Slm arkadaşlar.Umarım herkes iyidir.Ben çok sıkılıyorum bugün,çok sıkıcı geliyor herşey:1closedeyes:.Cumartesi kuzen evleniyor onun düğününe bile gitmeye üşeniyorum şimdiden,giyin kuaföre git ooooooo:1shok:.Aşırı tembelleştim bugünlerde evde yapılcak tonla iş beni bekliyor.Hiç böyle olmamıştım..Havalardan sanırım.Uyumak istiyorum süreklimirmirmirmir ama yumurcak uyutmuyor tabii.Ruh halim çok garip hayret,hiç bir şey düşünmek yapmak istemiyorum,gezmek süslenmek yemek yapmak yemek yemek vs hepsi sevdiğim şeyler ama hiçbirini istemiyorum.
Ooooy ooooy.Neyse kızlar sizde havalar nasıl.Bebişler napıyo?Umarım herkesin keyifler yerindedir.
günaydın kızlar
nasılsınız?bebişler nasıl? kızımla başbaşayım şimdilik kayınvalidem kayınpederim ve ikizim eski mardini gezmeye gittiler ben kaldım kuzumla..
kalabalıkta bebekler daha mı huysuz oluyor nedir tanıyamadım kaç gündür kızımı bakalım benle napıcak..
Cnm silkin şöyle bir,kendine gel.Tembelliğe alıştımı öyle gidiyor epey bir süre,bizim buralarda hava hergün kapalı,rüzgar,yağmur...(Marmaris)oğluşumla çıkamıyorum bu yüzden dışarı bende sıkılıyorum vallahi,bazen kalkıyorum cnm iş falan istemiyor,ama kahvaltımı yapıp,kahvemi içip^^ hadi Eda görev seni bekliyor ^^diyor başlıyorum. tabii o, bu derken yatana kadar maratona devam.Bahara az kaldı cnm,kendini bırakma,hayat her koşula rağmen çok güzel,sen dinamik olacaksın ki enerjin bebeğine de geçsin.Sağlık ve mutluluk diliyorum cnm
Arkadaşlar ,kızımın henüz dişi çıkmadı.Geç çıkması sorun olur mu acaba fikriniz nedir?Ancak çok huzursuz bir bebek.8 ayımıza kadar gaz sancıları çektik.1 aydır fena değiliz.Gene de tam olarak geçmedi.Kabızlık ta yaşıyoruz arada bir.Yani bu kız bana çok çektirdi.Ama öyle şirin ki insan kıyamıyor.
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra hepinizi çok özledim..
kayınbiraderim diş hekimi ve kendi kızı ilk dişini yaşında çıkardı...sanırım yaşını geçerse problem olabiliyormuş. endişelenme.. benimkide 3. dişini çıkardı. üst ön dişlerin çıkması lazmıken onların yanındaki köpek dişi geliyor. anlamadık gitti.. amcası bakcak bugün bakalım. önlerin yeri hazır ama sadece eti yarmaları kaldı..
hoşgeldin ridacım. özlettin kendini... en kısazamanda güzel yazılarını bekliyoruz. muhammed nasıl iyi mi
casser, gökçen, saadet, ulaseda, ikraaa, totsak, marem, mercan, ebru, minikelam ve adını saymayı unuttuğum herkese merhaba....delikafadulden
hoşgeldin ridacım. özlettin kendini... en kısazamanda güzel yazılarını bekliyoruz. muhammed nasıl iyi mi
Haklısın eda,annelere dur dinlen olmuyor tembellik hele hiç olmucak iş.Bende bugün daha iyiyim,oğlanın odasını topladım kıyafetleri yıkanmış katlanmıştı onları yerleştirdim.Kahvaltı hazırladım oğlanı uyuttum.Güne daha iyi başladım çok şükür.Sen ne güzel marmariste oturuyormuşsun hep hayalimdir bir tatil yerinde yada yakınında oturmak.İstanbul bazen boğuyor insanı.Kalabalık stes..-tatlicadiarzu-
Cnm iyi olmana sevindim,evet cnm buralar çok güzel,heryer yemyeşil,deniz,doğa...Ama çok sakin kışın,bazen kalabalığı özlüyorum bende,büyükşehirin aktiviteleri,çarşısı,pazarı birbaşka oluyor.Yazın çok güzel bura,tam bir cennet oluyor,o zaman değme keyfimizesositosositoYolun düşerse beklerim cnm,benimde oğluşum var bu sene denize sokucam bakalım,hoşuna gidecekmi,gerçi banyo yapmaya bayılıyor amaa.sbelli de olmaz yumurcakların işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?