2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inş kayra alin allah bağışlasın oğlunu ........o zaman bizde güzel çöçuklara bakalım dimi

selam kızlar bende mayısçılardanım benimkide tahmini 20 küsürlerde doğacak inşallah teyzeleri
daha çok yeniyiz önümüzde çok uzun bir maraton var....
bu arada benim çok bulantım var..
sizlerinde varmı arkadaşlar...
[/QUOTE
slm kardelen bizimde önümüzde uzun bir yol var.benim midem bulanmıyor.:nazar:
başım dönmüyor:nazar: ben nasıl hamileyim yaff(çok şükür rahatım böyle)ALLAH bozmasın seninde gözün aydın :)):emir_bebek:

teşekkürler tülaycım....
aman ne güzel hiç bulantın filan yok...
olmasında zaten çok beter bişey..
ama herşeye rağmen değer doğrusu...

ayy düşündükçe heyecanlanıyorum..sağlıklı bi şekilde gucumuza alsakta hepimiz bebişlerimizin resmini buraya koysak..Allah yardımcımız olsun arkadaşlar..kendide bahtıda güzel olur inşallah..AMİN

Bende de çok güzel bir bebek resmi var ama niye koyamadım buraya..Arkadaşlar resmi nasıl ekliyorsunuz ??

Anne olmak harika bir duygu, bebeğiniz hangi ay doğmuş olursa olsun.... Benim kuzucuğum 10 Mayıs 2006 doğumlu:asigim: Hayatının anlamına kavuşmak için ay hatta gün sayan arkadaşlar;sağlıklı ve sıhatli birşekilde kucağınıza alırsınız inşallah bebeciklerinizi:nazar::emir_bebek::nazar:

Allahım benimde bulantım felan yok sana şükürler olsun :) ama çok çişim gelio geceleri özellikle :)) minik bebişim gel artık anneye gel gucuba fasülyem benim Allah hepimizin yardımcısı olsun..tülayy ben ankara kanalına giremiyorum çağrı yapıyorum ama kimse bişi yazmıyor..

Allahım benimde bulantım felan yok sana şükürler olsun :) ama çok çişim gelio geceleri özellikle :)) minik bebişim gel artık anneye gel gucuba fasülyem benim Allah hepimizin yardımcısı olsun..tülayy ben ankara kanalına giremiyorum çağrı yapıyorum ama kimse bişi yazmıyor..
eda nerden girmeye çalışıyorsun

Bende de çok güzel bir bebek resmi var ama niye koyamadım buraya..Arkadaşlar resmi nasıl ekliyorsunuz ??

Avebru' cum ben bir resim dosyası oluşturdum.. İnter. imageshack.us adresine giriyorum önce, sonra orada bir 'gözat' butonu var tuşlayınca bu resim dosyam açılıyor. Oradan seçtiğim resmin üstüne tıklayıp altta da ' aç' seçeneğini kullanıyorsun.. Gözat yazan kısımda bir 'host it' ibaresi var, bunu tıklarsan da seçmiş olduğun resmi yüklersin. Yükleme tamamlanınca açılan yeni sayfanın en altında bu resmin adresi açılır, onu kopyaladıktan sonra, mesaj oluşturduğumuz bölüme girip, resmi nerde kullanmak istiyorsan üstteki sarı zarf gibi gözüken butona tıkla, bununla araya resim ekleyebiliyoruz. Bir kutucuk oluşur kopyaladığın adresi buraya yapıştır ve ' tamam' ibaresini de tıkla. İşte eğer anlatabildiysem resmin mesajında açılacaktır canım..

ewet tatlım ilk olacak..
mart ayında bir kimyasal gebelik geçirdim..
yani çok erken haftalarda3-4. haftada kaybettim bebişimi...
bende ankarada oturuyorum
nereye ve hangi dr a gitmektesiniz...
ben özeline gitmek istiyorum da...
ama ankaraya yeni taşındık ve hiç bir bilgim yok bu konuda
yardımcı olursanız sevinirim...

ewet tatlım ilk olacak..
mart ayında bir kimyasal gebelik geçirdim..
yani çok erken haftalarda3-4. haftada kaybettim bebişimi...
bende ankarada oturuyorum
nereye ve hangi dr a gitmektesiniz...
ben özeline gitmek istiyorum da...
ama ankaraya yeni taşındık ve hiç bir bilgim yok bu konuda
yardımcı olursanız sevinirim...
benim dr etlik doğum evindeydi ayrıca kızılayda özel yeri vardı ama şimdi kapatmış orayı başka bir arkadaşını tavsiye etti.şimdilik daha özele gitmedim ama benim dr arkadaşına gideceğim galiba.daha karar veremedim yaniii :uhm:

mAyıs anneleri nerdeyiz ya ihmal ettik bu konuyu
anlatın bakayım nasıl geçiyo hamişlk

Bende Mayis Annesi Olucam Normal Dogum Ihtimali Sozkonusu Olmayacagi Icin 1 Mayista Aldirmayi Dusunuyorum Sezeryanla Kismet Olursa Tabi.cok Uzun Zaman Var Gozumde Buyuyor Sizede Aynisi Oluyormu?bulantilarimin Disinda Hersey Cok Yolunda .sanirim En Buyuk Biziz:)9+6 Bugun

Bende Mayis Annesi Olucam Normal Dogum Ihtimali Sozkonusu Olmayacagi Icin 1 Mayista Aldirmayi Dusunuyorum Sezeryanla Kismet Olursa Tabi.cok Uzun Zaman Var Gozumde Buyuyor Sizede Aynisi Oluyormu?bulantilarimin Disinda Hersey Cok Yolunda .sanirim En Buyuk Biziz:)9+6 Bugun

canım meraba hayırlı olsun evet hamile kaLdıktan sonra zaman geçmiyo dimi,,banada sanki çok var gibi beliyo.......canım bende sezerysn düşünüyomda sen zorunlumusun sezeyana ilk beben deilmi....:sm_cool:

:nazar: ALLAH hayırlı evlatlar versin bize benim bebiş 16 mayısta gelecek garip duygular içindeyim yaw 8+4 haftalığız şimdi :sm_cool:

X