- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebişlerle vakit geçirmek öye güzel ki yengem hep bana dioki doya doya yaşa herşeyi kızınla bidaha böyle olmıcak büyücek iş varmış bırak kalsın iş yemek yokmuş bırak olmasın dio kendi oğlu küçükken anne yatağıma gel yatağımı ısıt öyle git dermiş oda işler kalıcak die yapmazmış şimdi anlatırken boğazı düğümlenio ağlıo onu askere yolladığımda hep o sözü geldi aklıma en çokta ondan ağladım dio onun içinde bana kızın uyanıkken hep onunla ilgilen başka bi iş yapma dio bende aynı fikirdeyim öyle çabuk büyüyolarki dün doğdu zamanki resimlere bakıyorum da ne kadar çabuk büyüdü bi bakmışız okula başlamışlar zaman hızlı akıyo daha geçen sene bu zamanlar hamile olduğumdan bi haberdim herşey dün gibi
giemcim evet ya bakıcıyla uğraşıyorum birini buldum ama kayınvalideyi getirtcez erzurumdan en azından yanında udrsun.seninde yeni evin ahyırlı olsun
meraba arkadaşlar bi süredir yoktum evimize döndük malum eşim ben izmirdeyken taşınmıştı sağolsun herşey yerşemişti ama yine eksikler falan filan derkene 1 haftadırt uğraşıyorum bugünde temizlikçimgeldi iş yapıyor ünternetimiz dün bağlandı oğlumla alışmaya çalııyos işte
yaıları okuyamadınm sonra girecem tekrar hepiniz öpüyuom
sağolun kızlar kadınla öncedende görüşmüştüm zaten bugün konuşup anlaştık iyi olur inşallah.saadetcim kamerayı nereye taktırcan?nasıl gizlicen?her odada lazım o zaman...ilk oğlumda taktırmamıştım düşünüdüm ama yapmamıştım güvendim sağolsun o da güvenimi sarsacak hiç bişey yapmadı inşallah bu da öyle olur