happy_spk gaz olayını o ilaçla çözmen beni çok sevindirdi. Benim oğlum da gazman resmen .Öldürdü bizi. Salı günü ilaç yazıcak doktorumuz. Umarım bizimkine de yarar. Benim oğlum emerken de deli hava yutuyo. Gerçekten çok bunaltıyor bu ağlaması. Herkez 40 ı çıksın rahatlarsın diyor. Gün sayıyoruz.
Geçen doktor ziyaretinde kanguru ile taşıdım oğlumu çok rahattı ama doktor daha erken dedi , omuriliğine yük biniyomuş. Yine amele gibi kucakta taşıyorum yani. Ana kucağı da dediğin gibi ağır. Tek seçenek var oda port bebe , şu çanta gibi olanlar. Ama 2 ay içinde alamıcam ondan.
merhaba! umarım sizin de gaz sorununuz bir an önce çözümlenir. gerçekten çok fena birşey. emziriyorsun ilacı veriyorsun, sırta masaj derken bişekilde çıkarıyor. sonra bir süre sonra yine emzirdiğinde tabii yine aynı terane... haydi baştan yine ilacı daya, yine pohpohla falan... bu böyle gidiyor işte. walla 40 ı çıksın diyorsun da inşallah o kadar sürer
çünkü 3 ay 6 ay da sürebilirmiş.. aman allahım!! kafamçokkarıştı
o metsille baya rahatladık evet ama dr. sapı alsaydınız keşke dedi ve birkaç arkadaşımız daha.. biri mersedes biri doğan benzetmesi yaptılar:roflol: şimdi metsil bitiyor. eşim sap alıcam diyor. doğrusu farkı bende merak ediyorum. bir deneyeceğiz bakalım. minnoşumuz rahat etsin de..
bu arada senin bebiş ne kadar canım? kanguruyu tavsiye etmemiş ya doktorun? bende sorayım bakalım şu kanguru işini..
sevgiler..
selam ben yine geldim ahanda burdayıımmmm....
benim oğluştan hala tııkk yooookkkk...
bugün dr daydık maşallah paşam ii...
ama dr umuz en geç perşembe günü yatırırız hastaneye dedi....
ilk önce suni olmazsa sezeryan malesef bakalım kısmet....
valla kardelen bu saatte sırf sen dogurdun mu diye merakımdan girdim.eşimde sizi tanıyor artık..soruyor günü geçen hanım dogurmuş mu diye:)hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?