mrb kizlar bugun uygarin ustune arabasi dustu bu yurumeye yardimci olsun diye bi araba keske almasaydik cocuk arabanin altinda bi ciglik kiyamet kopardi bakislari degisti yavrumun sonrada kustu cok korktum bisey olacak diye Allaha sukur bisey olmadi derken biraz once dolabin kenarina agzini carpti disleri agzini kesti galiba baya kanadi
kuzumun bugun basina gelmeyen kalmadi anladimki artikher zamankinden daha dikkat etmem gerekiyo
Tam tatil insanıyım ben:)Yazlık yerleri yazı denizi çok severim.Keşke yolum düşebilse oralara ne güzel olurdu.Ama eşim özel sektörde izni belli süre o süredede ya izmire yada sinopa gidebiliriz.Ama muğlayı görmeyi çok istiyorum hiç gitmedim çünkü.Ben şu aralar istanbuldan sıkılmış durumdayım,sürekli alışveriş merkezlerine gidiyoruz ve baydı.Diğer gezilecek yerlerde uzak kaçıyor boğaz tarafında harika yerler var.Bekarken çok giderdim kafam esince okul yaz tatillerinde sürekli boğaz ın avrupa yakasındaydım,ne gezerdim.Nişanlılık ve bebiş öncesindede çok gezerdim.Ama çoluklu çocuklu kadın olduk artık yok ööle kafana esince gezmek maalesef.:sm_confused:
Oğlanı dedeside bu yaz sinopta denize sokmak istiyor bakalım napcak yavrucuk.Oda banyoya bayılıyor ama dediğin gibi belli olmaz.Şu an kayınvalidemler bizde pazartesi gidecekler onlar varken safa ile çok ilgilendiler ve çocuk çok şımardı.Hiç bir şeyle tatmin olmuyor ya gezecek ya cam kenarında birisi tutacak o dışarıyı izleyecek.İşim var benim bu çocukla.Birde çalışsaydım hayal edemiyorum.Hem ev hem çocuk yetiyor zatenkafamçokkarıştı.Eylülde okula başlıcam daha şimdiden düşünüyorum kara kara napcamı o zmn diye.Allah kolaylığını verir heralde:Saruboceq:
mrb kizlar bugun uygarin ustune arabasi dustu bu yurumeye yardimci olsun diye bi araba keske almasaydik cocuk arabanin altinda bi ciglik kiyamet kopardi bakislari degisti yavrumun sonrada kustu cok korktum bisey olacak diye Allaha sukur bisey olmadi derken biraz once dolabin kenarina agzini carpti disleri agzini kesti galiba baya kanadi
kuzumun bugun basina gelmeyen kalmadi anladimki artikher zamankinden daha dikkat etmem gerekiyo
kizlar cok sagolun simdi uyuttum minnosumu iyiyki varsiniz ,Allahim butun meleklerimizi korusun:Saruboceq:herkese ii geceler
geçmiş olsun canım.. Allah korumuş.. bizimde öjyle olmuştu. uzun zaman kanadı. dişleri çok keskin olduğu içn çok canlarını yakıyor yavruların...mrb kizlar bugun uygarin ustune arabasi dustu bu yurumeye yardimci olsun diye bi araba keske almasaydik cocuk arabanin altinda bi ciglik kiyamet kopardi bakislari degisti yavrumun sonrada kustu cok korktum bisey olacak diye Allaha sukur bisey olmadi derken biraz once dolabin kenarina agzini carpti disleri agzini kesti galiba baya kanadi
Cnm ne güzel anlatmışsın ah o bekarlık ve nişanlılık dönemlerimiz ahhha.sKeşke herşey o zamanki gibi olabilse:1no2:Bende çok severim doğada,dışarıda gezmeyi,ev oturmalarına halen alışabilmiş değilimyasakkelime.Okuyormusun cnm:uhm:Bende yetişemiyorum vallahi hem çocuk,hem ev işlerine,herşey dört dörtlük olsun diyorum,o zaman da çok yoruluyorum,çalışsaydım eminim bu kadar yorulmazdım:1no2:Sağlık olsun da ne yapalım cnm:teselli:
kızlar herkese selam. bu aralar başımızda kara bulutlar dolaşıyor. herşey üst üste geldi neyse sağlık olsun derken etimin rahatsızlığı çıktı,ameliyatta şimdi,dua edin. durumu ciddi.ben kendi derdimi unuttup valla.off yaaa. neyse sonra herşeyi uzun uzn yazarım. çok canım sıkkın. görüşürüz byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?