Selam kızlar, aşılardan ve ağrı kesici şuruplardan bahsetmişsiniz tam olarak okuyamadım mesajımı yazıp hemen çıkıcam bebişim huzursuz biraz...Bugün biz aşımızı yaptırdık bir kolundan birde bacağından yaptılar...kolundan yapılan aşı şişebilir kabuk bağlayabilir denildi...Ağrı kesici olarak calpol verebilirsiniz dediler ama ben onun yasaklandığını zannediyordum..henüz birşey kullanmadım ilaç olarak almadan da geldim eve umarım hafif atlatır...
Bu arada teyzeleri prensesimin resmine bir bakarmısınız..Abisinin çektiği güzel pozlardan sadece bir tanesi..öylesine güzel kareler yakalıyor ki...Maşallah deyin prensesime teyzeleri :)) öpüyorum iyi bakın kendinize...
ayperincim mutlaka katılmam lazım yoksa elimdeki belgenin geçerliliği kalmayacak bir anlamda süresi dolduğu için katılmam lazım....eşim geldi çıkıyorum acıkmış menemen var umarım beğenir
Kizlar nasilsiniz?Sizleri cok ozledim....
Hafta sonu kardesimin dugunu icin nevsehirdeydik.Hayatimda koy dugunu gormemistim.Acikcasi cokta hosuma gitmez diye dusunmustum ama yanilmiism cok superdi.Gittigime cok memnin oldum ama yorgunluktan bayilmak uzeriyim...Ustelik cocuklarda hasta oldu Nevsehir oldukca serindi.Kayranin gozler kipkirmizi ve surekli sari sari akiyor.Mercanda surekli hapsuruyor ve burnu hic durmadan akiyor.Cumartesi eve donuyoruz.Cocuklari artik arabaya bindiremiyorum ikisi de vei ozledi sanirim basliyolar aglamaya..Mercanin su yorumuna cok guluyoruz...ANNE PLEASE EVE GIDELIM DEYIP.ELIMI YUZUMU OPUYOR...EVDEYIZ ISTE DEYINCE DE HAYIR OYLE DEGIL.SOKAGA CIK ,ARABAYA BIN,UCAGA BIN EVE GIT diyor cocuk artik.Tarifi boyle bulmus.....Eve gidince 1hafta sokaga adim atmayi bile dusunmuyorum.
Bu arada yazdiklarinizi fazla okuyamadim ama sanirim konu esler ve aileleri.Eh bende anlatayimda sisligim insin yoksa gidince esimle kavga edicem .adamin sucu yokken.
Ben buraya geleli 1 ay oldu.esimin ailesiyle annemin evi yuruyerek 20-25 dk.Gelince aradim haber verdim hemde kardesimin istanbuldaki dugunune cagirdim.(en buyuk abisine haber verdim)Esimin 6 kardesi var hepside ayni apartmanda yasiyorlar.birtanesi bile ne dugune geldi,ne tebrik icin aradi,ne de yigenleri olmus gelip gormediler.7 kat el bile geldi altin takti cocuga bunlarda tik yok.Aslinda cok da sicaklardir aramizda hic bir sorun olmadi bugune kadar.Hatta son dakikada oradn buraya geldigim halde kendi aileme bir cop almadim onlara aldim.KOskoca valiz tika basa hediyelerle doluydu.Gelmedikleri icin bende baska biriyle yolladim belki utanirlar diye tesekkur etmeye bile aramadilar.Ama amerikadayken cocuklarina laptop istemeye ariyorlardi.Benim icin bittiler artik.Cop bile alamazlar bizden taraf
Haksizmiyim kizlar sizi soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?