murgiz ne yaptın canım ya!! biz senle aynıydıkCADIARZU demek sezeryan uygun görüldü ha.. 1 mayıs!! hayırlısı bakalım. tabii ki sağlığın ve bebişin için hangisi uygunsa o olsun.:1rolleyes: herkesin tarihler sanırım yavaş yavaş beliriyor, bakalım ben kendimi nisan sonu gibi görüyorum hep nedense, 10 mayıs normalde ama.. ya da nisan sonu iyice panik durumum had safhada olacağı içindir belki!!yerimseniben
evet mercandan haber yok arkadaşlar umarım iyidir.. umarım dr. kontrolüne giden herkes iyi haberlerle döner. benim haftaya salı yine nst var. sabırsızlıkla bekliyorum. hem bu kez yeni ve daha çok bilgiler alırız belki minnoşumuzla ilgili:teytey:
bu arada ev işlerine ve yapacağım çoğu şeye hız verdim kızlar
yarın temizlik var evde. haftaya da derin temizliğe girişecek ablamlar.. şu an evi resmen b.k götürüyo:smiley-cool: napiyim hiç bişey yapamıyorum korkuma.. ev bi temizlensin camlar tüller muftak falan, bende bu arada neredeyse evdeki herşeyi mak. atıyorum. bayram temizliği gibi oldu yani.. e insanlar gelecek hayırlısıyla doğumdan sonra.. bugünde doğum şekerlerimize sepet yaptım. nazar boncuklarıyla falan süsledim. çok cici oldu:teytey: evde şu programları izleye izleye yaratıcılığım arttı canım.... akşama eşime de göstericem bakalım
sevgilera.s.