yoook murgiz ne yazıkki tayinimz çıkmadı ve 1 sene daha burdayız.anlayacağın bayaaaa zor günler bekliyor beni
evet murgiz bakalım.nasıl olacak inşallah merkeze tayin çıkarsa daha ii olacak.yoksa köye gidip gelmek zor oluuur
mercancığım sana katılıyorum canım bende ismimi çok seviyorum. isimlerin karekterleri etkilediğine de inanırım ayrıca. benim adımı daha doğmadan koymuş babaannem düşün o zaman ne ultrason ne doktor. ama içine doğmuş heralde ne bilyim.
yook gidicem kaynanamlar başımdaya burda kalacaklar.bari işe yarasınlar.eğer merkeze alırlarsa öğleden sonralarımı boşaltacam.sadece sabah gidicem inşallahhh.eşimin şimdiden milli eğitim müdürü ile konuştu bakalım inşallah olur
yani zaten yanımızda kalacaklar bari çalışayım diyorum.yaa cahil olmasalr çok ii de çok fena biri 68 biri 65 yaşında.masa adabı yok.ayağının derilerini yolup yolup oturma guruna bırakıyo kayınpederim.tuvaleti temizlemiyo.bide durup durup namaz kıl kuran oku demzmi yaaa kime neeeee benim dini yönüüm
Sekertas inanmiyorum demek adasiz,benimde adim elif....(gerci burada kizimin ismini kullaniyorum ama ) Birde kardelen var o da Elif..3ledik desene...Biraz kendini begenmislik olacak belki ama ismimi cok seviyorum....benim ismim olmasa kizima koyabilecegim bir isim :roflol: ... Bence herkesin ismi kaderini etkiler herkese isminin cok yakistigini dusunuyorum...Zaten oyuzd :teytey:en degil mi isim isinin uzerine bu kadar cok duusnduk .hatta bazi hamisler hala dusunuyor en uygun ismi bulmak icin .Kizlar isim bulup listemize yazmayan var mi?O listeye bakip bir anda herkesi gormek cok hosuma gidiyo :dance:
benimde öle valla hep tek başına nereye kadar bilmem araziye çıkmıyorum 1 aydır falan kendimi taşıyamıyorum zaten ama işler yoğun olduğu zaman mecbur tabii dananın kuyruğu yarın kopacak bakalım vereceklermi izin işe gitmedim bugün kramp girdi yine ayağıma ben hastayım biraz dedim tel. hallediyoruz artık yarın doktor işi var 2 gün tatilll çalışamaz raporu almayı düşünüyorum canım merak etme bebişinede bişey olmamıştır çünkü ben genelde her sabah sağ tarafımdan uyanıyorum allah büyüktür inşallah sağ salim atlatırız ...anlaşıldı neysen sen de bendensin:teselli:
benim eşim askerde ya..sürekli sorar annemler, kızlar arıyor mu diye..bizi kimse arayıp sormuyor :çok üzgünüm:dediğimde hepsi aramaya başlıyor teker teker..anlıyorum ki eşim birşeyler söylemiş... a.sne hikmetse 8.ayıma geldim biz artık her hafta sonu geliriz demeye başladılar..temizliğimi yapacaklarmış..ben de izne ayrılınca gelin dedim.
gerçi ben rahatıma pek düşkünüm bir hafta sonum var.. o zaman da ayağımı uzatıp dinlenmek isterim..
geçen gece sağ tarafımda uyandım...:sm_confused: ne zaman döndüğümü hatırlamıyorum inşallah bebişime bişey olmamıştır dedim...
bebişim bazen çok hareketli oluyor, bazen de hiç hareket etmiyor endişelendiriyor..bir türlü karar veremedim..ne çok hareketli ne de hareketsiz şu aralar..
canım bir de araziye çıkmıyorsundur herhalde artık..bel ağrıları dayanılmaz bende..kafamçokkarıştı ben akşama kadar bilgisayarın başındayım yerimden kımıldayacak halim yok çünkü..
canım sen çalışamaz raporu mu alacaksın..Allah yardımcın olsun inşallah bir terslikle karşılaşmazsın..
Gunaydin kizlar
Ben gerci bu geceyi ayakta gecirdigim icin hep sabahti.Az daha doguma gidiyordum.Herkes benlebir sabahi saba etti.Hic durmka bimeyen bir sancidan dolayi.Melegimde benim gibi donmek ve normal dogamak istiyor ama olmuyor bir turlu Dayanilir gibi degildi simdi sabhin 7si ve kahvaltidan sonraki duruma gore belki hast gideriz.Iisn tuhafi daha ne yatagi kuruldu ne de biseyi hazir..Esim sagolsun hergun bugunu size ayiricam diye soz veriyo ama nerdeyse 24 saat calisiyo.sabahtan beri ekmek almasini rica ediyorum ama nerde.Zavalli keidye bile egilip mama vermemis hayvancik beni gorunce nerdeyse dile gelecekti.....
Ebruucm seni goremedim bugun .iyi miisn?
Yasemincim bizim wc isi yatti.Annem geldiginden mercan tanimadigimm bir cocuck oldu..Iism eskisinden de zor annemle bu konuda anlsamiyorum.Bazen haklisin diyor ama sonra birtanecik torunum var tabi simartacgim deyip beni cildirtiyor.O gittigind ebu cocuck nasil duzene girecek bilmiyorrum .anneme karsida fazla bisey diyemedigim icn icim icimi yiyor.Izin vermedigim ne varsa hepsini elde etmis durumda mercan....
Kizlar fazla duramiyorum.Gun icnde iyi olursam tekrar gorusuruz.....
Gunaydin kizlar
Ben gerci bu geceyi ayakta gecirdigim icin hep sabahti.Az daha doguma gidiyordum.Herkes benlebir sabahi saba etti.Hic durmka bimeyen bir sancidan dolayi.Melegimde benim gibi donmek ve normal dogamak istiyor ama olmuyor bir turlu Dayanilir gibi degildi simdi sabhin 7si ve kahvaltidan sonraki duruma gore belki hast gideriz.Iisn tuhafi daha ne yatagi kuruldu ne de biseyi hazir..Esim sagolsun hergun bugunu size ayiricam diye soz veriyo ama nerdeyse 24 saat calisiyo.sabahtan beri ekmek almasini rica ediyorum ama nerde.Zavalli keidye bile egilip mama vermemis hayvancik beni gorunce nerdeyse dile gelecekti.....
Yasemincim bizim wc isi yatti.Annem geldiginden mercan tanimadigimm bir cocuck oldu..Iism eskisinden de zor annemle bu konuda anlsamiyorum.Bazen haklisin diyor ama sonra birtanecik torunum var tabi simartacgim deyip beni cildirtiyor.O gittigind ebu cocuck nasil duzene girecek bilmiyorrum .anneme karsida fazla bisey diyemedigim icn icim icimi yiyor.Izin vermedigim ne varsa hepsini elde etmis durumda mercan....
Kizlar fazla duramiyorum.Gun icnde iyi olursam tekrar gorusuruz.....
benimde öle valla hep tek başına nereye kadar bilmem araziye çıkmıyorum 1 aydır falan kendimi taşıyamıyorum zaten ama işler yoğun olduğu zaman mecbur tabii dananın kuyruğu yarın kopacak bakalım vereceklermi izin işe gitmedim bugün kramp girdi yine ayağıma ben hastayım biraz dedim tel. hallediyoruz artık yarın doktor işi var 2 gün tatilll çalışamaz raporu almayı düşünüyorum canım merak etme bebişinede bişey olmamıştır çünkü ben genelde her sabah sağ tarafımdan uyanıyorum allah büyüktür inşallah sağ salim atlatırız ...