merhaba herkese günaydın arkadaşlar ikili testimin sonucu çıkmış aranızda değerleri bilen var mı varsa
papp-a 0,93 mıu/ml 0,025-10
serbest b-hcg 51,3 ng/ml 2-200
arkadaşlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü doktora salı gideceğim çok merak ediyorum
merhaba herkese günaydın arkadaşlar ikili testimin sonucu çıkmış aranızda değerleri bilen var mı varsa
arkadaşlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü doktora salı gideceğim çok merak ediyorum
Kizlar hepinize tesekkur ediyorum..Iyi ki varsiniz,sizden once hersey daha zormus..
Bugun dr gitmedne once mercan'i okuldan almaya gittim...Bugun sabahtan geziye gitmislerdi.Oglen okula donduklerinde yemegine elini surmeden gidip cope atmis,sonra uyumaya gitmis uykudan uyanmis baslamis aglamaya ,ogretmeni butun gun iyiydi neden agladigini anlamadim dedi..Neden agladin kiizm dediginde,sozu tokat gibi indi yuzume..."Anne sen agladin mi bugun dedi?Hayir dedim..Ama dun gece agladin dedi,Ben de sen agladin diye agladim dedi...Uuzn suredir mercanla uyuyoruz.Dun gece o uyuynca aglamistim ,meger uykusunda hissetmis...Oyle uuzldum ki....Silkelenmem gerektigini kucucuk kizim hatirlatti bana,,,,,
Sonra eve geldik hazirlamnamk iicn esim evde bizi bekliyordu...SEninle konusmam lazim dedi,ben de konusacak bir sey kalmadigini soyledim...Sizie anlattigim gibi herseyi anlattim sonra,zaten o da gecen gece gunlugumu bulmus...Yasadiklarimi,hissettiklerimi hepsini okumus...Bugun dr gidecegimiiz unutmus....O nu da hatirlayinca bana bisey olur korkusu sardi sanirim,sut dokmus kedi gibiydi,,,,Kendiis de kabul ediyorhatasini hic bir kavgada kimse 100 % haklim olmaz am asen cogunda %1oo e yakin hakliisn diyor ama yinede yapacagini yapiyor.....
Dr dan sonuclari aldik...Yumurtalikta kist varmis,birde bir viruse rastlamislar...Antibiyotik ve bir iki ilaca verdi..Saniirm dogum kontrol hapina baslayacak..Birde kan tahlilinde anlayamadiklari birseye rastlamislar,daha ayrintili arastirma iicn tekrar kan aldilar..2 hafta sonra da onun iicn gidecegiz..Sonuc iyi yani..Beni duusndugunuz iicn hepinize teker teker tesekkur ediyorum.
Ebruucm sana tamamen katiliyorum...Esimin ailesine yardimina ben pek bir sey demem zaten ama yalan dolana kiziyorum .Paramiz olmasa bile bulur mutlaka yollariz ama yalanci coban hikayesi gibi ya annesi gercekten hasta olsa bizi nasil inandiracak? Zaten ben giden her para iicn mutlulugumun ,huuzrumun,diyeti sadakasi olsun diyorum..Allah her ellerimi kaldirdigimda da tek dilegim saglik ve huzur.....
Gokcencim,bu nazar ve buyu olayi beni cok etkiliyor...Zaten problemimiz de bu ...esimde ayni seyi soyluyo sanki o ana onlari yapan ben degilim diyor,,,Daha once anlattigim ust katimda oturan eltim ..Imam hatip mezunu,kocasina buyu yaptigini hreyerde soyluyor zaten..Yoksa adam kendini kaynar suyla yakan,bedenine bicakla surekli zarar veren bi kadinla niye yasasin ki,,,,Dolayli yoldan bi hocayla tanistim,para veya hic bir sey talep etmeyne biriydi..Tel actim kendiisne sadece isimlerimiiz ve anne iismlerini verdik,,Ertesi gun aradigimda kadin icinde bulundugumuz durumleri bize tek tek anlatti,biz hic bir sey demeden.....Ve biize ordan H.Z Muhammed (S.A.V)efendimizin uzerinde muhafaza olarak tasidigi bir duayi yazdi yolladi..Gonderdiginin haftasi dolmadan esimin ki benim ki ve mercanin ki kayboldu..Simdi sadece kayranin ki ve eve asmam iicn verdigi duruyor....
Ridacim canim arkadasim ,nazar icin felak ve nas surelerinin okundugunu biliyorum ...Peki buyu ve benzeri seylerden korunmak iicn ne oluyabilirim.Ayetel kursiyi cok okurum mesela.....
Sekercim ,ebruucm,ridacim ,gokcencim,gizemcim.deryacim,yasemincim ,hepinize tekrar tekrra tesekkurediyorum...Bu aralar cok kafaniiz sisirdim...Hepinize iyi hafta sonlari,kuzularinizla....
Mama veren mayıs anneleri yardııımmmm.. benim böceğim artık geceleri sanki doymuyor. zaten emmeye de üşeniyor hemen foşur foşur süt gelmeyince ağzını çekip ağlıyor. bi kaç gecedir emzirmeye çalışıyorum baktım almıyor toktur belki diye uyutmaya çalışıyorum uyuyor ama yatırdığım gibi ağlıyor sonra mama hazırlayıp veriyorum baştan kafasını çeviriyor tadını beğenmiyor herhalde istemiyor ama sonradan da biberonu bitiriyor. Şimdi arkadaşlar bu mama hazırlama olayı çok zor gördüğüm kadarıyla çocuk ağlıyorken mutfağa git ışığı yak (uyku dağılıyor bu arada) su kaynat üzerine daha önce kaynatılmış ılık su ekle mama ekle karıştır yatak odasına geri dön biberonu bitirmesini bekle (aralarda bide uyuya kalıyor) yani maf oldum... .bana tiyo verebilirmisiniz? eminim ki siz bu işin kolay yollarını bulmuşsunuzdur... a.s.
canım pnömokok aşısının markası. aynı markadan pnömokok aşısını bizde kızıma yaptırdık. bende kutularını atmıyorum. rotariks inde kutusunu atmamıştım. aynı olsun diye. onun dozu bitti çok şükür. prevenar ı yaptırdık. birde geçen yanlış aşı vermişler falan hemşire vurmadan önce farketti yaş üzeri çocuk için olan bi pnömokok aşısı vermişler. depo geri almadı ilacı onunda parasını aldık vs. aslında eşim söylemiş 6 aylık bebek için diye ama. Allahtan vurulmadan farkedildi. dr dediki hemyaş üstü için hemde özel çocuklar için olan bi aşı bu dedi. Allah korudu yani verilmiş sadakamız varmış nediyeyim. bir daha ki doz 7.ayda.
kızlar kuzularımız çok tatlı maşallah. ne iyi yapmışız çocuk doğurmakla. hele ben fazla anaç ım. evlendiğimizde de hiç korunmamıştım. hemen hamile kalmıştım. istiyordum yani. sonra o düşükle sonuçlandı falan ikinci de doktorun yasağından hemen sonra kaldı. rabbim aratmadı çok şükür. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah... amin
bu arada rida yok canan yok, elif yok. marem yok, nerdesiniz kızlarrr. sanırım şu anda gökçen ben ve saadet aktif durumda sadece....
Moralim çok bozuk arkadaşlar. Ecrin yine kum dökmeye başladı araştırılması gerekiyor dedi doktorumuz, iyi bi çocuk nefrolojisine gitmemiz gerekiyormuş. Ecrin çişinide az yapıyo umarım kötü bişey çıkmaz bu hafta nereye gideceğime karar vermemiz gerekiyor biran önce tedaviye başlamalıyız. Kuzum için dua edin teyzeleri ona bişey olmasın bana olsun
Moralim çok bozuk arkadaşlar. Ecrin yine kum dökmeye başladı araştırılması gerekiyor dedi doktorumuz, iyi bi çocuk nefrolojisine gitmemiz gerekiyormuş. Ecrin çişinide az yapıyo umarım kötü bişey çıkmaz bu hafta nereye gideceğime karar vermemiz gerekiyor biran önce tedaviye başlamalıyız. Kuzum için dua edin teyzeleri ona bişey olmasın bana olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?