Bende prima kullanıyorum son zamanlarda oğlum kaka yaptığında artık sırtına çıkmaya başladı.. Çok sinir bozucu..
Bu arada kızlar oğlumun çişi pembeye dönüyo bezinde..Yarın eşim işten gelince doktora gitcez aslında bugün gidecektik ama uyuyor bebek şimdi.. Kıyamadım uyandırmaya..Galiba enfeksiyon var :çok üzgünüm: Halbuki o kadar sık değiştiriyorum ki bezini..senağlama
Ebrucum gecmis olsun.Umarim onemli birsey cikmaz ama enfeksiyon olsa atesi cikmazmi?
kızlar bi çare bulalım kopmak istemiyorum sizlerden çooooook şeyler paylaştık hep beraber birbirimizin msn adresini alsak bende sadece gizeminki var ne dersiniz
evet yasemincim haklısın birbirimizden kopmadan halledelim artık msnden devam ederiz atılırsak eğer çok alıştık birbirimize Şenizyarencim bende sana katılıyorum her ihtimale karşı msn adreslerimizi alalım benim sşurda 2 ay sonra 1 yıl olcak mayıs annelerine katılmam 1 yılda bir arkadaşlık için yeterli bir süre .)
Kizlarar araniza gec katilarak ne cok sey kacirmisim :çok üzgünüm: kim bilir ilk gunler nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?