anlaşıldı neysen sen de bendensin:teselli:
benim eşim askerde ya..sürekli sorar annemler, kızlar arıyor mu diye..bizi kimse arayıp sormuyor :çok üzgünüm:dediğimde hepsi aramaya başlıyor teker teker..anlıyorum ki eşim birşeyler söylemiş... a.sne hikmetse 8.ayıma geldim biz artık her hafta sonu geliriz demeye başladılar..temizliğimi yapacaklarmış..ben de izne ayrılınca gelin dedim.
gerçi ben rahatıma pek düşkünüm bir hafta sonum var.. o zaman da ayağımı uzatıp dinlenmek isterim..
geçen gece sağ tarafımda uyandım...:sm_confused: ne zaman döndüğümü hatırlamıyorum inşallah bebişime bişey olmamıştır dedim...
bebişim bazen çok hareketli oluyor, bazen de hiç hareket etmiyor endişelendiriyor..bir türlü karar veremedim..ne çok hareketli ne de hareketsiz şu aralar..
canım bir de araziye çıkmıyorsundur herhalde artık..bel ağrıları dayanılmaz bende..kafamçokkarıştı ben akşama kadar bilgisayarın başındayım yerimden kımıldayacak halim yok çünkü..
canım sen çalışamaz raporu mu alacaksın..Allah yardımcın olsun inşallah bir terslikle karşılaşmazsın..