2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar moralim cok bozuk o yuzden yazdiklarinia pek bakamdim.Ebrucum kontrolun insallah iyi gecmistir....Elifcan aramiza hosgeldin.....

Bugun nst ye gittim .Dunku iyilik halim geciciymis arkadaslar.Bugun muthis bir agriyla kalktim ama ne kasiklarimda ,ne de dogum sanciis gibi birsey.gobek deligimin uzerinde muthis bir agri ve 2gundur asiri mide bulantisi.Hastanede kizim cokkkkk uzun bir surehemen hemen hic oynamadi.zaten agrida artti.Bunun uzerine yarin icin gun verdiler.Gobekten aminiyosentez yapacaklarmis.Bebegin durumu kotuyse yarin ,eger normalse yogunluda gore cum aveye pazartesi sezeryan alacaklar.Hicbir kontole gelmeyen esim bile sivi alacaklarini duyunca kosa kosa geldi yanima.Birde kendisi duymak istedi..Internetten arastirdigim agore bu islem 16.hafta civarinda oluyormus..Neden simdi yapiyorlar,ne bulmayi duusnuyirlar,kotu bisey dedikleri ne?Hic bilmiyorum ve cokkkkk korkuyorum.Ben de igne fobisi yoktu bu ulkeye gelince olustu.cunku bir kanimi bile alamiyorlar bu isi nasil yapacaklar, yaptirmasam mi diye dusunmekten beynim agriyor.....Lutfen yarin icin dua edin.....Ridacim,yarencim umarim yazdiklarimi okuma firsatiniz olur... :a015::tomato:

Canım çok üzüldüm...Amniyosentez işlemi söylediğin gibi 16. haftada yapılıyordu burda..sen ise 37. haftadasın neden şimdi yapıyorlar acaba anlamış değilim...Benim hastanede olduğum dönemde bir bayana yapılmıştı görmüştüm zor olduğunu biliyorum..Allah yardımcın olsun umarım kötü birşey çıkmaz..Ama yinede sanmıyorum bu saatten sonra kötü birşey çıkacağını..ters bir durum olsaydı şimdiye kadar farklı belirtileri olurdu..Tabi doktorların neyi ne için yaptıklarını bizler bilemiyoruz..Aklına kötü şeyler getirme cnm...Bebekde çok iyidir inşallah..sende hayırlısıyla kurtulursun biran önce..Dualarımız seninle bizi habersiz bırakma...

Kızlar günler azaldıkça şikayetlerin boyutlarıda değişti tabi.. Herbirimiz farklı sıkıntılar yaşasakda zamanımız az kaldı..hepsi 1-2 hatfa sonra bitecek inşallah...

Ebrucum kontrolun iyi gecmiş gibi görünüyor..söylediğin gibi son haftalarda insan kendini sadece doğuma motive ettiği için başka birşey düşünemiyor..Birde şu sağ tarafa yatma meselesi her doktor farklı birşey söylesede yinede söylenen tamamen yanlış olamaz dimi...çünkü bende artık sadece sol yanıma yatmaktan tutulup kalıyorum...arada bende artık sağıma yatayım madem sakıncası yok dimi...

Yarencim varis olayını önemsizmiş galiba sevindim...Kontrolun güzel geçmiş...hep böyle devam etsin inşallah...

Murgizcim bugün kontrolun var galiba güzel haberlerle dönersin inşallah...Bizi habersiz bırakma...

Saadetcim seninde gözün aydın..kontrolun güzel geçmiş...Bütün hamişler için dileğimiz aynı tabi...

Kızlar mercan için çok üzüldüm..inşallah fazla beklemeden sezeryan kararı alırlar..Allah yardımcıları olsun...

Selenscim bugün senin kontrolun var galiba...güzel haberlerle dönersin inşallah....

nazecim canım sen nasılsın buarada sancıların azaldımı nasıl gidiyor ?

Murgizcim cnm, dün gece 2 den sonra ciddi sancılarım başladı yine...biraz daha uzun sürseydi kalkıp gidecektim mecburen..ama sonra ilacımı aldım kesildi...Benim günlerim hep sancılarla geciyor...Çok şiddetli olmadıkca hastaneye gitmemeye çalışıyorum..İstiyorum ki bebeğim birkaç hafta daha dursun...pazartesi normal rutin kontrolum var...ama büyük ihtimalle o gün gittiğimde yine doktorum yatıracak ...bir hafta hastanede gecirirsem sonra büyük ihtimal sezaryan olucam cnm...hayırlısı o zamanda 37. haftamız oluyor...Oğlumda 37. haftada normal doğmuştu zaten...37 olsun tamam olsun diyorum ben ..öpüyorum cnm iyi bak kendine...

kızlar dün ki kontrolümüzde ilk kez bu kadar yakın hissettim kendimi oğluşuma . renkli ultrasona girdik elleri ile yüzünü kapatmıştı göremeyeceğim diye üzülmüştüm ama daha sonra ne olduda elinin bir tanesini çekmeye kadar verdi ve o melek yüzünü gösterdi annesine kuzum. o kadar güzeldi ki gözlerini açıp kapatıyordu ama duruşu çok sert, inşallah doğdukdan sonra bu kadar sert bir erkek olmaz. benim gibi babası gibi güleryüzlü şen şakrak olur inşallah. çenesinde gamzesi vardı babasında olduğu gibi, akşam eşime resimlerini gösterdiğimde inanamadı naniknanik bu bizim bebeğimiz mi diye sordu banaa sırnaşık şey ama kilosu bana sanki az gibi geldi :eek: (2,338 gr) gerçi internetten araştırdığım kadarı ile az değil ama. bundan sonraki kontolüm için doktorum 2 hafta sonraya gün verdi ve o zamana kadarda hergün tansiyonumu ölçüp not etmemi istedi . ellerimde yüzümde şişkinlik gördüğünü bunun içinde tansiyon yükselme riski olabileceğini söyledi. süprizzzzz

mercancım allah yardımcın olsun canım.zor gurbette yaşamak.dualarımız seninle güzelim benim
nazecim inşallah senin kız zamanını bekler ve annesini üzmez.ama sen kafana takma.stresde bvi etken bunlara
selens kontrolden ii haberlerle dönersin inşallah.
eylül çatı muayenesi ile ilgili yazı yazdım.yukarda var ben oldum.
kardelen amaaan haa şişliklere dikkat edin.tansiyonunuzu ölçtürün.ben eve tansiyon aleti aldım hergün düznli ölçüyorum.son haftalara giriyoruz amman dikkat
saadetcim maşallah oğluşuna.kilosu ii nie kafana takıyon.sağ salim alalım kucağımıza inşallah

Teşekkür ederim canım okudum yazını benimde haftaya salı günü 35 haftalık oluyorum kontrolüm var o zaman gittiğimde bende çatı muayenesini yaptırıcam ben cesaretliyimdir çoğu konuda doğumdada sağlık açısından problem olmadığı sürece normal doğum yapmak istiyorum ilk 3ay çok korkuyordum ama bana bir cesaret geldi kızlar heytt be dedim kendimce sırnaşık şey oraya nasıl geldiyse bebek çıkmasınında elbet bir yöntemi vardır

saadetcim maşallah oğluşuna.kilosu ii nie kafana takıyon.sağ salim alalım kucağımıza inşallah

amin canım inşallah alırız kucağımıza... aslında kafama takmıyorum kilosu düşük değilde , ben 23 kilo aldım :eek: ama benim aldığım kilonun ucundan azıcığını oğluşum almış onun için bana az gibi geldi sırnaşık şey

Nazecim sen oğluşu 37. haftada mı doğurdun :uhm: demek ki bizimde çok zamanımız kalmış sayılmaz.kafamçokkarıştı.Benim bu hafta sonu 37. haftam bitecek, 38 den gün almaya başlıcas..Gerçi en çok bebişin kilosunu merak ediyorum..Son kontrolde öğrenemedim ya çatlıyorum meraktan..Bazen alim karnemi yakında bir tıp merkezi var oraya gidip öğreneyim diyorum ama çok ağırlaştım o yüzden tek başına dışarı çıkmakta istemiyorum..Bir arkadaşım şu an hamileliğinin 33. haftasında "ay ben hep hamile kalmak istiyorum çok sevdim bu hamileliği" deyip duruyo..En son dayanamadım " ben seni birde son ay göreyim" dedim. "ben çok hareketliyim bana bişey olmaz" dedi..Bakalım nasıl geçecek son ayı.:roflol:

Bu arada kontrole gidecek arkadaşlar umarım güzel haberlerle gelirsiniz..

Son düzenleme:
amin canım inşallah alırız kucağımıza... aslında kafama takmıyorum kilosu düşük değilde , ben 23 kilo aldım :eek: ama benim aldığım kilonun ucundan azıcığını oğluşum almış onun için bana az gibi geldi sırnaşık şey

Valla Saadetçim beni nasıl mutlu ettin anlatamam canım..Demek 20 kilonun üstünde kilo alan benden başka annişlerde varmış :hooray: Canım işte bebişin kilo almasının annenin kilosuyla pek alakası yok..Biz hominide gırtlak yedikçe onlarda kilo alacak sanmışız ama onlar ihtiyaçları kadarını alıp gerisini bırakıyorlar..Benimde yanlış hatırlamıyorsam 33. haftamda 2200 gibi bişiydi..Benim kadar kilo almayan arkadaşlarımın bebişleri 2 hafta önden giderken benimki gayet normal gidiyordu..O yüzden merak etme..Doktorun endişelenecek birşey olsa sana zaten söylerdi..Et,süt, yumurta, yoğurdu bol tüket ve ekmeği azalt..O zaman bebiş daha iyi kilo alıyor..

Bende bu arada yeniden elevit almaya başlayınca iştahım yine coştu..Bakalım kendimi nasıl firenlicem..

Valla Saadetçim beni nasıl mutlu ettin anlatamam canım..Demek 20 kilonun üstünde kilo alan benden başka annişlerde varmış :hooray: Canım işte bebişin kilo almasının annenin kilosuyla pek alakası yok..Biz hominide gırtlak yedikçe onlarda kilo alacak sanmışız ama onlar ihtiyaçları kadarını alıp gerisini bırakıyorlar..Benimde yanlış hatırlamıyorsam 33. haftamda 2200 gibi bişiydi..Benim kadar kilo almayan arkadaşlarımın bebişleri 2 hafta önden giderken benimki gayet normal gidiyordu..O yüzden merak etme..Doktorun endişelenecek birşey olsa sana zaten söylerdi..Et,süt, yumurta, yoğurdu bol tüket ve ekmeği azalt..O zaman bebiş daha iyi kilo alıyor..

Bende bu arada yeniden elevit almaya başlayınca iştahım yine coştu..Bakalım kendimi nasıl firenlicem..

CANIM BENİM O ZAMAN DOĞUMDAN SONRA BİRLİKTE BAŞLARIZ DİYETE ARTIK :dance: AMA BU DİYET SÜTÜMÜZÜ AZALTMAYAN DİYET OLMALI :emir_bebek: YOKSA BEBİŞLERDE AÇ KALIR. ASLINDA SÜT, YOĞURT , YUMURTA GİBİ GIDALARI FAZLASIYLA TÜKETİYORUM AYRICA HİÇ SEVMEME RAĞMEN HERGÜN BİR ADET MUZ YİYORUM (GERÇİ HAMİŞLİĞİMDE MUZUN O KADARDA KÖTÜ BİR TADI OLMADIĞINI KEŞFETTİM SANIRIM BİRAZDA ONDAN ) CADIARZU AMA YİNEDE BU KADAR ALINAN GIDAYA RAĞMEN NİYE BÖYLE YAPIYO Kİ OĞLUŞUM :sm_confused:

CANIM BENİM O ZAMAN DOĞUMDAN SONRA BİRLİKTE BAŞLARIZ DİYETE ARTIK :dance: AMA BU DİYET SÜTÜMÜZÜ AZALTMAYAN DİYET OLMALI :emir_bebek: YOKSA BEBİŞLERDE AÇ KALIR. ASLINDA SÜT, YOĞURT , YUMURTA GİBİ GIDALARI FAZLASIYLA TÜKETİYORUM AYRICA HİÇ SEVMEME RAĞMEN HERGÜN BİR ADET MUZ YİYORUM (GERÇİ HAMİŞLİĞİMDE MUZUN O KADARDA KÖTÜ BİR TADI OLMADIĞINI KEŞFETTİM SANIRIM BİRAZDA ONDAN ) CADIARZU AMA YİNEDE BU KADAR ALINAN GIDAYA RAĞMEN NİYE BÖYLE YAPIYO Kİ OĞLUŞUM :sm_confused:

Saadetçim bi doğuralım hayırlısıyla artık iştahımıza bir dur deriz İnşallah..Bol bol sulu gıdalar ve meyve tüketip spor yapcas artık başka çaremiz yok..Eğer doktor anormal bir durum görmüyorsa sende endişelenme bebeğin kilosu konusunda..Çünkü bazı bebekler çok normal giderken son haftalarında aniden kilo alabiliyorlar..yerimseniben

kızlar dün ki kontrolümüzde ilk kez bu kadar yakın hissettim kendimi oğluşuma . renkli ultrasona girdik elleri ile yüzünü kapatmıştı göremeyeceğim diye üzülmüştüm ama daha sonra ne olduda elinin bir tanesini çekmeye kadar verdi ve o melek yüzünü gösterdi annesine kuzum. o kadar güzeldi ki gözlerini açıp kapatıyordu ama duruşu çok sert, inşallah doğdukdan sonra bu kadar sert bir erkek olmaz. benim gibi babası gibi güleryüzlü şen şakrak olur inşallah. çenesinde gamzesi vardı babasında olduğu gibi, akşam eşime resimlerini gösterdiğimde inanamadı naniknanik bu bizim bebeğimiz mi diye sordu banaa sırnaşık şey ama kilosu bana sanki az gibi geldi :eek: (2,338 gr) gerçi internetten araştırdığım kadarı ile az değil ama. bundan sonraki kontolüm için doktorum 2 hafta sonraya gün verdi ve o zamana kadarda hergün tansiyonumu ölçüp not etmemi istedi . ellerimde yüzümde şişkinlik gördüğünü bunun içinde tansiyon yükselme riski olabileceğini söyledi. süprizzzzz

ne kadar şanslısın saadetcim. tekrar gözün aydın oğluşun gördün, :teytey:ben oğlumu göremedim...küçük yaramaz elleriyle yüzünü kapatıyor, yan profilden yanaklarını gördüm, tombiş yanakları vardı, yüzü de ovaldi.sanırım annesine benzeyecek...ee oğlumun babası askerde olunca bol bol kendime baktım sırnaşık şey
bir de kilosunu problem etme güzelim sağlıklı olsun da..senin kaçıncı haftan canım?

ne kadar şanslısın saadetcim. tekrar gözün aydın oğluşun gördün, :teytey:ben oğlumu göremedim...küçük yaramaz elleriyle yüzünü kapatıyor, yan profilden yanaklarını gördüm, tombiş yanakları vardı, yüzü de ovaldi.sanırım annesine benzeyecek...ee oğlumun babası askerde olunca bol bol kendime baktım sırnaşık şey
bir de kilosunu problem etme güzelim sağlıklı olsun da..senin kaçıncı haftan canım?

RİDACIM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM . a.s DARISI BAŞINA VALLAHİ O KADAR GÜZEL BİR DUYGU Kİ ANLATAMAM. DAHA ÖNCEDEN SİYAH BEYAZ ULTRASONDA GÖRÜYORDUM OĞLUŞUMU AMA BU KADAR HEYECANLANMAMIŞTIM. DÜN İLK KEZ RENKLİ ULTRASONDA GÖRDÜM AMAN YARABBİM İÇİMDEKİ DUYGULARI İFADE ETMEM MÜMKÜN DEĞİL İNAN :dance::dance::dance: DUDAKLARI BURNU BANA BENZİYO ÇENESİ VE ANLI BABASINA İKİMİZDENDE ALMIŞ . BENDE İŞYERİNDE PC EKRANINA EŞİMLE BİRLİKTE ÇEKİLDİĞİM RESMİMİZİ KOYMUŞTUM EVDEDE BUZDOLABININ ÜZERİNE jeyyar SANIRIM RESİMLERE ÇOK BAKMAMDAN BU KADAR BENZEDİ İKİMİZE BİRDEN. BENİMDE EŞİM İŞ YOĞUNLUĞUNDAN ÇOĞU KEZ EVE GEÇ GELDİĞİ İÇİN BENİMDE KARŞIMA OTURTUP YÜZÜNE BAKMA FIRSATIM OLMADI :roflol: ŞUAN 35 + 6 YIM. ALLAH IM SENİDE OĞLUŞUNUDA HAYIRLISI İLE TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN CANIM BENİM. :hooray:

merhaba kızlar! ay herkes bi sancılardan falan bahsediyo.. ya bende bazen rahimde batma gibi bişeyler oluyor bebişim oynadıkça ama az az. birde sağ yumurtalığımda çoğunlukla - kısa bi sancı oluyo. bazende o tam göbeğin hani bayaaa alt tarafında adet olacakkenki gibi baskılar oluyor. sanırım bunlar şiddetlenecek işte.. zaten benim adet sancılarım çok meşhurdu herhalde ben öyle beter ağrılar mı çekicem ne?? aman inş. öyle olmaz. bir de çok şiddetlenince ağrı kesici yani şu meşhur minosetimizi içsek mi acaba? bu arada kaburga ağrılarım -yani sadece sağ tarafım- devam ediyor. işte herhalde henüz inmedi de. sizler sanırım indiğini anladınız kızlar.. bana göre daha bir belirti yok. indiğini anlarsam işte o hafta ve ondan sonraki haftadan korkarım artıklaelaelaelaelae
mercancığım ben senin durumunu okuyunca dedim sanırım doğumu geldi.. çünkü o kendini bomba gibi hissetmeler gerçekten oluyormuş doğuma yakın, fakat uzmanlar sakın o gün kendinizi çok iyi hissediyoruz diye yorucu şeyler yapmayın aksine dinlenin diyorlar, çünkü o enerjiyi doğuma harcamalıymışız. ama bomba gibi hissedilen günde harcanan efor sonucu doğumdan çıkan anne bitik oluyormuş. onun için doğru yere kullanalım lüften enerjimizi. ayrıca böyle hissettiğimiz bir gün de bize doğumun her an olabileceğinin bir göstergesi olabilir.
geçenlerde yazdıklarım için yorum yazan tüm arkadaşlara da sevgilerimle..
umarım son haftalarımız ağrısız, sızısız en az problemli şekilde geçer..a.s.[/COLOR][/COLOR]

kızlaaaaaar biz geldik:)
oğluşum iyi herşey yolunda
kilosuda 2700 gr bana yine az geldi dr da normal dedi önemli oan kilollu olması değil sağlıklı olması dedi
saadetcim ben 14 kilo aldım ama çooooook iyi besleniyorum buna rağmrn briş almazsa alımıyo işte
buarada sezeryan önerdi bana 3 fıtığım olduğyunu gösteren mr kağıdına bakınca
bende dedim epidyral yada spinal olabilirmiyim bu fıtıklarla dediki ona anestezi uzmanı ile beraber karar verilecek ve günüde belli oldu sayılır haftaya kesinleşecek 1 mayıs dedi drum
nst yi sorum girmeyecen dedi geek görmedim dedi böyle kızlar haftaya tekrar gidiyom
buarada mercandan haber yok:KK43:

Murgizcim cnm, dün gece 2 den sonra ciddi sancılarım başladı yine...biraz daha uzun sürseydi kalkıp gidecektim mecburen..ama sonra ilacımı aldım kesildi...Benim günlerim hep sancılarla geciyor...Çok şiddetli olmadıkca hastaneye gitmemeye çalışıyorum..İstiyorum ki bebeğim birkaç hafta daha dursun...pazartesi normal rutin kontrolum var...ama büyük ihtimalle o gün gittiğimde yine doktorum yatıracak ...bir hafta hastanede gecirirsem sonra büyük ihtimal sezaryan olucam cnm...hayırlısı o zamanda 37. haftamız oluyor...Oğlumda 37. haftada normal doğmuştu zaten...37 olsun tamam olsun diyorum ben ..öpüyorum cnm iyi bak kendine...
canım inş dediğin gibi olcak canım pazartesi gittiğindede yatsanda bir hafta dediğin gibi çok olmaz
herşeyin hayırlısı olsun nazecim ben eminim senin kız 37. haftayıda bekleyecek merak etme allah yardımcımız olsun canım benimde bugün kesinleşti zaten sezryan istiyodum drda 3 tane bel fıtığımdan ötürü sezeryanı öneriryorum sana dedi :bbo:

kızlaaaaaar biz geldik:)
oğluşum iyi herşey yolunda
kilosuda 2700 gr bana yine az geldi dr da normal dedi önemli oan kilollu olması değil sağlıklı olması dedi
saadetcim ben 14 kilo aldım ama çooooook iyi besleniyorum buna rağmrn briş almazsa alımıyo işte
buarada sezeryan önerdi bana 3 fıtığım olduğyunu gösteren mr kağıdına bakınca
bende dedim epidyral yada spinal olabilirmiyim bu fıtıklarla dediki ona anestezi uzmanı ile beraber karar verilecek ve günüde belli oldu sayılır haftaya kesinleşecek 1 mayıs dedi drum
nst yi sorum girmeyecen dedi geek görmedim dedi böyle kızlar haftaya tekrar gidiyom
buarada mercandan haber yok:KK43:
gizemcim çooooooook sevindim oğluşunun iyi olmasına az kaldı desene doğurmana hayırlısı olsun canım bende çok merak ediyorum mercandan haber yok allah yardımcısı olsun

ebru sağol canım eminim sende iyi gelinsidir de canım anlamıyolar
canım ama benimkiler beni baştan beri gerçekten çok sevdiler öyle olunca bende sevdim
yoksa bana yakın davranmasalar sevmeseler bende sevemezdim yani büyüklerden kaynaklanır yoksa damarıma bassasalardı fena olurdu canım belli sen sabırlısın anlayışlısın valla ben çok pis olurum haaaa istesem
canım umarım devlet işin olurda rahatlarsın olmazsada doğumdan bir süre sonra serberst avukatlığa dönmeni isterim çünkü belli iyi bir avukatsın ve beliiiki koca parasıda yemekten pek hoşnut değilsin
canım doğru bana gerçekten bayağı altın geldi ama bende aynen eşime verdim araba alması için
bazen hava atıyom bu araba benimdir diye:KK43:)

ii akşamlar kıslar ben geldim akşam 4,30 gibi kontrolüme gittim bebişimiz çok ii normal haftasının 2 gün önünde gidiyomuş normalde 35+6 olması lazım bu sıpa 36+2 gösteriyo 4 boyutluda kilomuzda 2800 olmuş ama boyumuz kısa olcak galiba 43 cm olmuş nesse doğum tarihimizde 12 mayıs olarak değişti şu anki gelişimine bakılaraktan 10 gün sonraki kontrolde kesin sezeryan tarihimiz belirlenecek bu arada ben 4 kilo almışım hiç farkında diilim 3-5 aydır hiç almadım yada 1 kilo alıp geri veriyodum 10 günde 4 kilo şok etti beni herhangibir aksilik yok ama doktor her ihtimale karşı kiloma daha dikkat etmemi söledi ve bebeğin hareket sayısını en az günde 3-5 olacak şekilde takip etmeliymişim ve dinlenmemi söledi işte benden haberler bu kadar kıslar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

murgiz ne yaptın canım ya!! biz senle aynıydıkCADIARZU demek sezeryan uygun görüldü ha.. 1 mayıs!! hayırlısı bakalım. tabii ki sağlığın ve bebişin için hangisi uygunsa o olsun.:1rolleyes: herkesin tarihler sanırım yavaş yavaş beliriyor, bakalım ben kendimi nisan sonu gibi görüyorum hep nedense, 10 mayıs normalde ama.. ya da nisan sonu iyice panik durumum had safhada olacağı içindir belki!!yerimseniben
evet mercandan haber yok arkadaşlar umarım iyidir.. umarım dr. kontrolüne giden herkes iyi haberlerle döner. benim haftaya salı yine nst var. sabırsızlıkla bekliyorum. hem bu kez yeni ve daha çok bilgiler alırız belki minnoşumuzla ilgili:teytey:
bu arada ev işlerine ve yapacağım çoğu şeye hız verdim kızlar:kahve: yarın temizlik var evde. haftaya da derin temizliğe girişecek ablamlar.. şu an evi resmen b.k götürüyo:smiley-cool: napiyim hiç bişey yapamıyorum korkuma.. ev bi temizlensin camlar tüller muftak falan, bende bu arada neredeyse evdeki herşeyi mak. atıyorum. bayram temizliği gibi oldu yani.. e insanlar gelecek hayırlısıyla doğumdan sonra.. bugünde doğum şekerlerimize sepet yaptım. nazar boncuklarıyla falan süsledim. çok cici oldu:teytey: evde şu programları izleye izleye yaratıcılığım arttı canım.... akşama eşime de göstericem bakalım
sevgilera.s.

X