bak şimdi nazar değdirdim şimdi uyudu gene yarım saate kalkar artık bu gece 1 den aşağı uyumaz zilli yandııııık :teytey: senin bebişin adı ne canım kaç mayıs doğumlu bizimki 15 mayıs..
ikraaaaaaaaaa hoş geldin iyiki geldin niye ya kimsecikler girmiyor artık sanki
enesin annesi, rida, muson,murgiz,marem alperen,ulaseda;benim minik elam,neysen,mercan dilara kızlar hepinizi öpüyorum neler yapıyosunuz?
senağlamabebişini öptüm canımburdayım canım biryere gitmedim çocuklarla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum bebişimde iyi sağol canım hafta sonu yokum ablama gidicem sen nasılsın Şeniz
kızımın adı ikra canım benimkide esra 3 mayıs doğumlu biz kaydirigubbakcemile3 umarım bebişin uyur benimkide uyudu artık uyanmaz ama yarım saatte bi, bi saatte bi kalkar emer yatar.inşallah diyeyimde bizimkinede nazar değmesinkaydirigubbakcemile3
annişler duruyu uyuttum eşim pc eline geçiirmeden bi bakayım dedim enesin ennesi bi sen le benim kuzucuklarımız hastalanmadı aman nazar değmesin
selmacm benimkide kız ama dediğinde haklısın toplasan 3 yada 4 kız bebişimz var canım elacık yakında emekler hiç merak etme bu aralar sürüne sürüne emekler bizimki emeklerkn poposunu kaldırmaya başladı
burdayım ela nın da erken uyuyacağı tuttu kızlar burdayken sorayım dedim ela 3 gündür muhallebisini içmiyor
zaten doğru dürüst birşey yediği de yok ille emmek istiyor grip onunla alakalı mıdır napıcağımı şaşırdım yaa bi akıl verin??
ebru nazeyi dün bu konuda gördüm ama yazmamış sadece okumuş demekkisengözlerimebaksanabMerhaba arkadaşlar,
Naze nerdeymiş göremedim ben yoksa nickinimi değiştirmiş???
galiba herkes hasta bu turp ve bal olayını burda okumadan bir hafta önce kayınvalidem söylemişti , görümceme yapmışlar iyi gelmiş..Bende mi denesem acaba..Bugün artık dayanamadım antibiyotiğe başladım ama antibiyotik alınca daha rahatladım ya..Sabah resmen ayakta duramıyodum ama sütümü sağıp dökmeyi düşünüyorum..Oğlumu emzirmiycem bi iki gün..
Ridacım seninde cuman mübarek olsun canım..
Arkadaşlar hakimlik sınavından 69 puan almışım yani 70,900 alsam bu sınavı kazanıyordum. Ama kısmet değilmiş..Aslında 100 soruda 70 netim var ama iki soru daha yapmam gerekiyomuş galiba..Yani bu seferde olmadı..Hayırlısı artık demekki daha nasip değilmiş :)) ama yinede bana buradan destek olup dualarına esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. Allah hepinizden razı olsun ve her işinizi kolaylaştırsın.. :1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?