N
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gulşahcım öncelikle herşeyi yediğini söylemişsin ne güzel yediklerin mutlaka süt yapacaktır ama sen fırsat verirsen, yani ağlamaktan yoruldum demişsin kesinlikle ağlamak süte hiç yaramıyor bundan emin olabilirsin..eğer moralini yüksek tutarsan sütün gelecektir...ayrıca emzirmeye bağlı olarak ne kadar sık vermeye çalışırsan yine o kadar kısa sürede sütün gelecektir...Allahtan kolaylık diliyorum ama öncelikle yapman gereken moralini yüksek tutman çünkü süt morale çok bakar...kızlar çok moralim bozuk..hiç sütüm yok..bir gögsümün ucu çok çıkık ama o da yaralı..öteki gögsüm içtee biraz ondanda bir iki açık renkli damla geliyo sadece..3.gün..perişanım yardım edin banagarmasten süyüyorum yemedigim kalmadı süt yapıcıoff offf aglamaktan yoruldum:
kızlar çok moralim bozuk..hiç sütüm yok..bir gögsümün ucu çok çıkık ama o da yaralı..öteki gögsüm içtee biraz ondanda bir iki açık renkli damla geliyo sadece..3.gün..perişanım yardım edin banagarmasten süyüyorum yemedigim kalmadı süt yapıcıoff offf aglamaktan yoruldum:
kızlar çok moralim bozuk..hiç sütüm yok..bir gögsümün ucu çok çıkık ama o da yaralı..öteki gögsüm içtee biraz ondanda bir iki açık renkli damla geliyo sadece..3.gün..perişanım yardım edin banagarmasten süyüyorum yemedigim kalmadı süt yapıcıoff offf aglamaktan yoruldum:
ebrucum ben 3 ayllık iğne düşünüyorum.zararı yok bebeğe.ama bana yan etkisi var epey.hiç regl olmuyormuşsun.ee sinir yapar oda beee.eşim korunsa diom onunda riski var.dediğin gibi o bakar da karşıdan bakar.saat 12ye kadar onun ondan sonra töbe billah çocuğu duymuyo.gece nöbet bende.gene de allah razı olsun o kadar bakmasıda ii
uzun zamandır sizlere yazamıyordum inşallah hepiniz iyisinizdir bebişlerinizde iyidir...
Ben 27 mayısda doğum yapacaktım ama benim yaramaz oğluşum 16 mayısta doğdu 11 saatlik uzun bir sancıyla normal doğum 3.960gr doğdu kuzum yaptım ama çok zormuş kızlar normal doğum ölüyorum sandım Allah kimseyi o darda koymasın alttan dikişimde var 10gün o zorladı beni ama şükür şimdi Efe'm kara gözlü kuzumda iyi bende iyiyim iyiki normal doğum yapmışım
Bebişleriniz kime benziyor kızlar benim kuzum tıpkı ben derleryua hık demiş anasının burnundan düşmüş :)) canım kuzum benim Annesinin kuzusu
Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin yaradan bizlere bağışlasın onları
Anneme geldikçe nete girebiliyorum...Kendinize iyi bakın...sağlıcakla kalın...sevgiler a.s.
canım geçmiş olsun çok kötü olmuşsun inş geçer en kısa zamanda. bebişlerimiz doğduda büyüyor bile ilk aşılarıda yapılıyor:1hug: bizimde dün 1 ayımız doldu. ama p.tesi kontürolümüze gittiğimizde yaptı dr aşımızı. allah sana ve tüm annalere sağlık versin bebişlerimize bakabilmemiz için.merhaba arkadaşlar salı günü belim tutuldu aldığım kilolara vücudum artık dayanamadı yamuldum resmen ALLAHTAN hareket edebiliyorum yürüyorum oğlumu kaldıramıyorum annem yanımda yatıyo ağlayınca yanıma veriyo emziriyorum yattığım yerden.dr gitmedim biliyorum 2 yerde fıtığım var kilo ver dicek kas gevşetici iğne vercek emzirdiğim içinm iğne vurunmak istemedim.
bugün oğlumun 2.hepatit aşısını yaptırdık annem ve mahmudla gittik yamuk yamuk yürüyordum herkes bana bakıyodu napim başka götürecek kimse yoktu mecbur kaldım gitmeye eşimde burda yok biliyorsunuz annemde öyle gözü açık biri değildir gölgesinden korkar taksiye binip gittik.
gülşah bütün arkadaşlar sana yardımcı olmaya çalışmışlar hepsninde söyledikleri doğru eee nede olsa onlarda tecrubeli anne sınıfına girdiler artık herşeyi yaşayarak öğreniyoruz işte...