N
Naze
Ziyaretçi
Kizlar moralim cok bozuk o yuzden yazdiklarinia pek bakamdim.Ebrucum kontrolun insallah iyi gecmistir....Elifcan aramiza hosgeldin.....
Bugun nst ye gittim .Dunku iyilik halim geciciymis arkadaslar.Bugun muthis bir agriyla kalktim ama ne kasiklarimda ,ne de dogum sanciis gibi birsey.gobek deligimin uzerinde muthis bir agri ve 2gundur asiri mide bulantisi.Hastanede kizim cokkkkk uzun bir surehemen hemen hic oynamadi.zaten agrida artti.Bunun uzerine yarin icin gun verdiler.Gobekten aminiyosentez yapacaklarmis.Bebegin durumu kotuyse yarin ,eger normalse yogunluda gore cum aveye pazartesi sezeryan alacaklar.Hicbir kontole gelmeyen esim bile sivi alacaklarini duyunca kosa kosa geldi yanima.Birde kendisi duymak istedi..Internetten arastirdigim agore bu islem 16.hafta civarinda oluyormus..Neden simdi yapiyorlar,ne bulmayi duusnuyirlar,kotu bisey dedikleri ne?Hic bilmiyorum ve cokkkkk korkuyorum.Ben de igne fobisi yoktu bu ulkeye gelince olustu.cunku bir kanimi bile alamiyorlar bu isi nasil yapacaklar, yaptirmasam mi diye dusunmekten beynim agriyor.....Lutfen yarin icin dua edin.....Ridacim,yarencim umarim yazdiklarimi okuma firsatiniz olur... :a015::tomato:
Canım çok üzüldüm...Amniyosentez işlemi söylediğin gibi 16. haftada yapılıyordu burda..sen ise 37. haftadasın neden şimdi yapıyorlar acaba anlamış değilim...Benim hastanede olduğum dönemde bir bayana yapılmıştı görmüştüm zor olduğunu biliyorum..Allah yardımcın olsun umarım kötü birşey çıkmaz..Ama yinede sanmıyorum bu saatten sonra kötü birşey çıkacağını..ters bir durum olsaydı şimdiye kadar farklı belirtileri olurdu..Tabi doktorların neyi ne için yaptıklarını bizler bilemiyoruz..Aklına kötü şeyler getirme cnm...Bebekde çok iyidir inşallah..sende hayırlısıyla kurtulursun biran önce..Dualarımız seninle bizi habersiz bırakma...