Kızlar bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim...Bizim bugün kırkımız çıktı...önce ben gusul abdesti aldım sonra kızıma aldırdım...Bundan başka birşey yapılıyormu bilmiyorum...
uzuuuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar. arasıra girip bakıyorum yazdıklarınıza sorunlarımızın çoğu ortak.. ben de bütün gün yaramazla uğraşıyorum. ve geceleri emzirdikten sonra da gaz çıkarmak, tekrar uykuya daldırmak falan tümü üstüme kalıyor.
anlayacağınız geceli gündüzlü nöbetteyim. eşimle dün tartıştık bu nedenle. ben şikayetlerimi dile getirdim. akşamları işten gelince toplasan 2 saat ilgileniyo. tamam o da elinden geldiğince yardımcı oluyor evet ama sanki ben birden bire çok özveride bulunan, aşırı anaç biri oldum çıktım. eşim de nasılsa hallediyorum diye geceleri deliksiz uyumaya başlamıştı. e, ben de adam ertesi gün işe gidecek yatsın diye diye... sonra yaptığımız gaz odasına gidip sigarasını içip, tv seyredip aralarda yanımıza gelmeler... sanırım çok şey üstlendim birden.. bir yandan ev işleri, akşama ne pişirsem derdi.. aman evimizin düzeni bozulmasın, yine eskisi gibi olsun derken.. inanın banyo bile haftada 1 yapınca ohh diyorum
artık bi dur dedim buna ama.. şimdi emzirdikten sonra bırakıyorum eşim alıyo. sonuçta açlığı dışında herşeyi o da halledebiliyo. walla 8 sene başbaşa özgürlükten sonra çok zor oldu bebekli yaşama adapte olmak. bütün gün evde tıkılıyım. evet yaz annesi olduk güzel ama, bu havalarda da evde tıkılmak çok kötü. sizler ne yapıyorsunuz? evimizin yan tarafında parkımız var, bazen diyorum bebek arabasına koyup bi insek hava mı alsak acaba? yapıcam ama pazartesiden itibaren. o kanguruyla hem bebiş hem ben pişiyoruz çok bunaltıcı bişey o. hem biyerde sabitlenmen gerektiğinde çıkarması falan zor..
bebek arabasını dümdüz yatırıp kullanmak sakıncalı olmaz herhalde? bi fikir verir misiniz?
bizimki gazdan çok debeleniyo bu da beni ve onu çok yoruyo. iki şurup, 1 damla kullanıyoruz.. ve sırta vurmalar falan.. maaşallah iştahı da iyi. her dakka versen emecek.e bu da beni perişan ediyo.. göğüslerim kapanmıyo hiç maaşallah.
bi atlatsak şu dönemleri hayırlısıyla.
neyse çok sıktım sizi.. ama baya bi bunalmıştım arkadaşlar.
nazeciğim yarın bizim de kırkımız çıkıyor hayırlısıyla. bende bişey bilmiyorum. abdesti tahmin ediyordum ama.. . tırnaklar kesiliyormuş. eldivenlere veda ediliyormuş. dışarı çıkarılıyormuş. bi eve gidiliyormuş, o evden bişeyler veriliyormuş ona. kısmet için falan...
işte onun banyo suyundan bir tas da sen dökünüyormuşsun falan..
annem gelecek yarın, o böyle şeyler diyordu bakalım..
hepinize sevgiler..a.s.