2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yoook murgiz ne yazıkki tayinimz çıkmadı ve 1 sene daha burdayız.anlayacağın bayaaaa zor günler bekliyor beni

aaaaaaaaaaaaaa deme yaaaaaa bende dedim herhalde tayinin çıktı
canım çok zor olcak senin için doğru diyonda allah sizi ve bebişinizin canını sağ etsin bişiy olmaz bi sene geçer hemencik merak etme:teselli:

evet murgiz bakalım.nasıl olacak inşallah merkeze tayin çıkarsa daha ii olacak.yoksa köye gidip gelmek zor oluuur

canım ya tabikide çok zor olur bari milli eğitime söyle merkeze geçiçi görevle alsınlar seni
ya kim bakcak bebişefisfisfis
hemen başlıyacanmı eylülde okula biraz rapor falan al bari canım bebek 6 aylık olana kadar rapor kullan
valla ben karar verdim seneye hiç gitmeyecem okula ücretsiz izin ve rapor alcam 1 seneyi kapatacam

Canim bu kadar olur benimkinide daha annem hamile kalir kalmaz babam ruyasinda gormus ama anneme tek kelime etmemis.Annemde bir radyo temsilinden bu adi secmis.Ben dogduktan sonra ikiisde ayni ismi soyleyince ufak yollu bir sok yasanmis tabi kafamçokkarıştı

canım git valla evde kalmaktan iyidr o şeklide
geçiçi görev olur ya merak etme çok kolay o zaten sabahlarıda gitsen çokda etkilemez seni doğru diyon canım

canım yaa vall işin zor bencede çalış canım yanında kalcaklarsa
bu halinle bide onlarla uğraşıyon bak bari sterss yapma kızında etkilenir ya biliyosun sabır canım inş kendiliklerinden sıkılıp biz gidiyoz deseler
canım güya bu insanlar senin içinmi geldi bu yaştaki insanların sana ne faydası olcak canım tek olsan daha iyiydi yani

Gunaydin kizlar

Ben gerci bu geceyi ayakta gecirdigim icin hep sabahti.Az daha doguma gidiyordum.Herkes benlebir sabahi saba etti.Hic durmka bimeyen bir sancidan dolayi.Melegimde benim gibi donmek ve normal dogamak istiyor ama olmuyor bir turlu Dayanilir gibi degildi simdi sabhin 7si ve kahvaltidan sonraki duruma gore belki hast gideriz.Iisn tuhafi daha ne yatagi kuruldu ne de biseyi hazir..Esim sagolsun hergun bugunu size ayiricam diye soz veriyo ama nerdeyse 24 saat calisiyo.sabahtan beri ekmek almasini rica ediyorum ama nerde.Zavalli keidye bile egilip mama vermemis hayvancik beni gorunce nerdeyse dile gelecekti.....

Ebruucm seni goremedim bugun .iyi miisn?
Yasemincim bizim wc isi yatti.Annem geldiginden mercan tanimadigimm bir cocuck oldu..Iism eskisinden de zor annemle bu konuda anlsamiyorum.Bazen haklisin diyor ama sonra birtanecik torunum var tabi simartacgim deyip beni cildirtiyor.O gittigind ebu cocuck nasil duzene girecek bilmiyorrum .anneme karsida fazla bisey diyemedigim icn icim icimi yiyor.Izin vermedigim ne varsa hepsini elde etmis durumda mercan....
Kizlar fazla duramiyorum.Gun icnde iyi olursam tekrar gorusuruz.....

elif ALLAH lafzının ilk harfidir..
Elif olmak zordur
Yuvarlak bir dünyada
Dik ve en önde olmanın adıdır ELİF

benimde öle valla hep tek başına nereye kadar bilmem araziye çıkmıyorum 1 aydır falan kendimi taşıyamıyorum zaten ama işler yoğun olduğu zaman mecbur tabii dananın kuyruğu yarın kopacak bakalım vereceklermi izin işe gitmedim bugün kramp girdi yine ayağıma ben hastayım biraz dedim tel. hallediyoruz artık yarın doktor işi var 2 gün tatilll çalışamaz raporu almayı düşünüyorum canım merak etme bebişinede bişey olmamıştır çünkü ben genelde her sabah sağ tarafımdan uyanıyorum allah büyüktür inşallah sağ salim atlatırız ...

canım yaaa dur bakalım belki kızın dönmüştür o yüzden sancılanmışındr benimde döndüğü gece çok canımı acıtmıştı bu velet sorma teyzesi
canım lütfen bizi habersiz bırakma bak aklımız sende canım sancın devam edrse dra gttcen herhalde :1shok:
hayırlısıyla doğsunda hiçbişiyi hazır olmasın canım o kolay sen ve kızın sağlıklı olunda önemli olan o canım
dularım senle bizi habersiz bırakma

yasemincim ben ostimde çalışıyorum demetevlerde oturuyorumm yarın gidicem işte sanırım dediğin gibi çünkü önceleri önden gidiyodu şimdi geriden anlamadım valla bişey çok teşekkür ederim canım ilgine sende çok eğilme eğildiğin zaman kasıklarda sancı oluyomuş dikkatli ol öpüyorum canım...

Geçmiş olsun elifcim(mercanın annesi :dance:) sancılardan dolayı ben de çok korkuyorum...bebişin biraz daha beklesin ve sağlıkla gelsin..a.s.

canım benim geçmiş olsun, Dikkat et bebişine ve kendine..dinlen yarın da rapor işini halledersin sıkma canını...bu senin en doğal hakkın.
benim de ayağıma bacağıma kramplar giriyordu ama ya ben artık otomatikleştim, bir şekilde uyku arasında kramp işini hallediyorum ya da artık girmiyor bilmiyorum. bir ay önce calcimax verdi dr.iyi gelir diye ama onu da hiç kullanmadım.hiç öyle ilaç alışkanlığım yok.demir hapları önemli dedi bu gittiğimde; ihmal etme dedi hiç de kullanmadım.
eşim kızdı..yapmıyorsun doktorun dediğini niye gidiyorsun, üstelik bir de yapmıyorum diye bunları bana niye anlatıyorsun dedi..
haklı tabi bişey diyemedim..bir de sakın bana doğumdan sonra çocuk hasta, ben hastayım deme dedi.
niyeki dedim..sen daha iyi bilirsin dedi..
:çok üzgünüm:

Kızlar dilekleriniz için tekrar hepinize teşekkür ederim..a.s.a.s.sizinle herşeyi paylaşmak en güzeli,iç ağırlığım hafifliyor,sizlerle hafifletiliyor:içelim: :enbuyukkk:yarın sabah artık günü belirleştireceğiz,belki perşembe sabahı olacak belki pzt...bakalım:sm_confused:

Ebrucuğum, teşekkür ederim canım..:içelim: benim içim heyecanla karışık bir hal içine girdi..endişelerim de birden üst üste sıraya girdi sanırım:sm_confused: napıcam ne edicem,bebişime bakabilecekmiyim,kociş bana yardım edecekmi,yoksa beni bunaltacak mı diye.klava: .bakalım artık..herşeyin hayırlısı..:sm_confused:
Oğluşunun kilo durumuda hiç belli olmaz canım,şuan gayet iyi maşallah hep böyle gidecek diye birşey de yok..birden bire kiloları artabilir..senin canım inş iştahın azalmaz ve mide bulantın kaybolur ..mide bulantıları engelliyor yemek yemeyi çünkü..
bizimki tombiş görünüyor haftasına göre ama doğum yakın olduğundan normal gibi oluyor...sağlıklı olsunda keşke..kilosu nasıl olursa olsun..

Mercancığım geçmiş olsun canım:sm_confused: yazılarını okurken hep bir haber mi var diye bir solukta okuyorum:sm_confused: inş şuan iyisindir ,ağrıların geçmiştir..ve acele birşey olmaz,nş prş gününede güzel haberlerle gelirsin cnm..dikkat et kendine..bolca dinlenmeye çalış..zamanında ve güzellikle gelir inş bebişin..fisfisfis
Nazeciğim inş,sende şuan iyisindir:uhm:
Yaseminciğim..sorma yaa..doğum haberi ilk benden gelecek sanırım..hepimiz güzel haberler paylaşırız inş..artık işlerimi ve kendimi hazırlamaya çalışıyorum,o yüzden bende cok sık kk da cok bulunamıyorum..yarın sonucum netleşssin haber o haber olacak sanırım..artık biraz toparlandıktan sonra sizlerle yaşadıklarımı paylaşırım..:içelim:

Murgizciğim,maşallah canım,bolca bollca pasta yaparsın inş:)bende zamanı geldiğinde birkaç pasta falan yapar dolaba atarım diye düşünmüştüm ama birşey yapamadım..bu saatten sonrada elim hiççç kalkmıyor:a015:

Ridacığım,kimseler aramasa aramasın..eşinin desteği yeter canım..yakındada yanında olacak canım onu düşünyerimseniben

Bebebe ciğim kızına maşallah canım..inş hep böyle sürer..

Neysenciğim,inş dr dan güzel haberlerle gelirsin..a.s

Şekertaş aramıza, mayıs hamişleri ailemize hoş geldina.s. doğum video.izlememeye çalış canım,hamileliğim ilk aylarında bende izlemiştim..insan acısız rahat bir doğum görmek istiyor..ama görüntüler öyle olmuyor..izledikten sonra içimi bir korku sarmıştı,çünkü hiçbir doğum şekli acısız değildi..mümkün oldukça izleme canım,ve kötü anlatılan doğum hikayelerindende uzak dur..çünkü olumsuzluktan ve güçsüzlükten başka birşey sağlamıyor..:sm_confused

annişler bugün kont gittim bebişim dönmüş çok şükür herşey normal şimdilik:teytey:
hastanede dr.umun odasına girmeyi beklerken bi hamiş geldi suyu gelmiş teleşla dr.unun odasına girdi görünce fenalık geldi bana betim benzim attı:1shok: ödüm patlıyor birini görünce öyle. gayet rahat yürüyordu ama. Allah yardımcısı olsun şuan tüm doğuranların ve bizim gibi doğurmayı bekleyenlerin :bbo:

Kardelencim Bebişin Dönmüş Canim Hayirlisi Olsun Kizlar Arada Bir Kasiğima Ağri Giriyor Ama Canimi Yakmiyor Vede Hemen Geçiyor Ndir Bu Sizlerdede Oluyomu Acaba

Ebruucm seni goremedim bugun .iyi miisn?

Mercancım geçmiş olsun canım..Demek ki Kayra Ada artık gelmek istiyo..Ufak ufak seni uyarmaya başlamış. Bu arada anneni bence çok fazla kafana takma eğer değiştiremiyosan en azından bu dönem şansını zorlama..Çünkü anneannelerin torunlarına bakışı hakikaten çok farklı oluyo..Valla ben annemden görmediğim ilgi ve sevgiyi şimdi torunlarına gösterince şaşırıp kalıyorum bu benim annem mi diye..Bizim kabahatimiz neydi o zaman diye insan düşünüyo. Çünkü annem inanılmaz otoriterdir ve biz onun sadece bakışından bile korkardık..Ama torunlar hep tepesinde..Bir de annen uzakta, torununu her daim yanında olup sevemez..Fırsatını bulmuşken kaçırmim diye düşünüyodur yerimseniben Bence sen mercana bazı şeylerin anneanneyle kısıtlı olduğunu o gidince bu saltanatın biteceğini hissettir..Çocuklar küçükte olsalar çoğu şeyin farkındalar..Bu arada bende iyiyim canım sadece geceleri uyuyamadığımdan gündüzleri biraz sersemleşiyorum..Bugün ev işi yaptıktan sonra öğle arası uyudum biraz..Onun haricinde ders çalışmaya çalışıyorum..Bebek doğmadan biraz çalışayım diyorum ama ellerimdeki ve ayaklarımdaki şişlikler artık gitmiyo :çok üzgünüm: o da ağrı yapıyo biraz..Birde bugün öğlen sol göğsümün altında sancıyla uyandım..Bebek yer darlığından resmen kaburgalarımı bile zorlamaya başladı..

Forum coştuğu için herkese cevap yazamıyorum ama aklıma bi fikir geldi bundan sonra elimde kalem kağıt oturup küçük notlar alcam..Sanırım böylece forumu takip etmem daha kolay olur..

ay kızlar bugün bütün gün dışardaydım. oğlum için yatak (döşek) aradım ama nafile. :sm_confused:yataklar hep karyolalara göre. ben park yatak aldım şimdi içine döşek bulamıyorum.
park yatak alan arkadaşlar siz ne yaptınız:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…