- 6 Haziran 2007
- 150
- 2
- 46
ne güzel kızlar ben hamileliğim boyunca eşimle toplasanız 3 ay beraber kalmışızdır iş için sürekli yurt dışında kayınvalidemler falan o gidince hiç aramazlar ne zaman geliyo başlıyolar bir ilgi bir ilgi iştee eşimde uzaktayken bende seninle aynı heyecanı yaşıyorum sana çok üzülüyorum diyor ama tabii bunlar nedense bana yetmiyoo bugün düşündümde tam altı aydır ellerimi sarıp yatıyorum ellerimde karpal tüne diye bi hastalık çıktı bu ellerini çok kullanan kişilerde olurmuş sinir sıkışması allahım bide o var düşünün benim meslek zaten ya bilg. başında yada arazide neyse doğum izni için doktora gidicem doktorlarla haftalarımızı uyuşturamadık onlar geride ben önde bide benim kıs çok hareketliii normalde biraz yatması lazım sizede oluyomu bilmem şimdide gece uyuyamıyorum zaten solum uyuştu artık sabaha karşı yatıyorum sabahta erkenden işe inşallah kızlar dua edin hemen izin alabilirim uğraştırmazlar daha nstye bile girmedim sokmadılar neyse herkese iyi akşamlar allaha emanet olun öptüm sizlerii