N
Naze
Ziyaretçi
Selam kızlar okudum az önce yazılarınızı okudum..ben bütün bir haftayı misafirle geçirdim üstüne hafta sonuda kayınvalidem geldi...Kendisiyle konuşmadığım halde bu evime üçüncü kez gelişi kendisinin alttan aldığını düşünerek yakınlaşmaya çalıştığını barışmaya çalıştığını düşünerek birkaç kelime konuştum yinede.. Sonra bebişimi emziriyordum yanıma iki poşet getirdi 3 badi 1 uyku tulumu çıkardıktan sonra çıkardığı bütün eşyalara baktım ki ne göreyim hepsi kullanılmış eşyalar yani konuşmuş konuşacağıma pişman oldum yine...Benim hiç ses çıkarmadığımı görünce giydirmezmisin yoksa...tabi ben şoktayım...dayanamadım ve görümcem de doğum yaptığı için ki onunda kızı oldu, sen bunları görümceme götür nasılsa onunda kızı var, bir hışımla toparladı kullanılmış eşyaları dedim şimdi kavga çıkaracak ama söylemeseydim içimde kalacaktı kendi kendimi yemektense söylerim rahatlarım diye düşündüm....
Ya kızlar inanamıyorum biz 5 kardeşiz annem birkere dahi bize kullanılmış birşey giydirmedi üstüne üstlük bayramdı seyrandı herbirimizi ayrı ayrı giydirip çıkarırdı ki zamanında şimdiki kadar tekstil ürünleri ucuzda değilmiş...insanlar insanlar insanlar kim ne derse desin arkadaşlar yabancı insanla anlaşmak çoooook zor ...bunu şunun için diyorum eşim diyor ki, bizimkilerin bir lafı vardır çocuğun yediği helal giydiği haram mışş mışş ne alaka arkadaşş değil mi mantık buymuş...giydiği kıyafetler bir ay sonra olmuyor ya o bakımdan e pes diyorum başka birşey demiyorum yani.....
Gizemcim cnmmm kolik müziklerinden sonra rahatladım cnm artık daha rahat çok şükür, birde ıhlamur çayı içiyorum kendim demliyorum gerçekten çok faydasını gördüm bebeğim gaz sancısını bile çekmiyor nerdeyse tavsiye ederim gerçekten çok sakinleştiriyor...
Kızlar öpüyorum hepinizi ve meleklerinizi....
Ya kızlar inanamıyorum biz 5 kardeşiz annem birkere dahi bize kullanılmış birşey giydirmedi üstüne üstlük bayramdı seyrandı herbirimizi ayrı ayrı giydirip çıkarırdı ki zamanında şimdiki kadar tekstil ürünleri ucuzda değilmiş...insanlar insanlar insanlar kim ne derse desin arkadaşlar yabancı insanla anlaşmak çoooook zor ...bunu şunun için diyorum eşim diyor ki, bizimkilerin bir lafı vardır çocuğun yediği helal giydiği haram mışş mışş ne alaka arkadaşş değil mi mantık buymuş...giydiği kıyafetler bir ay sonra olmuyor ya o bakımdan e pes diyorum başka birşey demiyorum yani.....
Gizemcim cnmmm kolik müziklerinden sonra rahatladım cnm artık daha rahat çok şükür, birde ıhlamur çayı içiyorum kendim demliyorum gerçekten çok faydasını gördüm bebeğim gaz sancısını bile çekmiyor nerdeyse tavsiye ederim gerçekten çok sakinleştiriyor...
Kızlar öpüyorum hepinizi ve meleklerinizi....