Yasemıncım kırkınız hayırlı olsun.Allah uzun omurler versın.
Ervuscum bızde turkıyeye geldıgımızın ılk 2gunu aglama krızlerı yasadık.Sac kurutma makınası ya da elektrık supurgesını dene.Ben acar acmaz bızımkı dayanamıyır,once aglamyı kesıyor sonra da sıızyor.
Kızlar bız hemen hemen ne mercanda ne de kayrada gaz problemı yasamamıstık.Ama sanırım hava degısımınden kayrada yasamaya basladık.Annem hemne aldı ver onu bana dedı ve belkı sasıracaksınız ayaklarının altına ve karnına rakı surdu.Bıraz sonra bır baktık kı Kayra taramalı tufek gııb gaz cıkarıyor.
Kıloları hıc sormayın zaten.Eskı arkadaslar toplanıyorlarmıs.Benıde gormek ıstıyorlar ama hepsı fıstık gıbı olmus ben yanlarında sısko sısko dolasmak ıstemedıgımden gıtmeyı cok ıstedıgım halde bahaneler uydurdum.Zaten kardesımın dugununde benı goren bazı kendını bılmezler ' aaaa ne olmus sana amma kılo almıssın ' demezmı sınır oldum.Hırsımdan acık bufede ne var ne yoksa temızledım.Bırde gecen gun kucuk kardesımle alısverıse gıttık.kucuk dedıgıme bakmayın 25 yasında bende 31. Kayrayla oturuyoruz kardesım pantolon denıyor.Teyzenın bırı geldı kayrayı sevdı "ay ne guzel masallah 3kusak bır arada" dedı ne 3 kusagı dedım torununuz degıl mı demez mı? bende moral sıfır tabı.....Teyzeye saygıdan bısey demedım ama azıcık daha genc olsa dıyecegımı bılırdım.Anlayacagınız acıl kılo vermelı ama nasıl.Buradayken olmayacagı kesın.Kardesımın esı nevsehırlı sımdı 15-20 gun sonrada oarad dugun var 3 gun suruyormus.Artık yapılacak yemeklerı hayal edmeıyorum .Nasıl dıyete baslayacagım bu durumda bakalım.Evıme bı donsem aclık orucuna baslıycam bu moral bozukluguyla senağlama