda ne yedi bu çocuk süt çocuğu daha nasıl kum olur demiştim ama neler varmış bunu işin içine görünce öğreniyorsun..
sizede çok geçmiş olsun kuzular hasta oldumu bazen anlamak bile zor oluyor.. aman enerjileri tükenmesin iyi olsunlarda enerjileride olsun... Ecrinide akşamları uyutmak çok büyük bi sorun bazen bizde gece 12 yi buluyoruz ve günde artık tek uyku uyuyo sizinkilerde öylemi öğlen 12:30 gibi yatıyo 1 veya 1,5 saat sonra gece 10 gibi uyuması gerekirken bazen 12 yi geçiyo.