Arkadaşlar
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum öncelikle :)
Benim oğlanda emeklemiyo merak etmeyin aslında tam dizlerini kırmak üzereyken kendini sırt üstü bırakıyor. Apalayabileceğini hala idrak edemiyo heralde :)) Bu arada hala dişleri de çıkmadı biliyomusunuz?? Ne zaman çıkacak çok merak ediyorum..Aylardır bekliyoruz ha bugün ha yarın diye diye..
ulasedacım hergün 1 ayva süt yapıyomuş ben 2 gündür deniyorum valla faydasını gördüm daha iyi bence dene:teselli:
ya kızlar bugun ne oldu bir bilseniz sabah kahvaltı ederken nazoşumun eline çay döküldü birden bardağı yakalayıp çekti oda bende yandık allahtan çay fazla sıcak değildi ama çok korktuk babasıyla hemen merhem fln aldık ama bütün gün onu oyalamakla geçti allahtan bişi olmadı fazla sadece hafif bi kızarıklık kaldı allah bütün bebişleri kazalardan korusun çok dikkat etmek lazım yani ben böyle bişi duyduğumda kızardım dikkatsizlik diye ama başıma gelince anladım valla
edacm ben de senin gibiyim gündüz nerdeyse hiç emmiyo gece de 4 kere falan emmiyo ben silikon meme ucu kullanıyorum arkadaşlarım ondan çok emmiyo diyolar sen kullanıyomusun edacım acaba gerçekten onlamı alakalı bilmiyorum şu kışıda bi atlatsaydık bari:1no2:Arkadaşlar ben bişey sorucam ek gıdanında verilmesiyle sütüm iyice azaldı,gündüz 1,gece 2 kere emiyor ulaş,eskisi gibi sert değil zaten göğüslerim,1 yaşına gelince geceleri süt mü vericez?
edacm ben de senin gibiyim gündüz nerdeyse hiç emmiyo gece de 4 kere falan emmiyo ben silikon meme ucu kullanıyorum arkadaşlarım ondan çok emmiyo diyolar sen kullanıyomusun edacım acaba gerçekten onlamı alakalı bilmiyorum şu kışıda bi atlatsaydık bari:1no2:
ya kızlar bugun ne oldu bir bilseniz sabah kahvaltı ederken nazoşumun eline çay döküldü birden bardağı yakalayıp çekti oda bende yandık allahtan çay fazla sıcak değildi ama çok korktuk babasıyla hemen merhem fln aldık ama bütün gün onu oyalamakla geçti allahtan bişi olmadı fazla sadece hafif bi kızarıklık kaldı allah bütün bebişleri kazalardan korusun çok dikkat etmek lazım yani ben böyle bişi duyduğumda kızardım dikkatsizlik diye ama başıma gelince anladım valla
canım çok geçmiş olsun çok dikkatli olmamız lazım bizim kızda ne görse saldırıyo rabbim butun bebeklerimizi görünmez kazalardan korusun inşallah. :Saruboceq:
edacm duru ilk doğduğunda meme ucum içerdeydi doktorum tavsiye etti daha sonra da onsuz emmek istemedi şimdi emzirirken eline alıp oynuyo elinde onla oynaya oynaya uyuyodelikafaduldenmusoncum ben aldım ama hiç kullanmadım,evet onun tadını sevmiyorlarmış doktorum söylemişti,sen neden kullanıyorsun?,şu 3 durumda kullanılıyor
meme ucunun içerde olması
aşırı emmekten göğüste tahriş,
bebişinin dişi çıkınca meme ucunu ısırması
deryacım başınız sağolsun ve geçmiş olsun... hayat işte her an kime ne olacağı belli değil.. Allah hepimizin evlatlarını korusun.. bizlere de sağlık versin ki onlara bakalım.kızına da çok üzüldüm canım yaaa el kadarlar nasıl atlatcaklar bu hastalıkları. inşallah biran önce geçer...
ben ve kuzey şükür iyiyiz.. geçenlerde eşim izindeydi ve memlekete gitmiştik.kaynım kuzeye hediye almış yürüteç.. şimdi ona koydum da oyalanıyor..çok sevdi böcek..ama heryeri karıştırıp çekiştiriyor. çiçekelrin yapraklarını yoldu.sehpanın örtüsünü çekti üzerindekileri devirdi. çekmecelerle oynuyor.peşinden koşturuyorum şimdi de. artık ana kucağında durmak istemiyor.anacuğağından iniyor zaten kilitlemezsem. dün kilitliyken de devirdi kendini. korktum bişey oldu diye.. işte böylee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?