iyi akşamlar kızlar,
Rabbim beni yine hayatın en büyük gerçeği olan ölümle yüzleştirdi. halen aklıma geldikçe inanmak gelmiyor içimden hele resimlerini gördükçe hiç inanasım gelmiyor ama maalesef gerçek
( ve büyük bir gerçek daha var o da hayat.... hayat devam ediyor.her gün yeni koşturmacalar,yeni sıkıntılar,yeni neşeler derken bir bakmışsın hayat akmış gidiyor. Rabbim cümlemizin çocuklarını analı babalı büyütsün.....
bebeklerimiz iyidir umarım. Ridacım senin junior uslu duruyor galiba uzun zamandır bahsetmiyorsun. inşaallah her şey yolundadır doğum ne zaman olacaktı ?
selmacım liseye geçmek istediğine emin misin? :) valla ortaokulu bile gözüm kesmiyor. gönlünden geçen inşaallah senin için hayırlı olsun canım. bu arada elayla çalışabiliyorsan helal olsun diyorum
gülhnacım senin kuzular iyileşmiştir inşaallah. onlar hasta olunca biz de resmen allak bullak oluyoruz. helin de galiba diş çıkaracak 3 gün ateşten sonra cumartesiden beri huysuzluğumuz var.Allahtan yemesi güzel.yemekten önce sarhoş gibi oluyor yemeğini yediktensonra enerji içeceği içmiş gibi oluyor.
bu arada benim kız mutfakta çekmeceyi tezgaha uzanmak için basamak olarak kullanıyordu dün bir baktık nasıl yapıyorsa o basamaktan tezgahın üzerine tırmanıyor hemen çekmeceyi çivileyip sabitledik daha şimdiden böyleyse ileride ne yapacağız şimdiden düşünüyoruz