kızlar hepinize merhabaaaa
uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle görüşebilmek çok güzel olacak. Pazartesi günü iş başı yaptım inanılmaz zor bir durum oğluşumdan gündüzleri ayrı kalmak çok zor. Hergün eve gittiğimde oğluşumla sarılıp ağlıyorum. Kendime hakim olamıyorum gözyaşlarımı tutamıyorum. Şu sıralar biraz fazla duygusalım. Allah ım kimseyi yavrusundan , yavrusunuda anasından ayırmasın.Gülsah ın durumunu dün öğrendim inanılmaz etkilendim , içim yandı. Allah sabırlar versin yaşadığı çok zor bir durum.
Sizler Nasılsınız ???
hoşgeldin saadet uzun zamandır yoktun özlettin kendini
oğlundan ayrılmk çok zordur eminim biz uykusunda bile özlerken sen saatlerce ayrı kalıyosun
Allah kolaylık versin canım burdaki herkes iyi bebişlerle uğraşıyoruz
ervuscum bende sizleri özledim. Oğluşumun resmi pc önünde her dakika alıp öpüyorum. resmine baktıkça içim eriyor o kadar zor ki ayrı kalmak. İyi olmanıza çok sevindim. senin bebişin nasıl yaramazlıklar yapıyormu ?
kızlar hepinize merhabaaaa
uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle görüşebilmek çok güzel olacak. Pazartesi günü iş başı yaptım inanılmaz zor bir durum oğluşumdan gündüzleri ayrı kalmak çok zor. Hergün eve gittiğimde oğluşumla sarılıp ağlıyorum. Kendime hakim olamıyorum gözyaşlarımı tutamıyorum. Şu sıralar biraz fazla duygusalım. Allah ım kimseyi yavrusundan , yavrusunuda anasından ayırmasın.Gülsah ın durumunu dün öğrendim inanılmaz etkilendim , içim yandı. Allah sabırlar versin yaşadığı çok zor bir durum.
Sizler Nasılsınız ???
kızlar bildiğiniz gibi benim bebiş mama yiyor emmedi. bu emzik ucunu ne zamandan ne zamana değiştirmek gerek. aylar açısından değilde saılık açısından. hijyenine de dikkat ediyorum ama yinede bizamanı varmı değiştirmenin?
kızlar bildiğiniz gibi benim bebiş mama yiyor emmedi. bu emzik ucunu ne zamandan ne zamana değiştirmek gerek. aylar açısından değilde saılık açısından. hijyenine de dikkat ediyorum ama yinede bizamanı varmı değiştirmenin?
Canim ya kendini uzme eninde sonunda alisacaklar.Var mi wc aliskanligini edinemeyen cocuk,er ya da gec olacak....Mercan da en buyuk sorunumuz gunde yaklasik 3 litreye yakin su iciyor + 2 litre de sut....Turkiyede hergun 4 tane sise sutten aliyordum .Ertesi gune 1damla kalmiyirdu....O yuzden yasemincim bize gece 2 kere falan kalkmak yetmez.....10 kere lazim mecbur bagliyorum cunku bogazina kadar cikiyor cis.gece 2 kere degismemize ragmen o da buz gibi oldugundan usutecek diye korkuyorum.....bide 3 yaşındaki oğlumu bende alıştıramadım bezleyince alışmaz diye bezlemiyeyim diyorum ooo bi bakıyorum ki seler almış her tarafıbende beliyorum hem bigün kaldırdım gece işemedi hiç gündüz tuvaletine de 1 sende alıştı görümcemin ondan 1zhafta küçük oğlu var o 1 haftada alıştırdı hemde geceleri söylüyomuş çişini moarlim bozuluyo yaa (benmi beceremedim yoksa çocuktanmı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?