Ebrucum sen iicmizde sabah en erken kalkansin sanirim,Bne gece yatmadan kontorl ettigimde senin mesajini gormek cok hosuma gidiyor...Ebru icin gun baslamis diyorum...Teshislerin yine cok cok dogru .ama esime bu kinuda bisey soylenmiyo cunku 3maymunu oynuyo..Gormemek isine geliyo..bende vazgectimm zaten...
Ayperincim sende dogru soyluyorsun psikolog 2tane distirdiler artik hayirlisi diyorum.Cocuk fazla zeki oldugu icind eproblem cunku devlet super cocuklara icin ozel bir sinif acti newyork gnelinde ilk 30 cocuk arasina girip ozel egitim alacak kadar zeki.ama bizi protestosu okulada yansidigindan okuldan atilma ihtimali dogdu.....
Ayperincin canim bu arada tum dualarim seninle ,herseyin umdugunndan daha rahat,problemsiz ve saglikla sonuclanmasini diliyorum..Bugun bende hast nedeydim .Ayni sorunlardan dolayi persembe gunu de benim tarih belli olacak...sanirim 37 hafta prensesim geliyor.......HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUM CANIM....
Ridacim nasilsin ,nasil oldun?
Esleri yanlarinda olmayan tum arkadaslarin Allah yardimcisi olsun ,bir an once kavusurlar umarim.Her ne kadar onlardan sikayetci olsak da NE ONLARLA ,NE ONLARSIZ degil mi ama ...biz onlara nasil guzel b ir hediye veriyorsak ,onlarda bize bu guzelligi yasama sansi verdiler...
Kizlar ben uuzn suredir kilo almiyorum ,bebisim ters oldugu icin fazla asagida da degil gobisim ama artik tek adim bile atarken zorlaniyorum .Kasikllarimi tutmadan yuruyemiyorum .bacaklarimin ic tarafindaki kaslar et kirigi gibi agridigindan tutma ihtiyaci hissediyorum.Sizde bunlari yasayan yok sanirim .Bakiyorumda
pek cogunuz yuruyuslere devam edebiliyorsunuz.Dr um normal desede ben kendimi ise yaramaz hissediyorum.en uzak gittigim mesafe wc.............Mercanda son gunumde bile nerdeyse kosuyordum degil yurumek......
bu arada aklima geldi derce konusu acilmisken ...Burada bebek kuvetlerinin kenari derceli oluyor veya yaninda cikan kucuk suyu domeye yarayan taslarin.Belki orada da oyle olabilir.Acaba henuz kullanmadiginiz gormemis olabilir misiniz diye sorayim dedim....a.s