2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel kızlar ben hamileliğim boyunca eşimle toplasanız 3 ay beraber kalmışızdır iş için sürekli yurt dışında kayınvalidemler falan o gidince hiç aramazlar ne zaman geliyo başlıyolar bir ilgi bir ilgi iştee eşimde uzaktayken bende seninle aynı heyecanı yaşıyorum sana çok üzülüyorum diyor ama tabii bunlar nedense bana yetmiyoo bugün düşündümde tam altı aydır ellerimi sarıp yatıyorum ellerimde karpal tüne diye bi hastalık çıktı bu ellerini çok kullanan kişilerde olurmuş sinir sıkışması allahım bide o var düşünün benim meslek zaten ya bilg. başında yada arazide neyse doğum izni için doktora gidicem doktorlarla haftalarımızı uyuşturamadık onlar geride ben önde bide benim kıs çok hareketliii normalde biraz yatması lazım sizede oluyomu bilmem şimdide gece uyuyamıyorum zaten solum uyuştu artık sabaha karşı yatıyorum sabahta erkenden işe inşallah kızlar dua edin hemen izin alabilirim uğraştırmazlar daha nstye bile girmedim sokmadılar neyse herkese iyi akşamlar allaha emanet olun öptüm sizlerii

ay amannnnnn ya mayıs annelerinin kadermi bu ya kocişsiz hamişlk :bbo: inş seninde eşin hemencik gelir daha gitmez
geçmiş olsun o hastalığı biliyorum hmileykende çıkabiliyomuş senin yenimşi çıktı
ya senin zaten iznini alman gerek canım 32. haftadan sonra alınıyo ama sen geçen kızlar hesaplamıştı 33-34 olmuştun ya üzerinde dur hakkını versinler ya bu senin hakkın:içelim:
:tomato:zor canım yalnızlık sizinle kıyaslanamaz ama bende yalnızım ya:çok üzgünüm:
eşim çok çalışıyo bu sene akşam en erken 7-8 de bazı akşamlar 10 da bile geliyo:çok üzgünüm:
annemler izmirde akrabalatrım kayınvalidemler falan burda ama çok sık gitmiyom kimseye çünkü gittiğimde akşama kalmam gerekiyo ve eşim geç geldiğinden rahatsız olutyorum her açıdan arkadaşlarımın zaten bebişleri oldu onlarda bebeleri ile ilgileniyolar
şimdi bide izindeyim gece gündüz evdeyim haftada bir kayınvaldemlere gidiyom işte böyle
canım geçmiş olsun

saol murgizcim evet hesaplarımız doğru muhasebecide söylüyo izinin geç kalıyo diye ama gelde doktorlara anlat valla hastane değiştirmekten yoruldum artık hayır benim 2, ay başladı ellerimdeki hastalık doğumda geçmezse ameliyat diyolarya hayırlısı artık
eğer yakınında annen kardeşin yoksa eşinin tarafı aldırış etmiyo valla bana bir kere bile soprmadılar hangi doktora hastaneye gidiyosun diye onlara kalsa ne gerek var hastanelere falan 5 dakka kala sancın başladı hastaneye gider doğurursun böle zihniyetteki insanlara ancak tebessüm edebiliyosun umarım herşey güzel olur ve çektiklerimiz yanımıza kalır hayırlısıyla bi doğsa şu bebişler onlarda bizde rahat nefes alsak

ayperincim, bebişine maşallah
ALLAH sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin..gerçekten ben bile bi tuhaf oldummm
Rabbim yardım etsin canım, öpüyorum seniii:1hug:

Ebrucum sen iicmizde sabah en erken kalkansin sanirim,Bne gece yatmadan kontorl ettigimde senin mesajini gormek cok hosuma gidiyor...Ebru icin gun baslamis diyorum...Teshislerin yine cok cok dogru .ama esime bu kinuda bisey soylenmiyo cunku 3maymunu oynuyo..Gormemek isine geliyo..bende vazgectimm zaten...

Ayperincim sende dogru soyluyorsun psikolog 2tane distirdiler artik hayirlisi diyorum.Cocuk fazla zeki oldugu icind eproblem cunku devlet super cocuklara icin ozel bir sinif acti newyork gnelinde ilk 30 cocuk arasina girip ozel egitim alacak kadar zeki.ama bizi protestosu okulada yansidigindan okuldan atilma ihtimali dogdu.....
Ayperincin canim bu arada tum dualarim seninle ,herseyin umdugunndan daha rahat,problemsiz ve saglikla sonuclanmasini diliyorum..Bugun bende hast nedeydim .Ayni sorunlardan dolayi persembe gunu de benim tarih belli olacak...sanirim 37 hafta prensesim geliyor.......HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUM CANIM....
Ridacim nasilsin ,nasil oldun?

Esleri yanlarinda olmayan tum arkadaslarin Allah yardimcisi olsun ,bir an once kavusurlar umarim.Her ne kadar onlardan sikayetci olsak da NE ONLARLA ,NE ONLARSIZ degil mi ama ...biz onlara nasil guzel b ir hediye veriyorsak ,onlarda bize bu guzelligi yasama sansi verdiler...

Kizlar ben uuzn suredir kilo almiyorum ,bebisim ters oldugu icin fazla asagida da degil gobisim ama artik tek adim bile atarken zorlaniyorum .Kasikllarimi tutmadan yuruyemiyorum .bacaklarimin ic tarafindaki kaslar et kirigi gibi agridigindan tutma ihtiyaci hissediyorum.Sizde bunlari yasayan yok sanirim .Bakiyorumda pek cogunuz yuruyuslere devam edebiliyorsunuz.Dr um normal desede ben kendimi ise yaramaz hissediyorum.en uzak gittigim mesafe wc.............Mercanda son gunumde bile nerdeyse kosuyordum degil yurumek......
bu arada aklima geldi derce konusu acilmisken ...Burada bebek kuvetlerinin kenari derceli oluyor veya yaninda cikan kucuk suyu domeye yarayan taslarin.Belki orada da oyle olabilir.Acaba henuz kullanmadiginiz gormemis olabilir misiniz diye sorayim dedim....a.s

Ayperin hayırlısıyla dünyaya getir bebişini de sağlıklı bir şekilde gerisi teferruat...
ALLAH yardım eder, hangi gün olursa olsun kendini güçlü hisset ve bebeğini dünyaya getirecek olmanın iç rahatlığını yaşa..
bebişinin sana ne kadar çok ihtiyacı olduğunu düşün..a.s.

mercan allah sana sabır versin diyorum canım.

neysen ben enin dr'una akıl erdiremedim. gebelikte haftalar sat'a göre hesaplanır. kafasına göre neyin hesabını yapıyor. yerinde olsam değiştirirdim dr'u.
benim eski dr'um da ne zaman gitsem ilk defa görüyo gibi davranıyodu. 3'lü testin sonuçlarını almaya kardeşim gitmişti; düşük tehliken mi vardı daben senden bu testleri istedim semiş bir daha gitmedim. şimdi ki dr'umdan çok memnunum.
dr'un işi sadece süreci takip etmek değil ki bizim rahat bir hamilelik geçirmemiz ve rahat bir doğum yapmamız dr'umuza güvenmemizle de ilgili. yine de sen bilirsin canım. allah kolaylık versin.

ebrucuğum sağ ol temennin için. adım elif bu arada.

mercancım çok teşekkür ederim...şimdi daha iyiyim..sen de kendine dikkat et. Hemen hemen herkes bu dönemde aynı şeyleri yaşıyor...benim de ağrılarım çokkk..bir de ben 17 kg aldım daha da alırım herhalde..kendimi taşıyamıyorum..yüzüm şişmanlayınca kocaman oldu.ama olsun değil mi herşey bebişler için..

Sekertas inanmiyorum demek adasiz,benimde adim elif....(gerci burada kizimin ismini kullaniyorum ama ) Birde kardelen var o da Elif..3ledik desene...Biraz kendini begenmislik olacak belki ama ismimi cok seviyorum....benim ismim olmasa kizima koyabilecegim bir isim :roflol: ... Bence herkesin ismi kaderini etkiler herkese isminin cok yakistigini dusunuyorum...Zaten oyuzd :teytey:en degil mi isim isinin uzerine bu kadar cok duusnduk .hatta bazi hamisler hala dusunuyor en uygun ismi bulmak icin .Kizlar isim bulup listemize yazmayan var mi?O listeye bakip bir anda herkesi gormek cok hosuma gidiyo :dance:

neysen
benim sat 9 ağusto ve ben 21 martta izne ayrıldım. seninle aramızda tam bir hafta var. yani senin 28 martta izin hakkın başlıyo canım. sana bu hesabı kim yapıpta 9 nisan dedi . :uhm:dr olamaz heralde

ya kusura bakmayın ancak şimdi okuyorum ne kadar çok yazılmış sadece bakaç gün giremedim işler çok yoğundu valla büyük doğuma gittim tülay akkaş diye bir doktor hatta eşim takvim hazırlamış o bile vakit geçti deyip duruyodu yarına gelecek inşallah 2 hafta geçmesi sorun yaratırmı acaba ayyyy bunca zamandır boşuna mı işe gidiyorum valla iş aşkı falan da yokkk

elifcim bende erdiremedim bakalım ayın 9 unda gidince ne diyecek ultrason kağıdında bile 30 hafta yazıyoo ankarayı bilsem ahni cahilde değilim biyerleri bulurum ama tuvalet derdinden yolda yürüyemiyorum bile bide her yol zekai tahire çıkıyo kimi bulsam yada söylese tarif etse orası saolsun avebruda çok yardımcı oldu bana ama bana uzak nerden binerim bilmiyorum kayınvalidemlerde hep aman orası uzak bulamazsın kadın başına diyolar eşimde yok bu saatten sonra kimi bulayım kafamçokkarıştıvalla evde doğum yapacam en sonunda :dance:

canım ya hayret bişiy ya fazladan iki haftadır çalışıyosun başka bi dra git canım ya yani sen satını sötlüyosun ona göre gebelik yaşı ve doğum izni verilir
hastalığında inş hamilelikle ilgildr geçer doğumla beraber umarım
canım boşver ya o ilgisizleri sende başka bir şeyde aynını yaparsın onlara olur biter
canım benim eşimin ailesi ilk gelin ve ilk torun olmamdan kaynaklı belkide çok telaşlı ve heycanlılar özellikle kayınbabam yalnız kalmamdan çok rahatsız kayınvaldemi veya görümcemi benşim yanıma yollamak istedi yok dedim tek başıma daha rahatım dedim

ay şekercim bende diyarakırdayım kimki o üçlü testi düşük için isteyen dr:uhm:
buarada şimdi kime gidiyon
ben genesiste zeki beye

canım ne diyeyim allah kolaylık versin. iyi bilmediğin bir yerde yaşamak zor valla bir de büyük şehir daha zor.kayınvaldenler de uzak diyeceklerine seninle gelseler ya. eşin de yok anladığm kadarıyla.
senle aramızda yaklaşık bir hafta var ama iki haftadır izindeyim. aslında çok rahat geçiyo hamileliğim çalışmama engel değildi ama böylesi daha iyi geldi bana müdürüm de yorma kendini boşuna iznini niye yakasın yaza geliyo zaten diyince beklemedim ayrıldım. eylüle kadar bebişimle olucam. sonrası allah kerim. zaten öğlenciyim yarım gün bakacak birini bulurum heralde.

ay şekercim bende diyarakırdayım kimki o üçlü testi düşük için isteyen dr:uhm:
buarada şimdi kime gidiyon
ben genesiste zeki beye

canım güneydoğuya gidiyodum ruhan bey'e şimdi veni vidi'de figen hanım'a gidiyorum.
zeki akkum'u bende düşündüm ama o zamanlar yeri tam belli değildi hastane açılmamıştı. sonra da birkaç hastasıyla tanıştım iyiki gitmemişsin dediler. ben normal doğum düşünüyorum zeki bey genelde sezeyana alıyomuş hastalarını. bir arkadaşa son haftalarında kesinlikle sezeryan demiş ama kız başka yerde normal doğum yaptı ve çok rahat oldu dedi. bilmiyorum artık umarım ikimiz içinde hayırlısı olur

mercancığım sana katılıyorum canım bende ismimi çok seviyorum. isimlerin karekterleri etkilediğine de inanırım ayrıca. benim adımı daha doğmadan koymuş babaannem düşün o zaman ne ultrason ne doktor. ama içine doğmuş heralde ne bilyim.

ay amanınnnnn sende doğuruyom canım desene
canım perşembe desene seninde belli oluyo haftayada kavuşacan bebişine sağ sağlim inş
canım hayırlısı molsun
dualarımız sen ve ayperinle sağlıkla doğurup gelin inş
canım beiş tersken o kasık ağrısı daha çok oluyo her hareket ettikçe bebiş düşcek gibi oluyo sabret canım az kaldı inş sağlıkla kavuşacan kayra ada :dance:na

aminnn canım ya bende figen hanımın methini duydum
canım çok memnunum drumdan bende sezeryan istiyom aslında ama bana normal diyooooklava:bakalım normal yapabilecekmiyim
bakalım nolcak sağlıklla kavuşalım bebişlere inşşşşş

kızlar ya bişey sorucam
yazıları bayağı bir karıştırdım. çoğunuz gece ağrılarınızdan sancılarınızdan falan bahsetmişsiniz. ben de hiç biri olmuyo (çok hafif oluyo) bu durum normal mi ki yoksa olmalı mı. offfffffff bu ne ya olsa dert olmasa dert ne olacak bizim bu halimiz:roflol:

murgizciğim geçen gün doğum videoları izledim izlerken gerildim biraz ama yine de normal düşünüyorum. bir de normal doğum yapan arkadaşlar anlattı sadece doğuma kadar ki sancılar ondan sonra kuş gibi oluyosun diyolar. açıkcası sezeryanın sonraki ağrısına doğum sancılarını tercih ediyorum. bakalım umarım kolay olur.
doğumun şekli birdahaki gidişimde belli olur heralde. figen hanım son aya kadar bu konuda bişey söylemiyor. 18 inde kontrole gidecem bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…