2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kocişlerinizden destek alan , memnun olan hamiş arkadaşlarım aman nazar değmesin size şanslısınız bilin..hem yapısından hemde ailenin yetiştirmesinden kaynaklanan birşey budurum ..evde ne gördülerse onu bekliyorlar..malesefKötü Kazen bu saatten sonra da değiştiremiyorsun,öyle geçinip gidiyorsun işte..klava:

Mercancığım,ne huysuz cocukmuş öyle,anne baba ayrılığını yaşamanın bedeli derin bir şekilde çıkıyor tabi..ama ucu sana fazlasıyla dokunuyor,sabır sabır ,hiç kolay birşey değil...eşindede çok şey bitiyor..belkide onu ince ince işlemek gerekiyor .huysuzluğa çare yok,kabullenememiş hala sizi birde bebişlerini..kıskaçlıktan mercanın eşyalarını kırmış dökmüş..zaman herşeyi çözer derler ama..birşeylerde yapmak gerek..,cocuk psikoloj.dr giden birinde biraz bir gelişme olmaz mı yaa?işe yaramıyor heralde,başka bir dr mı götürseniz acaba..?..

murgizciim ya bebek için kulaktan mı yoksa alından olanlar mı?
bu arada hastane çantalarınız hazır mı.benim bugün itibari ile bitti çok şükür.

hımm zaten ateş ölçme için olandan soruyon
benim kardeşim dr canım bırakmadı dijital ateş ölçerden alayım onlar yanlış gösterebiliyo telaşlanırsın dedi
civalı olandan aldım eczaneden ama kullanımını bilmek gerekiyo
civalı termometreyi sallıyosun 35 derecenin altına düşünce koltuk altına bırakıyosun 3 dk sonra çıkartıyosun canım kullanımı böyle

Termometre bize hastaneden dijital hediye verdiler ama ben emziklilerdende alsammı diyorum... çok pahalı bişey de diil 10-11 YTL ye satılıyor gittigidiyorda.. Kulaktan olanlar çok pahalı gibi geldi bana...
Banyo termometresi bende balıklı aldım :sm_cool:

slm kızlar nasılsınız ben fena değil psikolojim bozulmaya başladı ya herşeye kızıyorum alınganlık çok fazla anlamadım gitti ya kendimi tanıyamıyorum bebişimin çantası hazır benimde hazır gibi bir iki eksik kaldı hayırlısıyla geçse günlerimiz kurtulsak iş konusundada tırnağın varsa başını kaşı kimse kimseye yardım etmiyo eşinbile haksızmıyım inkar edemem ilgileniyo eşim ama insan daha fazlasını bekliyo öptüm kızlar burası olmasa detlerimizi kime dökücek birbirimizin halinden ancak biz anlarız öptüm sizi

Kızlar yeni dr dan geldim,şöyle yazdıklarınızı okuyup öyle yazayım dedim..nst ye girdim,meleğimin kalp atışları normal çıktı,kilosuda 3.480 boyuda 51 cm..
nst sonucunda sancım çıktı (halbuki sancı falan hissetmiyordum) ama yalancı sancıda olabilirmiş..birde bebeğin heraketlerindende çıkabiliyormuş,neyseki normalmiş..herşey bir kenara suyun biraz azalmış dedi..:çok üzgünüm: ve dr alt test diye birşey var onu yapmamı istedi...veee en önemlisi kesim tarihimi belirledi....ya perşembe ya pazartesi yapmayı düşünüyorum ,çarşamba sabahdan gel durumuna göre günü netleştirelim dedi...dedi ve ben orda koptum..bi tuhaflaştım..kafamçokkarıştı

Hastane cantam hazır ama ben değilim..:çok üzgünüm:haftasonu kardeşim geldi,çantamın içine baktı ve dalga geçti..tatilemi gidiyorsun diye..fazla detay hazırlamışım sanırım..
birara yazıp paylaşırım kızlar sizde fikirlerinizi söylersiniz:içelim:

canım oda termometresi bende bulamadım istediğim gibi ama banyo termometresi bebedorun balıklı olanını aldım

Banyo termometresine gerek var mı kızlar? hiç almak aklıma gelmemişti,sıcaklığını kararla anlarım diye düşünmüştüm ama,alsam iyi olacak sanırım:uhm:

Canım maşallah bebişine...Demekki ilk önce doğum yapacaklar arasında sen varsın aramızda hayırlısıyla inşallah canım kurtulursun tuhaf olmazmı insan an an yaklaşıyoruz doğum zamanımıza a.s.

ah kızlar bakıyorum herkes aynı dertten muzdarip. kaynanalar, kocalar....... kafamçokkarıştı
benim kaynanamın bana pek faydası yok yanlış anlaşılmasın garibimin kendine faydası yok. yaşlı, sürekli rahatsız kendine ancak bakıyo kadın. hiç birşeyeme karışmaz, arada bir gelir birkaç saat oturur evine gider. bana kaynanalığı büyük eltim yapıyor. illa bir yerden birşey bulur laf sokar, herşeye karışır, allah var ben de cevabını veririm. bu konuda eşimde arkamda."kim olursa olsun, gerektiği zaman lafını söyle ben arkandayım şikayet eden bana söylesin ben gereken cevabı veririm der"
eşim şehir dışında çalışıyor . bir süre önceye kadar mardin'deydi. 1,5 ay kadar önce şirket sakaryadaki şantiyeye çekti birkaç aylığına. işte doğumdan 2 hafta önce izne ayrılacak inşallah. gelince ne yaparız bilmiyorum. inanılmaz dağınık bir adam, bakalım belki halime acır da dağıtmaz diye umut ediyorum. onun dışında normalde hasta olduğumda bile o bakar bana ve gerçekten iyi bakar. gelsin de biraz naz yapayım artık. :sm_cool: yalnızlık çok zor. hele hamileyken daha zor

size kısa bir özet. genel olarak durum bu.

anaaaaaa ayperin sen şaka maka doğuruyon canımkafamçokkarıştı
hayırlısı olsun canım allh sağ salim kurtaesın sizi ve güzel haberle dönün
canım maaşlhbebeişin kilosu bayağı iyi canım çok şükür
suyunuıda kafaya takma en fazla bi hafta daha kalcak orda ve suyu yeter on annesi kafaya takma:teselli:

canım ya sende rida ve hamiyet gibi eşinden uzak bi hamilelik geçiriyosun desene
inş sağ sağlim bebişinede eşinede kavuşursun
canım sende eltine pabuç bırakma one be kaynanlar bitti bide eltilerlemi uğraşacan :içelim:

Banyo termometresine gerek var mı kızlar? hiç almak aklıma gelmemişti,sıcaklığını kararla anlarım diye düşünmüştüm ama,alsam iyi olacak sanırım:uhm:

valla belki çokda lazım değil ama ne üşüsün nede yansın bebişler dimia.s.

Sorma canım yaa..:çok üzgünüm: inş hepimizin bebişleri zamanında ve zamanına yakın sağlıkla doğarlar
ne olacak bakalım artık, dr dan eve geldim öylece oturdum kaldım,elim ayağım kalkmadı..
kilo değerlerine çok inanmıyorum ama tahminen üç kilo civarı doğacak gibi..oda yeter..allh tan onu düşünmüyorum,....günüm pzt olsa daha rahatlayacağım sanırım..:içelim:

yani haklısın canım ne desem boş bu korkuyuda yasşayacaz sırayla ama abartma sende haaaaa
canım bebişin kilosu maaşlh iyi azda olsaydı önemli değil önemli olan canım sağlıklı olması inş sağlıkla doğacak bebeğin erken olsa dr almaz canım perşembede olsa stress yapma güzel kızına kavuşacağın günü hayal et canım benim

sorma canım, kocam uzakta ama az kaldı. hamiyetin eşide iş için uzaktaymış ama en zor durumda olan rida heralde asker ve kıbrısta. onun da az kalmış ama. neyse allah hepimizi beklediklerimize sağ salim kavuştursun

amin canım ya evet en zor ridanın inş oda eşine sğlıkla kavuşacak

Ayperincim merak etme canım..Kendini de sakın bırakma..Valla yazdıklarını okudukça kendim doğuracakmışım gibi heyecan yaptım niyeyse :sm_confused: Ama Allahtan bebişimiz tombiş..Benim oğluş normal gidiyo tombul da olmıcak sanırım..Gerçi son bir ayda fark atabilir artık bakcas..Ama göbüşüm kocaman oldu ve bebişin hareketleride sanki azalıyo gittikçe..Bu arada ayın 7 si olmuş yahu..Hiç farkında değilim..Bir ay kaldı..Ne kadar çabuk geçiyo zaman..Bence sende kendini biraz toparla son olarak çantanı gözden geçir..Dualarımız seninle canım ya..İnşallah herşey yolunda gidecek..:1hug:

Ben bebek termometresini bir banyo setinin içinde aldım..Koltuk altından konulanlardan..Banyo termometresi almadım henüz ama anakucağı alırken onu da alırım artık..

Şekercim adın ne acaba?? Eşinin az bir zamanı kalmış..İnşallah gelir sana ve bebişine bakar..

Bugün bir galeriye gittik eşimle..Çalışanlardan birinin 4 aylık bir kızı varmış "bez ve mama parası yetiştiremiyorum" diyo. Bende "şimdiden zengin bir damat bulmaya bakın o zaman" dedim :roflol: Gerçi sonra kız babalarının kıskanç olduğu geldi aklıma..Ama söylemiş bulundum bir kere.:tomato:.Orada başka genç bir çocukta eşinin 4 aylık hamile olduğunu söyledi..Aman Allahım nasıl mutlu, gözlerinin içi parlıyor.."Eşime soruyorum hareketlerini hissediyormusun diye" diyor..Eşi azıcık bişiler hissediyormuş ..Bu konuşmalar arasında eşimde ilk defa sanırım baba olacağını ve bunun farklı bir duygu olduğunu hissetti..Sanki daha kabullenmiş gibiydi..Hatta dönerken taksiciye "eşim hamile biraz dikkatli kullanırmısınız" bile dedi..Gözlerim yaşardı :1shok: İnşallah bize karşı hep böyle olur bundan sonra Allah herkese eşiyle ve çocuklarıyla bir ömür boyu mutlu, huzurlu yaşamayı nasip etsin..

::ay allh sesimizimi duydu ne oldu ne güzel canım çok sevindim canım zaten doğsun anlayacak ne kadar güzel bişiy olduğunu
canım bizim heycan yönünden eksiğimiz yok eşim benden heycanlı bebiş geleceği için çünkü çok istiyodu ve çok mutlu hamiş olduğuma ve her fısatta söylüyo nekadar yakışmış oğlıumuz gelcek şöyel yapcaz böyle yapcaz falan filan ama korkusu da çok daha doğmadan korkuyo ona bişiy olcak diye nasıl bakcaz nasıl doğuracam diye bana bişy olcak diye çok korkuyo bide biliyo benim canım çok kıymetli:roflol:
buarada bence abartıyolar ya masraf konusunu ya bence en az bebeklilkleri masraflı büyüdükçe arytacak istekleri kreşelri okulrı falan ilan
benm oğluşunda hareketleri azaldı iki gündür aynı yerde duruyo dönmüyo arda tekma atıyo canımı acıtmıyo ama şimdide ayğını dışarı çıkarıyo ya böyle tam belli oluyo ayağı bayılıyom o zmaan:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…