2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aramıza hoşgeldin canım :1hug: Eeee anlat bakalım ne var ne yok..Senin kocişle ve kayınvalideyle aran nasıl yerimseniben

Valla şekerim bazıları şanslı doğar derim hep ben..Bu da senin şansın demek ki..O zaman bol bol şükret..yerimseniben

Nazecim İnşallah herşey yolunda gider..Güzel haberlerini bekliyoruz..Anlaşılan senin kız mayıs bebeklerinin içinde en açıkgöz olanı çıkacak ve birinciliği kimseye kaptırmayacak..Canım bebişinin kilosu iyiymiş maşallah.. Bu arada bol ceviz yemeyi ihmal etme..Yatarken arada bir at ağzına..

canım keşke kendini o kadar yormasaydın..yardım isteyeceğin kimseler yok muydu? kim senin kusuruna bakacak ayperincim..
sana diyorum da ben canının kıymetini bilen biri HİÇ değilim...ben bile artık hiç birşeye elimi sürmüyorum...daha doğrusu süremiyorum..çünkü artık öylesine çabuk yoruluyorum ve belime+bacağıma ağrılar giriyor ki dinlenmek istediğimde ağrıdan ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum..şu da var ki artık iş yapmasam da aynı ağrıları çekiyorum..:bbo:
canım galiba ben de şanslı doğanlar zümresindenim, eşim çok anlayışlı biri. askerden izne geldiğinde 24.haftadaydık..herşeyi kendim yapabiliyordum. buna rağmen hem yemek yaptı, hem sofrayı topladı, hem bulaşıkları yıkadı..vs.vs...
keşke hiç gitmeseydi...:a015Allah'ın gücüne gitmesin, hayırlısıyla dönsün yuvamıza)
askere gitmeden önce de ben evi toparlarken o bulaşıkları yıkardı...geldiğimde sana ben bakıcam kimseye bırakmam seni diyor...:teytey: Allah herşeyin hayırlısını versin..

Ridacım nasıl oldun ? Bak asıcık kaldı hem eşinin hemde bebişinin gelmesine..Bundan sonra artık "biraz yalnız kalsam ne güzel olur" diyeceğin günler gelecek yerimseniben..Bu günlerin kıymetini bil..

canım öncelikle çok teşekkür ederim..bu gece önceki güne göre biraz daha rahat uyudum.. Ama sesim tamamen gitti diyebilirim..
şimdi iş yerindeyim gelen telefonlara bakıyorum..kimse tanıyamıyor beni..korkunç bir ses :uhm: Akşam da eşim acıdı halime sanırımmm..
ama napayım..başka sorunlar olmasın da...
ebrucum, inanır mısın herkes aynı şeyi söylüyor haklı olarak..
ben de rahatına düşkün biri olarak, saltanatımın son bulmasına çok az bir zamanın kaldığını seziyorum ama bebişimin sayesinde pek birşey yapamıyorummm

günaydın sevdecim..üzülme döner inşallah..bak benim oğluşum dönmez sanıyordum ki döndü...hatta son haftaya kadar dönenler varmış. Hiç ümidini kaybetme a.s.

mrb canım..
Rabbim aldığın kararla yüzünü güldürsün, hakkında hayırlısını nasip etsin...

biliyor musunuz kızlar benim canım inanılmaz tatlıdır...en ufak şeyde yaygarayı koparırım..hayatım boyunca hastaneye tedavi maksatlı bir kaç kere gittim..bir kere endoskopi oldum midemden.. çıktıktan sonra beni susturabilene aşk olsun..şöyle şöyle yaptılar, böyle böyle oldu..diye hem ağladım hem söylendim...
annem, eşim yanımdalar tabi ikisi de gözümün içine bakıyor..üzülüyorlar...gelene gidene nasıl ağlıyorum,anlatıyorum inanamazsınızsenağlama..
bir hafta önce de eşim olmuştu yazık sessiz sedasız oldu çıktı..(ama eşimi bayıltmışlardı, beni bayıltmadılar yerimseniben)
şimdi doğum gibi hem kutsal hem de zorlu bir sınav vermemiz gerekiyor..şekli nasıl olursa olsun hepimiz için
HAYIRLI UĞURLU OLSUN, ALLAH HEPİNİZE VE BEBİŞLERİNİZE SAĞLIK VERSİN

hoşgeldin aramıza:sm_cool:bundan sonra bi yere gitme haa
amin canım inş hepimizin bebeklerimizi sağ sağlim doğurmayı nasip etsina.s.

eburucum benim eşim eğer sonradan fikir değiştirmezse;
'sen uyandığında, ben de uyanırım bebeğimize bakarım' diyor
hatta gazetede görmüş, kadının biri bebeğini emzirirken uyuyakalmış bebeği boğulmuş ve hayatını kaybetmiş. (Allah kimseye yaşatmasın)
Çok korkmuş. ben seni uyanık tutarım..sana yardım ederim filan diyor..yerimseniben benim kocam Akrep..burçlardan pek anlamam ama galiba ben de şanslıyım ebrucum..ne dersinCADIARZU

Ayperincim, dayan dayan nereye kadar, senin de bir dolum kapasiten vardır..değil mi???
Ben de tek başıma asker yolu bekledim, bebeğimle ilgili her türlü kararı tek başıma verdim. Eşimin ailesine kendi aileme ve sevdiklerime karşı olan görevleri tek başıma yerine getirdim (davetler,düğünler,organizasyonlar, ödemeler vs.)
yoruldum..
cefa çektimse eşim gelince sefasını sürmek istiyorum..eşime ve bebişime ben bakarım diyorsa bakacak, üstüne düşen görevleri yapacak...:tomato: kaçış yok
a.s.a.s.

Kızlar cumartesiden bu yana ne kadar çok şey yazmışınız takip edemedim...kafamçokkarıştı

Hepinizin iyi olmasına sevindim...

Güzelresim...Bende eş konusunda şanslıyım sağolsun ilk günden bu yana hep destek oluyor bana hem evdeki işler konusunda hemde ilgisini gösteriyor hatta ben bazen sancılanınca biryerlerim ağrıyınca tamam yeter 1 tane bebek dayanamıyorum senin ağrı çekmene diyor canım kocam bende azıcık naz yapıyorum o ayrı ama yerimseniben ne yapalım keyfini çıkaralım hamişliğimizin dimi kızlar

Ben pazar günleri dinlenirim diye yatıyorum daha çok rahatsız oluyorum kızlar hareket etmek işte koşuşturmak daha iyi geliyor dün bütün gün evde yattım dinlendim ama daha kötü oluyorum bu gidişle ben işyerinden doğuma gidermişim :dance:

sağlıcakla kalın...sevgiler... bebişlere ve kendinize iyi bakın a.s.

Eylül Ecrincim bende aynen senin gibi evde daha çok yoruluyorum ve daha çok ağrım oluyo bizdemi var acaba bi terslik anlamadım ki :uhm:

Ya bide ben çok sakar oldummm hafta sonu eşimle alışverişe çıktık arabaya binmek isterken ayağım bi burkuldu daha kapıyı açamadan yapıştım arabanın camına kafamçokkarıştı eşimin gözünden yaş geldi beni öyle görünce canım kıyamam ben ona yaa :çok üzgünüm:

Elimdede hiç bişey durmuyo bu aralar elime ne alsam düşürüyorum :sm_confused:
Sizinde böyle sakarlıklarınız oluyomu??

AMİN inşallah. hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız. sanada çok geçmiş olsun.hamileyken hastalık kapmak kolay ama iyileşmek çok zorr.kafamçokkarıştı ilk aylarda feci grip olmuştum ordan biliyorum...

Kardelencim sen nasılsın?? Aramızda maşallah en sorunsuz hamişlerdensin , çok sıkta yazmıyorsun artık eskisi gibi..Hazırlıklar yoğun gidiyo galiba ...

saol tatlım yaa iyi demek adet bulunmuş ama bende pek ii sayılmam aslında....
ne çıktıysa 8. ayda çıktı....
benimde o acillik gecemden sonra sorunlar çıkıyo....
idrar yollarımdaki enfeksiyon sanırım etkili oluyo....
ara ara hep sancılarım oluyo
ama atlatıyoruz işte....

hazırlıklar bitti sayılır beşiğimiz cicilerimz tamam
bi tek bezimiz kaldı alınacak.....
hayırlısıyla gelsin artık bebeişlerimiz......
benimkide hala 2 hatta 3haftaya yakın önde gitmekte.....
bakalım nolucek....

Sevdecim geçmiş olsun canım aman yollarda falan dikkat et...İşyerinde hareket halindeyiz kendimizi dinlemeye pek vaktimiz olmuyor ondan heralde yorulmuyoruz işte canım...

Sakarlık bende de pazar günü oldu bulaşık yıkarken kırdım bir tabağı nasıl düştü elimden anlamadım onun dışında yoktuda...

Ridacım geçmiş olsun...bende aynıyım basarım yaygarayı doğumda eşime diyorum hastaneyi inletirim heralde diye çok senağlama sulugözlüyümdür birde eminim çok ağlarım benimle birlikte kocişimde ağlar...

Kardelencim hep aynıyız sıkıntılar şimdi başlıyor galiba Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kurtulalım bebişlerimizi kucağımıza alalımda...

Kızlar bende cumartesi annemle oğluşumun eksiklerini tamamladım karyolasıda haftaya geliyor ayıcıklarını bile aldık eşim büyük bir ayıcık aldı kulağından tutsun çekiştirsin diyor yavrucum nasıl taşısın onu dedim ama...benimde bez kaldı alınacak ben molfix almayı düşünüyorum araştırdımda kremli olanlar varmış ve kullanan arkadaşlarım çok memnunlar

canım ayperinin dediği gibi bide emzirirken strese giremeyiz boşver canım herşey geçer her şey unutulur ama benim intikamım ikinci çoçuk olcakKötü Kazen

canım allh daim etsin inş şansınıda mutluluğunu da :içelim:
buararda daha iyi olmana sevindim inş tam geçer hastalığın canıma.s.

geçmiş olsun canım dikat et bak az kaldı sağ sağlim atlatalım:teselli:
canım bende o sakarlıkk çoooooooooooooktan var elime ne alsam düşüyo ama kırmadım dah bişiy ama her tafa söküp saçıyom sonrada eğlip alamıyom öylece kalıyo:çok üzgünüm:

bu halimizi görüntülü kayıt etmek lazım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…