- 18 Mart 2007
- 676
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar daha doğurmadım ama akşam bayağı bi sancım vardı.....
ve belim resmen kopuyodu yerinden belki şiddetlenir diye bekledik ama uyuyunca geçmişti...
bugün iyiyim ama hafif hafif sancılarım oluyo....
bu arada betülden dünden beridir haber yok kesi,n doğurdu yoksa bu saate kadar girerdi....
güzel haberlerle dönmesi ümidiyle inşallah...
MAAŞALLAH SANADA SEN BAYA ÇABUK TOPARLANMIŞSIN İLK GÜNDE ALT DEĞİŞTİRMELER FİLAN BEN 3 5 GÜN SONRA ANCA DEĞİŞTİRDİM İYİ OLMAMA RAĞMEN KENDİMCEtatlicadiarzu BENİM BEBİŞTE OBUR OLDU GİZEMİNKİ GİBİ MEMEDEN DÜŞMÜYOR EMZİK YERİNE KULLANIYOR BENİ HERALDE NEREYE GİDİYOR ONCA İÇTİĞİ SÜT ANLAMIYORUM:uhm:
İYİ YİNE EMZİRMENİN YOLUNU BULMUŞSUN ÇOK ŞÜKÜR ÖYLE ÖYLE ALIŞIR İNŞ. EMİYORSA BERABERİNDE MAMAYIDA VERİN BENCE AÇ KALMASIN YAVRUCAKLAR HASTANEDE AZ GELİYORDU SÜTÜM DOYMUYORDU VERİYORLARDI MAMAYI ÇOÇUKCAĞIZIN KARNI DOYUYOR UYUYORDU NEGÜZEL YAZIK ONLARA. BEN ALDIM LAZIM OLUR DİYE EVEDE AMA GEREK KALMADI OYÜZDEN VERMİYORUM(VERMİCEM DESEYDİM ONUDA VERMEK ZORUNDA KALIRDIM KESİN:dilcikar:). EMDİĞİ İÇİN HEM SÜTÜNÜZ BİTMEZ HEMDE MAMANIN ARASINDA BİRİKİR BİRAZDA. AMA KAŞIKLA VERİN TABİ BİBERONA ALIŞMASIN BENCEDE. ŞİMDİKİ MAMALAR SÜTE EŞİT GİDİYOR KALİTE OLARAK EMİYORLARSA KORKULCAK BİŞEY OLDUĞUNU SANMIYORUM ONLARDA RAHAT ETSİN BİZLERDE:1hug:
kızlar oğlum süpriz bi şekilde dünyaya geldi geçen çarşamba sezeryanla doğum yaptım doğum ikayemi bi ara yazarım bebişten fırsat bulup giremiyorum
selam kızlar betüşümüz doğum yapmış hemde normal doğuummmmm:dance::sm_cool:
en kısa zamanda doğum hikayesiyle aramıza dönecekyerimseniben:teytey::teytey::teytey:
kızlaaar az önce kızımı uyandırdım.altını değiştirdim.emzirdim ve tekrar uyuttum.müthiş bi duygu yaaaa.tabi şu meme uçlarımız acımasa süper olacak
yaa tecrübeli anneler size bi sorum olacaaak.ben 2 saatte en geç kaldırıp kızımı emziriyorum.gündüz ii uyuyor ama gece uykusu çok hafif oluyo devamlı memede kalmak istiyo.gece sütüm az olduğu için mi acaba doymadığı için mi uyanıyo.
canım bunu söylemek istemiyorum ama sütünün yeterince olduğundan eminmisin
benimkinin emme güdüsüde çok kuvvetli ama şunuda anladım doymadığı içinde çok kalıyor gögsümde ve 1 saat kladığında bile memeden çıkınca ağlıyor ama üzüerine mama verince hemen sususyor ve uykuya dalıyor
eğer senin yavruşun doyuyuorsa en azından 2-3 saat yatar memeden sonra
bana dr dediki emzirme en fazla yarım saat olmalı diye 15-20 dk bşi gögsü 15-20 dk bi gögsü ver diye ondan sonrası etkili emme değil dedi çoçuk hala doymut-yorsa meme istiyorsa mama ver diyor
bende çok direndim böyle yapmamak için yine inatla saatlerce gögsümde tuttum ama maalsefe nmmaya başladım hemde biberonla veriyoruz kaşıkla çok heycanlanıyor ve çok hava yutup gaz sancısı çekiyor
iki üç gündür biberona alıştı ama hala gögsümğde alıyor inş bırakmaz bırakırsa çok üüzülürm ama çoçuk rahat doyuyor daha çok uyuyor daha huzurlu
ya bide bak şiddetle aventin gögğs kalkını tavsiye ediyorum bu şey sızan sütü topluyor böylelikle sütünüz boşa gitmmeiş oluyor özellikle sütü benim gibi az olanlara sütü çok değerli olanlara ben gii sütle kafayı yiyenlere öneriyporum