Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bende mayısçılardanım benimkide tahmini 20 küsürlerde doğacak inşallah teyzeleri
daha çok yeniyiz önümüzde çok uzun bir maraton var....
bu arada benim çok bulantım var..
sizlerinde varmı arkadaşlar...[/QUOTE
slm kardelen bizimde önümüzde uzun bir yol var.benim midem bulanmıyor.
başım dönmüyor ben nasıl hamileyim yaff(çok şükür rahatım böyle)ALLAH bozmasın seninde gözün aydın :))
eda nerden girmeye çalışıyorsunAllahım benimde bulantım felan yok sana şükürler olsun :) ama çok çişim gelio geceleri özellikle :)) minik bebişim gel artık anneye gel gucuba fasülyem benim Allah hepimizin yardımcısı olsun..tülayy ben ankara kanalına giremiyorum çağrı yapıyorum ama kimse bişi yazmıyor..
Bende de çok güzel bir bebek resmi var ama niye koyamadım buraya..Arkadaşlar resmi nasıl ekliyorsunuz ??
benim dr etlik doğum evindeydi ayrıca kızılayda özel yeri vardı ama şimdi kapatmış orayı başka bir arkadaşını tavsiye etti.şimdilik daha özele gitmedim ama benim dr arkadaşına gideceğim galiba.daha karar veremedim yaniii :uhm:ewet tatlım ilk olacak..
mart ayında bir kimyasal gebelik geçirdim..
yani çok erken haftalarda3-4. haftada kaybettim bebişimi...
bende ankarada oturuyorum
nereye ve hangi dr a gitmektesiniz...
ben özeline gitmek istiyorum da...
ama ankaraya yeni taşındık ve hiç bir bilgim yok bu konuda
yardımcı olursanız sevinirim...
Bende Mayis Annesi Olucam Normal Dogum Ihtimali Sozkonusu Olmayacagi Icin 1 Mayista Aldirmayi Dusunuyorum Sezeryanla Kismet Olursa Tabi.cok Uzun Zaman Var Gozumde Buyuyor Sizede Aynisi Oluyormu?bulantilarimin Disinda Hersey Cok Yolunda .sanirim En Buyuk Biziz:)9+6 Bugun
:içelim: özgürcan hayırdır sende uyku falan yok heralde sabahın beşinde nerden esti yaw neyse yanlız olmadığımızı öğrendik a.s.a.s. :hooray:bende mayıs annesiyin canım yalnız degilsin
ALLAH hayırlı evlatlar versin bize benim bebiş 16 mayısta gelecek garip duygular içindeyim yaw 8+4 haftalığız şimdi :sm_cool: