2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gizemcim çooooooook sevindim oğluşunun iyi olmasına az kaldı desene doğurmana hayırlısı olsun canım bende çok merak ediyorum mercandan haber yok allah yardımcısı olsun

evet canım az kaldı valla:1shok:inanamıyorum
canım senin hala 19 mayısmı tarih?
evet ne mercan ne ayperin nede canandan haber var
inş hepside bebişleri ile iyidrler:

murgiz ne yaptın canım ya!! biz senle aynıydıkCADIARZU demek sezeryan uygun görüldü ha.. 1 mayıs!! hayırlısı bakalım. tabii ki sağlığın ve bebişin için hangisi uygunsa o olsun.:1rolleyes: herkesin tarihler sanırım yavaş yavaş beliriyor, bakalım ben kendimi nisan sonu gibi görüyorum hep nedense, 10 mayıs normalde ama.. ya da nisan sonu iyice panik durumum had safhada olacağı içindir belki!!yerimseniben
evet mercandan haber yok arkadaşlar umarım iyidir.. umarım dr. kontrolüne giden herkes iyi haberlerle döner. benim haftaya salı yine nst var. sabırsızlıkla bekliyorum. hem bu kez yeni ve daha çok bilgiler alırız belki minnoşumuzla ilgili:teytey:
bu arada ev işlerine ve yapacağım çoğu şeye hız verdim kızlar:kahve: yarın temizlik var evde. haftaya da derin temizliğe girişecek ablamlar.. şu an evi resmen b.k götürüyo:smiley-cool: napiyim hiç bişey yapamıyorum korkuma.. ev bi temizlensin camlar tüller muftak falan, bende bu arada neredeyse evdeki herşeyi mak. atıyorum. bayram temizliği gibi oldu yani.. e insanlar gelecek hayırlısıyla doğumdan sonra.. bugünde doğum şekerlerimize sepet yaptım. nazar boncuklarıyla falan süsledim. çok cici oldu:teytey: evde şu programları izleye izleye yaratıcılığım arttı canım.... akşama eşime de göstericem bakalım
sevgilera.s.

canım evet aynıyız seninde zaten artık nisan sonu mayıs başında normal doğum da olabilir
canım kolay gelsin işlerde ben de bu hafta yaptırdım perde cam kapı koltuk falan silindi bende korkuyom ya iş yapmay bi yemek yapıyom bi mutfağı topluyom okadar
canım ne güzel doğum şekeri falan yapmışın ellerine sağlık
bende bi sürrrüüüü pasta börek puaça yaptım buzluğa attım gelen misafirlere ikramlık olsun diye buzlukta yer kalmadı yoksa hala yapmayı düşünüyodum :roflol:

ii akşamlar kıslar ben geldim akşam 4,30 gibi kontrolüme gittim bebişimiz çok ii normal haftasının 2 gün önünde gidiyomuş normalde 35+6 olması lazım bu sıpa 36+2 gösteriyo 4 boyutluda kilomuzda 2800 olmuş ama boyumuz kısa olcak galiba 43 cm olmuş nesse doğum tarihimizde 12 mayıs olarak değişti şu anki gelişimine bakılaraktan 10 gün sonraki kontrolde kesin sezeryan tarihimiz belirlenecek bu arada ben 4 kilo almışım hiç farkında diilim 3-5 aydır hiç almadım yada 1 kilo alıp geri veriyodum 10 günde 4 kilo şok etti beni herhangibir aksilik yok ama doktor her ihtimale karşı kiloma daha dikkat etmemi söledi ve bebeğin hareket sayısını en az günde 3-5 olacak şekilde takip etmeliymişim ve dinlenmemi söledi işte benden haberler bu kadar kıslar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

hadi gözün aydın canım maaşlh kuzuna:nazar:
az kaldı canım bundan sponra dikkat etsen pek almazsın kilo:sm_confused:

murgizcim belli oldu demek tarihin heycanlandım valla 2 haftan kaldı kızzzzz
anne oluyosun ayy allahım bize bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri görmek nasip etsin inşallah sağlıkla

murgizcim belli oldu demek tarihin heycanlandım valla 2 haftan kaldı kızzzzz
anne oluyosun ayy allahım bize bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri görmek nasip etsin inşallah sağlıkla

canım sorma bende çok heycanlandım vallaaasırnaşık şey
artık yavaş yavaş tarihler belli olacak anlaşılan inş sağlıkla gelirlerde yüzümüzü güldürürler yavruşlar:içelim:

gizemciğim ne güzel bebeğini kucağına alacağın gün belli artık. bizim gibi ha bugün ha yarın diye beklemiycen. hayırlısı olsun canım.

kızlar okadar yazılmışki yetişilmiyor valla. ne okuduğumu hatırlamıyorum şimmdi.
artık günler belli olmaya başladı yavaş yavaş hadi hayırlısı bakalım.

merhaba kızlar! ay herkes bi sancılardan falan bahsediyo.. ya bende bazen rahimde batma gibi bişeyler oluyor bebişim oynadıkça ama az az. birde sağ yumurtalığımda çoğunlukla - kısa bi sancı oluyo. bazende o tam göbeğin hani bayaaa alt tarafında adet olacakkenki gibi baskılar oluyor. sanırım bunlar şiddetlenecek işte.. zaten benim adet sancılarım çok meşhurdu herhalde ben öyle beter ağrılar mı çekicem ne??

canım bende senin gibiyim heralde en rahat hamişler biziz.
bakıyorum da bazı arkadaşlar gerçekten çok zorluk çekti. allah doğumlarını kolay kılar inşallah. (tabi bizimkini de:roflol:)

benim de adet sancılarım meşhurdu. acaba ondan mı diyorum bu rahatlığımız. sorucam valla dr'a:roflol:

evet canım az kaldı valla:1shok:inanamıyorum
canım senin hala 19 mayısmı tarih?
evet ne mercan ne ayperin nede canandan haber var
inş hepside bebişleri ile iyidrler:

canım beni doktorum mayıs başında tekrar çağırdı ozaman belli olucak galiba günüm hayırlısı bakalım sırada sen var sın iki hafta gerideyim senden peşindeyim unutmaŞeniz

ya kızlar oturmaktan yorulan var mı aranızda. bu aralar oturduğum yerde yoruluyorum, uyku bastırıyor uyuyayım diye uzanınca uyku kalmıyo. bir garip oldum anlayacağınız.

bu hafta kontroller yoğundu. elif (mercan) dışında problem yaşayan yoktur inşallah.
elifciğim en kısa zamanda iyi haberini bekliyoruz canım.

ya kızlar bakalım bana ne diyecek dr. iki gün sonra kontrol var. neyse umarım hepinizin iyi haberlerini duyarız sadece

canım beni doktorum mayıs başında tekrar çağırdı ozaman belli olucak galiba günüm hayırlısı bakalım sırada sen var sın iki hafta gerideyim senden peşindeyim unutmaŞeniz

evet yarencim tam aramıda iki hafta var baklaım hayırlısı olsun inş:hooray:

kızlar bir de bişey sorucam. şu an sitede kimler var göreblir miyim. birde sayfa açık olduğu sürece yeni mesajları göremiyorum sayfayı kapatıp açmam gerekiyor.
bu konu da neler yapabilirim bilen var mı?

kızlaaaaaar biz geldik:)
oğluşum iyi herşey yolunda
kilosuda 2700 gr bana yine az geldi dr da normal dedi önemli oan kilollu olması değil sağlıklı olması dedi
saadetcim ben 14 kilo aldım ama çooooook iyi besleniyorum buna rağmrn briş almazsa alımıyo işte
buarada sezeryan önerdi bana 3 fıtığım olduğyunu gösteren mr kağıdına bakınca
bende dedim epidyral yada spinal olabilirmiyim bu fıtıklarla dediki ona anestezi uzmanı ile beraber karar verilecek ve günüde belli oldu sayılır haftaya kesinleşecek 1 mayıs dedi drum
nst yi sorum girmeyecen dedi geek görmedim dedi böyle kızlar haftaya tekrar gidiyom
buarada mercandan haber yok:KK43:

canım benim herşeyin yolunda olmasına inan çok sevindim.:nazar:bir de bebiş için 1 mayıs dedin ya çok heyecanlandım...:dance: bebişe 15 gün kaldı demek. senin ve bebişinin hakkında hayırlısı olsun canım.sağlıkla kucağına al da bebişini gerisi önemli değil...a.s.

mercan seni çok merak ediyoruz, canan seni de merak ediyoruz bizi habersiz bırakmayın lütfennn
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

murgiz ne yaptın canım ya!! biz senle aynıydıkCADIARZU demek sezeryan uygun görüldü ha.. 1 mayıs!! hayırlısı bakalım. tabii ki sağlığın ve bebişin için hangisi uygunsa o olsun.:1rolleyes: herkesin tarihler sanırım yavaş yavaş beliriyor, bakalım ben kendimi nisan sonu gibi görüyorum hep nedense, 10 mayıs normalde ama.. ya da nisan sonu iyice panik durumum had safhada olacağı içindir belki!!yerimseniben
evet mercandan haber yok arkadaşlar umarım iyidir.. umarım dr. kontrolüne giden herkes iyi haberlerle döner. benim haftaya salı yine nst var. sabırsızlıkla bekliyorum. hem bu kez yeni ve daha çok bilgiler alırız belki minnoşumuzla ilgili:teytey:
bu arada ev işlerine ve yapacağım çoğu şeye hız verdim kızlar:kahve: yarın temizlik var evde. haftaya da derin temizliğe girişecek ablamlar.. şu an evi resmen b.k götürüyo:smiley-cool: napiyim hiç bişey yapamıyorum korkuma.. ev bi temizlensin camlar tüller muftak falan, bende bu arada neredeyse evdeki herşeyi mak. atıyorum. bayram temizliği gibi oldu yani.. e insanlar gelecek hayırlısıyla doğumdan sonra.. bugünde doğum şekerlerimize sepet yaptım. nazar boncuklarıyla falan süsledim. çok cici oldu:teytey: evde şu programları izleye izleye yaratıcılığım arttı canım.... akşama eşime de göstericem bakalım
sevgilera.s.

canım ben de bugün işe gitmedim..ayaklarım öyle şişti ki akşama kadar ayaklarımı uzatıp dinlendim, uyudum yine tembellik yaptım. su kesintisi vardı zaten.. akşam 5'ten sonra evle ilgilendim ben de senin gibi..örtüleri attım makinaya. eşimin kızkardeşleri gelicek temizlik için onları beklerken ben de boş durmak istemedim..perdeler, camlar, halılar bir de bebişin odasını hazırlamak onların işi...benim bebiş de 9-10 mayıs olarak bekliyorum ama babamız da 11 mayıs'ta gelecek hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize

Kızlar uzun zamandır yazamıyordum, annemin ameliyat telaşı vardı, çok şükür iyi şu an.

Bugün de kontrolüm vardı, bebişimin kafası iyice aşağıya inmiş, 5 Mayıs olacak doğum tarihini doktorum 28 Nisan' a aldı. Kızım bu arada 3.450 olmuş, biraz tombalak olacak galiba. Bu arada bugün 36+2' yim. Tabii heyecanlandık biraz eşimle, alınacak bir kaç şey kaldı, onşarı da bu hafta sonuna kadar tamamlamam gerekiyor.

amanın burcu serninde günün belli olmuş hadi hayırlısı sağ sağlim bebişinle kurtulursun inş
bbeişinede:nazar: maaşaalah canım zaten normal doğuramazdın tombiş kıznı
bugün benimde kontrol vardı benim oğluş 2700 gr dr dedi normal bakalım inş biraz dah akilo alır
benimde 1 mayısta olcak sezeryanım allhı izniyle
bizde biraz heycan yaptık doğal olarak:)kafamçokkarıştı

kızlarrrr günaydın kalktım uykm kaçtı:KK43:her zamanki gbii) bir bakim dedim mercan yazmışmı diye
ama tabiki yazmamış galib kızlaroda ameliyat oldu inş sağlıkla kavuşmuştur yavrusuna ve herrşey yolundadır

Canım maşallah :nazar: bebeğin gayet sağlıklı kilosuda iyi canım hayırlısı olsun tarihinde belli aramızda ilk anne olacaklardansın canım hayırlı doğumlar a.s.

Burcu canım tebrikler hayırlı doğumlar canım ayyy kızlar doğurmaya başlıyoruz hee daha zamana varmış gibi geliyordu siz böyle yazınca ben bile heyecanlandım hepinize hayırlı doğumlar kızlar sağlıkla bebişlerini kucağınızı alırsınız inşallah...Bizleri habersiz bırakmayın ama a.s.

Günaydın arkadaşlar a.s.

Doğum tarihleriniz yavaş yavaş belli oluyo artık..Ben normal doğum istediğim için henüz kesin bir tarih yok..Süpriz olcak biraz ama sanki Mayıs'ı beklemicekmişim gibi bir his var içimde niyeyse..Hamileliğimin başından beri görüştüğüm arkadaşlarım daha doğurmadın mı ne uzun sürdü diyolar..Çünkü benim göbüş ilk aylarda çıktı ve hep kocamandı..4 aylıkken bile 7 aylık gibi görünüyodu..Tabi bu kadar uzun sürmesi onları şaşırttı.. Bu arada bebek indikçe benim göbüşün altıda sinyal vermeye başladı. Çatlaklar belirginleşiyo...Bu gece pek uyuyamadım yine döndükçe kasıklarıma sancı giriyo..

Burcucum kızın tosuncuk olmuş maşallah :nazar::nazar:

Gizemcim senin oğluşta 1 Mayısa kadar daha çok kilo alır merak etme..Zaten normal gidiyorsun..Kilodan ziyade sağlıklı olması daha iyi..Bu arada evet haklısın fazla iyiniyetliyim. Bu arada bizim kayınpeder almayın Yahudi malı dediği arabayla hatıra fotoğrafı çektirmiş:roflol: çok güldüm valla, ( bu arada araba benim üzerime :roflol:Kötü Kazen)

Sanırım mercan ameliyat oldu..Ayperindende haber yok ama o da eminim çok yoğundur şimdi..İnşallah hem kendileri hemde bebişleri sağlıklıdır..Zaman yaklaştıkça bir bir fire veriyoruz artık..

Şekercim yorgunluk hormonlardandır..Bu kadar kiloyu bünye taşıyamıyo haliyle bana da oluyo özellikle öğleden sonra..

Ridacım sen hala gidiyomusun işe..Bence artık kendini zorlama..Eğer bu haftaları doğumdan sonra kullanmak istiyosan ve işyerindekiler seni idare ediyosa sorun yok gerçi..Senin sağlığın daha önemli..

Happycim kendini sakın yorma temizlik için ayakta uzun kalma..Bu aylardan sonra ev işi yapmayın diyolar..Gerçi ben günlük temizliği yavaş yavaş kendimi zorlamadan yapıyorum ama yorulmuyorum..Sanırım derinlemesine temizlik yapamıcam camlarımda kaldı.. Belki annem görümcemin düğününe gelince halletmeye çalışırız..

Yarencim galiba kesin mayıs annişi olarak kalanlardan biri sensin..Bakalım ben hangi ayda doğurcam ama oğluşum Boğa burcu olsun istiyom..Çünkü boğalar hem balıklarla (yani benimle) hemde oğlaklarla ( yani eşimle ) iyi anlaşıyorlar..Daha sakin ve evciller..

Son düzenleme:
X