saol canım teşekkür ederim iyi dileklerin için senin bebişin nasıl:ecrin_bebek:
ben pnomokok konusunda çok araştırma yaptım ve doktorunuzada sormuştum pnomokok 2-4-6 aylarda yada 3-5-7 aylarda 3 doz şeklinde yapılıyo 4.doz ise 12.ile16.aylar arasında yapılıyo biz 2 dozu ücretli yaptırmıştık 3.ve 5.aylarda 7. ayda ise 3.dozu yaptırdık ücretsiz şimdi 1 yaşında da son dozu yaptıracağız cassercim sen bi doktoruna danış istersen
Fundacım Naz biraz daha iyidir umarım bugün,cnm hiçbir yiyeceğini oda sıcaklığında da olsa verme bu aralar,kavanoz meyve ve mamalarını biraz sıcağa yakın,tabii sen kontrol edip ver cnm.Ulaşım iyi teyzesi aklı fikri,oynayım,güleyimlülülülülülü,iştahı çok iyi maşallah,ama artık beni emmiyor,gece uyurken 2 defa yatağından sessizce alıp emziriyorum.Eğer uyanırda kendini memede bulursa basıyor avazı hınzırımkaydirigubbakcemile3.Kendine ve Nazoşa iyi bak cnm byeeeea.s.
elif cim merak ettim sezeryanla mı doğum yaptın?bende ela yı 29 yaşımda doğurdum ama sezeryanla evet şimdi keşke evlenir evlenmez doğursaymışım diyorum.
senden sonraki en yaşlı benim galiba 79 doğumluyum:)keşke normal doğursaydım 2.yi hiç düşünmeden yapardım ama gözüm çok korktu..
elif cim merak ettim sezeryanla mı doğum yaptın?bende ela yı 29 yaşımda doğurdum ama sezeryanla evet şimdi keşke evlenir evlenmez doğursaymışım diyorum.
senden sonraki en yaşlı benim galiba 79 doğumluyum:)keşke normal doğursaydım 2.yi hiç düşünmeden yapardım ama gözüm çok korktu..
deryacim sen nerelerdesin,saadetcim,sizde birakip gitmeyin lutfen
rida senin de cezan bitsin artik
gizem nasil izmir?seni goremiycez mi ordayken?
Canan sen nasilsin?
Ebru gecmis olsun
tugba bi gorundun kayboldun yne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?