teşekkür ederim canım evet ne yedireceğimi bilmiyorum ne yarar ne yaramaz araştırıp öğrenirim artık bugün kusmadı çok şükür ilaç sayesinde herhalde i
nşallah dahada kusmaz bide gizem gece emziriyormusun emzirmeyi bıraktıysan mama veriyormusun öğün aralarında bişey mama meyve gibi veriyormusun
slm kızlar gördüğüm kadarıyla bu kış mayıs bebişlerine yaramamışbenimkilere hasta öksürük burun akıntısı huysuzluk hasta olan diğer bebeklerede acil şifalar diliyorum selmacım sanada geçmiş olsun canım karamsarlık uyuşukluk bende de var hiç elim kolum kalkmıyo öyle otursam akşama kadar sobanın yanından ayrılmıyorum... yasemincim hoşgeldin ne görmek çok güzel.. hepinizi öpüyorum hayırlı cumalar kendinze çok ii bakın...
kızlar selam. öksürük ve üşütme.sonrasında 5. hastalık. çok şükür ki şimdi iyi. bu hastalık 2 gün sürdü ve geçti. am bugün çok kötü bişey oldu.kuzey yatağından düştü. biz uyurken uyanmış yatağında oynuyordu. bizde biraz daha uyuyalım dedik mademki oyalanıyor. sonra güm diye bi sesle uyandık ki bi çığlık bi ağalama. oğlum yerde yüzükoyun. nasıl ordan düştü anlayamadım. yüksek bayada. içide de derin yanı oğlumun koltuk altına falan geliyor yüksekliği. yorgan toplanmış sanırım onu basamak yapıp yükselmiş ve düşmüş. okadar çok korktum ki Allahım kimseye bu korkuyu yaşatmasın. ama çok çabık susutu kucağa alınca.sanki o yerden düşen o değil. neyseki bişey olmadı. çok şükür. şimdi gözümü ayıramıyorum.yatağına koyarken ellerim titriyor. inşallah bidaha böyle bişey yaşamayız. buarada kuzey okadar hareketli ki yürüteçten bile aşağı inebiliyor. mama sandalyesinde emniyet kemerinden kurtulup ayağa kalkıyor. böyle bi çocuk işte.tehlikeli bi çocuk. işte böyle kötü bi sabah geçirdik.
kızlar sizlrinde de yazılarınıza ancak göz atabildim aceleyle. hasta bebişlere geçmiş olsun. sizlerin de iyi dilekleri için teşekkür ederim. görüşürüz kzlarr..
gizem dr çok verme demişti çok deil az az sık sık beslemek gerekiyor canım biraz araştırdım da reflü eğer 10. aya kadar devam etmişse bu bebekliğinden reflüsü var demektir ve ilerlemiş demektir ilk aydan varsa 6. aya kadar geçiyormuş geçmezse ilaçla felan tedaviye başlanıyormuş %80 2 yaşına kadar geçiyormuş (inşallah biz o %80lerden oluruz )bide her bebekte olabiliyormuş çok sık rastlanan bidurummuş hani bebkken çok kusuyolar ya o reflüdenmiş çok önemli deilmiş mide gelişince katı gıdalara geçince felan düzeliyormuş
korkma ya bazı belirtileri var ardanın bariz bi sorunu varmı yoktur ya bence sakın endişelenme canım
enesin midesi köttü ya az önce ağladı nasıl karnını ovdum ilacın verdim öyle uyudu kuzum
anladım canım ya yok çok şükür ardada bi sorun yok hani ben yanlış bişiy yapmamayayım diye sordum kaydirigubbakcemile5 bende aslında az az sık sık besliyorum sayılır
canım inş enesinde gecici olur kıyamam ya karnı ağrıyomuş yerim onun minnacık karnını
günaydın kızlar gökçencim geçmiş olsun canım bende 2 kere beşikten düşürdüm geçem tv önünde dikilirken göümün önünde düştü başı şiişti azcık(((( olmasa ii ama çocuk işte düşe kalka büyüyo ne kadar sakınırsanız sakının.. gerçekten şimdiki çocuklar çok yaramaz büyük eltim herzaman anlatır çocuklarım çok usluydu ne kıskançklık ne bişey istediğim yere gidiyodum 3 le diye... biizmkileri görünce şaşkınlıkla bakıyo..muharremde duvar üstlerinde nıolcak alperende öğreniyo canları sağolsun napalım büyüyünce uslanırlar
günaydın kızlar gökçencim geçmiş olsun kuzeye canım çok korkmuşundur.mertte geçen ahfta bizim yatağın üzerine yatırmıştık uyanmış meğer sesini hiç duymadık bi ağlamayla koştum yerde çok ağladı ama bişey olmamıştı ALLAH koruyor onları çok şükür :)) çok yaramazlaştı
canım ne diyim allah yardımcın olsungamyoncuiremsu ikinciyi düşünmek cesare valla
günaydın kızlar..
ben evdeyim ve çok zorlanıyorum ancak uyuduğu zaman rahatlayabiliyorumçalışan anneler siz ne yapıyorsunuz cidden..bu durumumla bile ne uykumu tam alabiliyorum ne kendime bakabiliyorum herşeyi kapıp koyvermiş durumdayım yaaa...
eda rida gökçen gizem ebru nerelerdesiniz yaaa..kaç gündür ses yok sizden amaaa((
gülhan cım eşimi bazen kıskanıyorum bazen kıskanmak aklıma gelmiyor..iş yerine gittiğimde kıskanırdım bayan doktorlardan hemşirelerden felan ama eğer onun iş ortamını görmessem kıskanmak aklıma gelmiyor..o da kıskançlık yapmıyor hiç kıyafetime arkadaşlarıma ne garip bir adam bu yahuuuu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?