- 26 Şubat 2008
- 991
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gizemcim canım allaha şükür iyi bebişim senin oğluş nasıl yaramazmı annesini üzüyormu gelen giden çok oluyo fırsat bulup giremiyorum siteye bir koşturmaca gidiyo bakalım en kısa zamanda yazıcam doğum hikayemi Şeniz
günaydın arkadaşlar bu sabah 4 ten sonra oğlum gaz sancısından uyuyamadı gazını çıkaramıyodu mızırdandı sürekli mahmuddanda hatırladığım kadarıyla bebeklerin gazlı bir dönemi oluyordu yani biraz çetrefilli bir dönem o döneme girdik sanırım 1 aylık olucak oğlum hayırlısıyla.metsil,tatlı elma yağı,sıcak havlu ve bitkisel gaz giderici şurupla rahatladı oğlum memede 1 saat ağzında durunca uyudu şimdi çok şükür.bu gazlı dönemden sonra birde kabızlık dnemi oluyor :) her bebekte olucak die bişey yok ama genelde oluyor.sizin bebişlerin durumu nasıl?
ayperinciğim hoşbulduk canım allah hepimizin yavrusunu anasına babasına bağışlasın bizdede başladı gaz problemi yavrum çok ağladı yine bu akşam gündüz iyiyiz akşam olunca huysuzlanıyo anlamadım gitti bir an önce atlatırız inşallah bu günleriŞenizyarenciğim hoşgeldin:) Allah analı babalı büyütsün bebişini..
yaseminciğim biz atlattık galiba o dönemleri. ama şimdide uyku sorunumuz var. oğluşum gündüz uyumuyor. annem ile kardeşimdeyken gayet iyi (genelde) ama bendeyken illa meme istiyor. akşam 7-8 gibi yatıyor 3-4 saat kesintisiz uyuyor ondan sonra da 1-1,5 saatte bir kalkıp emip yatıyor. sabaha kadar böyleyiz. umarım düzelir zamanla.
bu arada gaz için dr bana acı elma yağı önermişti, tatlı elma yağı ne için? bir de bitkisel şurup kullanmışsın hangisi?
ay kızlar umarım hepimiz çabucak atlatırız bu dönemleri. by
Merhaba arkadaşlar,
Bugün kontrolüm vardı..İlk kez NST'ye bağlandım..Sonuç hakkında pek birşey söylemedi doktor..Şu an 39+6 görünüyorum..Ve ilk defa çatı muayenesi yaptırdım..Gerçekten kabus gibiydi..Gözümden yaş geldi resmen..Doğum esnasında sürekli bundan yapılacak dedi doktor. Bakalım çarşamba tekrar kontrolüm var..Ve oğluşum nihayet kilo almış biraz..Gerçi ultrasonlara çok güvenemiyoruz ama yinede oğlum İnşallah 3 kilonun üzerinde doğacak..
Kardelencim ben nişanı kan gelmesi olarak biliyodum..Bende bu şekilde gelirse heralde ayıramam çünkü benim sürekli akıntım oluyo..( hamileliğim başladığından beri var )
Elifcim geçmiş olsun canım..Allahtan annen yanındaymış..Ve evet anne olmak gerçekten çok zor..
Happycim bir bilsem ne zaman doğuracağımı..Aldık başımızı gidiyoruz bakalım..Sanki yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum kendimi zaten..Çok tuhaf bir duygu..Gerçi ilk zamanlar korkuyordum zayıf doğarsa diye ama çok şükür bebişim sağlıklı şu an..Bugün doktor çatı muayenesi yaptıktan sonra "daha açılmamış" dedi, bende "şimdiye kadar açılmadıysa artık şimdi açılmıştır" dedim..Çünkü gerçekten canım çok yandı..Neyse Allah büyük..İnşallah dediğin gibi doğumum kolay olur..Normal doğum isteyen tüm annelerinde kolay olur İnşallah..
Kutlu'yu bizim için öp bol bol..Allah uzun ömürler versin ve İnşallah bütün ömrünü doğduğu günkü gibi güzel geçirsin :1hug:
Bu arada Rida nerelerde ki acep..Yarın eşi askerden geliyo onunda.:dance:??