- 26 Kasım 2007
- 2.214
- 4
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayperincim teşekkür ederim canım evet saf zeytinyağ ağzına damlat hen gazını alıyor hemde kakasını yapıyor hemde bebeğin kemiklerine faydası var
yasemincim bu gün tv'de doktor emziren annelere yeşil ve siyah çayı önermedi..ıhlamur, rezene çayı, ısırgan otu çayı sütün kalitesini artırıyor dedi..ben rezene çayı ve yeşil çay içiyordum ama rezeneye devam edicem..doktor günde 4 bardağı aşmamalı diye söyledi...
Ebrucuğum konak bizimkinde olmadı,neden bilmiyorum...ben hergün kızımı yıkıyorum sıcaklar cokk.. bazen sabah akşam bile yıkadığım oluyor ..belki ondan olmamıştır..:sm_confused:
oğluşunu canım uzun emzirmeye çalışman lazım,bizimkide uykuyu cok seviyor ve emip uyumaya calıştıkça ben uyandırmaya çalışıyorum,burnunu sıkıyorum,altını açıyorum..ayağını gıdıklıyorum..
Bizde arkadaşlar şuan kabızlık sorunu var,3 gündür kakasını yapmıyor zeytinyağlı kulakpamuğunuda pek denemek istemiyorum,başka bir care varmı acaba?
ayperincim denedinmi zeytinyağını işe yaradımı?kulak çubuğunu da dene sadece o an ağlar bu uzun süreli huzursuz olup sancı çekmesinden iyidir demi?çay konusunda bende çayı severim akşamları içerim içmezdsem eksiklik hissediyorum bazen baş ağrılarımı bile kesiyor .ayperin teyzesi mahmud wc alışkanlığını kazandı gece gündüz hemde tam vazgeçicektim baktım gece kuru kalkıyor yılmadım devam ettim tabi bazı yatak kazaları oldu :) inşallah ilerde nehirsuyu wc ye alıştırrken tecrubelerimden faydalanırsın :))
mert bu akşamda kolik oldu kolik teşhisini koyduk yaklaşık 1 akşam 7-9 arası ağlıyor uykuya dalamıyor memede çok kaldığından kusuyor tam sakinleşti derken yine ağlıyor ağlaması da baya bi şiddetli kayınvalidem bu çocuk hasta diye tutturdu :) 70 yaşına gelmiş bazı şeyleri anlamıyor bende yoruluyorum anlatamıyorum en iyisi hiç bişey demiyorum.ana kucağında salladık biraz sakinleşti en son 2 saatin sonunda babasının omzunda uyudu yeni yattı midesi boştu yavrum kusmuştu.
benimde 1 mayisli ikiz ogullarim var darisi tüm anne adaylarina
kolik anne arkadaşlarım mail adreslerinizi veririseniz size cdyi gönderebiliriim.maksat bebişler ağlamasıın
Ayperincim bebekler eğer kabız olurlarsa canları acıyacak diye tutarlarmış kendilerini o yüzden bir doktor yardımı almakta fayda var sanırım, doktor fitil verecektir muhtemelen..Ben oğlumu çok sık yıkamıyorum iki günde bir eşimle yıkıyoruz çünkü burası İstanbul gibi nemli değil ve bizim odalarımız bana serin geliyor..Bebeği yıkadıktan sonra kurulamak için koyduğumda titremeye başlıyor ve ayakları hemen buz gibi oluyor, o yüzden korkuyorum bende..Başındaki konak için bebeyağı sürdüm hergün sürmeyi düşünüyorum çünkü bir kısmını kaldırmış konakların sanırım işe yarayacak..