Kizlar oncelikle hepinize hayirli ramazanlar.Allah bu muberek ayin tum rizik ,nimet ve sevaplarindan faydalanmayi nasip etsin hepimize........
Bugun burada okullarimiz acildi.Butun cocuklar tatli bir telasla kosturarak camimin onunden geciyor.Ama en onemlisi bugun Mercan'da okullu oldu... Oyle duygulandim ki sormayin.Ufacik cantasini sirtine takip,gururla bir yuruyusu var...
Burada 3 gunluk buyuk bir tatil vardi.Bizde bunu degerlendirip,niagara selalesini gormeye gittik.Tam canada ile aramizda sinir oluyor...Bu vesileyle candayi da gormus oldum.Uuzn zamnadir o yuzden yazamiyordum.
Ben yokken giziem gelmis,yeni evin hayirli olsun gizemcim.Ne guzel kocaman.Burada evler o kadar kucuk ki..Cocuklar bizim oda da kaliyor .Bende odayi sik bir perdeyle 2ye boldum...
Yasemincim bakici konusu cok zor.Allah seni hellal sut emmis,insafli ve yuregi sevgi dolu insanlarla karsilastirsin.Ben yeri geliyor anneme birakirken bile,aklim evde kaliyor,evi 40 kez ariyorum ...Annemde bana guvenmiyor muusn deyip telefonu kapatiyor..
Canancim nickinin degistigini gec anladim aa yeni bir ecrin katildi aramiza dedim...Sebebini bende merak ettim simdi
Aranizda sanirim ,oruc tutmaya tek musait kisiyim...Gerci birakma ihtimalim dogdu ama ben direniyorum.Turkiyeden geldigimden beri hafif hafif bir bas donmem vardi...Yorgunliktan diyordum.Son 20 gundur iyice artmisti,,,Gece cocuklara sute kalktigimda odanin kapisini denk getirip iceriye bile giremiyordum ,surekli tutunmak zorunda kaliyordum,sarhos gibi dolasiyordum anlayacginiz.Cuma gunu dr gittim.Bin tane test ve sorudan sonra (iyi bir check up yaptirmis oldum)..Orta kulak iltihbain var ama o boyle bir donme yapmaz dedi..Kalp eloktosunda sonuclari begenmedi.Ayin 9 da daha kapsamli kalp elektosu cekilecekmis.Klapte ritim bozuklugu var dedi..Ilac aliyorum suan ,orucumu etkiler mi dedim.TUtmasan iyi ama istiyorsan ,fazla kendini yormadan tut dedi.Ama spor su an yasak...
Biliyorsunuz bir de turkiyede ki smar testim iyi cikmamisti.Bayram sonrasi da onu tekrar yaptirmam gerekiyor.Sonuc ayni cikarsa .....Neyse bayrama daha cok var..Hem her serde bir hayir varmis,belki annemin gelemsine vesile olur...Annemle konustum biraz once,bir olay anlatti...Kadinin biri bir gun dusmus ve omuzu kirilmis...O aciyla kadin neden ben diye uzulurken,bir de bakmislar kirilan yerde kemikte ur varmis.Hemen tedaviisne baslanmis ve yayilmadan onlemi alinmis.Kadin simdi sukrediyormus,omuuzm kirilmasa sla farketmeyecektik ve kanser tum kola yayilacakti diyor...
Lafi yine cok uzattim.Hepinize tekrra mutlu,huzurlu ramazanlar diliyorum