ben bu kısmı kaçırmışım. RİDA gözün aydın eşin gelmiş.Allah şimdi hayırlısıyla bebeğine kavuştursun. çarşamba sabahı 9 da bende yavruma kavuşacağım inşallah. Allah bekleyen herkesi evlatlarına kavuştursun.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
kardelen gerçektende canlı doğum yapıyor kızlar haberi doğumhaneden geliyor .)) şimdi bebeğini kucağına almıştır inşallah.tülayda doğurmuş demekkki uzun bir süredir yoktu buralarda...onunda bebeği analı babalı büyüsün inşallah...
bende bugün kontrole gittim dr bebeğin iyice aşağı indiğini kanala girmeye çalıştığını söyledi ara ara olan sancılardan bahsettim ve 16 mayıs 8.30 da sezeryan günü ve saatine karar verdik.anesteziyi konuştuk heycanlandığımı söyledim geneli önerdi dr bebeğin etkilenmediğini ben uyuduktan 5 dk sonra bebeği hızlı bir şekilde çıkardıklarını söyledi ameliyattan hemen sonra odama alınacaığımı 1-2 saatte kendime tamamen gelicemi söyledi bende kabul ettim spinal bana göre pek değildi zaten.tansiyonumda bu sefer iyiydi geçen sefer yüksekti.kilomda 19 kiloyla doğurcam kızlar offf offff
yasemincim canım benden önce kurtulucaksın hayırlı olsun sağlıklı doğsunda yavrularımız bende geneli tercih ettim öbürüne cesaret edemem gibi geliyor bana Şenizkardelen gerçektende canlı doğum yapıyor kızlar haberi doğumhaneden geliyor .)) şimdi bebeğini kucağına almıştır inşallah.tülayda doğurmuş demekkki uzun bir süredir yoktu buralarda...onunda bebeği analı babalı büyüsün inşallah...
bende bugün kontrole gittim dr bebeğin iyice aşağı indiğini kanala girmeye çalıştığını söyledi ara ara olan sancılardan bahsettim ve 16 mayıs 8.30 da sezeryan günü ve saatine karar verdik.anesteziyi konuştuk heycanlandığımı söyledim geneli önerdi dr bebeğin etkilenmediğini ben uyuduktan 5 dk sonra bebeği hızlı bir şekilde çıkardıklarını söyledi ameliyattan hemen sonra odama alınacaığımı 1-2 saatte kendime tamamen gelicemi söyledi bende kabul ettim spinal bana göre pek değildi zaten.tansiyonumda bu sefer iyiydi geçen sefer yüksekti.kilomda 19 kiloyla doğurcam kızlar offf offff
aah aaah bakalım bizim kız ne zman gelecek ama çarşamba günü gelmezse eğer baya bi sıkıntı çekicem galiba.ee 23 mayısta yolcu edicez kaynanamları malum.ya kadın hiiç oralı değil yani bu kız geç doğurursa ne yapar die.ama oda benim elime düşeeer.allahın sopası yok.valla o zaman çekeceği var.ya benim 72 yaşındaki nenem dio kızım geleyim mi yanına lohusalık hali die ama maşallah kaynanam oralı değil.kadın psikolojik hastalık hastası 1 gün onla ilgilenme hasta oluyo devamlı konuşacsın onla ilgileneceksin değme keyfine ama yook eğer ilgilenmezsen yok göğsüm daralıyo yok nefes alamıyom yok tansiyonum çıktııı.aaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy valla afakan basıyo kızlar bana artık.ya çıldırcam.evi sildim süpürdem dedim doğuma az kaldı batmasına rtık kayınpederim ne yapsa beğenirsiniz bizim papağanı çıkarmış dışarı elinde yem yedirmiş her yer kabuk ve onlar öle zor çıkıyoki koltuktan halıdan sinirimden ağladım.yahu bu kadar görgüsüz bu kadar öküz olmaz bi insan bu kız 2 can taşıyo yardım edelim diyeceğinee.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy valla artık şu 10 gün geçsede defolup gitseler
güzel resim sen kararını verdinmi spinalmi olcak canım
teşekkür ederim güzelresim...çarşamba günü hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşmanı dilerim..eşim geldi..ev misafir dolu..mecburen yemek,çay, bulaşık derken ayakta çok kalıyorum.yardımlar oluyor ama bu halde olunca insan daha çok yoruluyor..
çarşamba benim bebişin gelmesi için son gün..41.hafta bitmiş oluyor..inş.sezaryen olmaz diyorum..ama bebişimin sağlıklı doğması için herşeye değer
merhaba güzelresim doktorlarımız aynı olduğu için bende senin durumunu takip ediyorum canım
inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
bende henüz sezeryanmı normalmi karar vermiş değilim
hakkımda hayırlısı neeeeyse o olsun diye dua ediyorum
tabiki dualarıma bütün hamileleri katıyorum
Güzel Resim Heyecan Varmi Ben çok Korkuyorum Daha Doğrusu Kendimi Boşlukta Hissediyprum Heyecan Korku Hepsi Var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?