2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gizemcim güzel haberlerine çok sevindim canım :1hug: İnşallah hep böyle devam eder

Tülaycım sakın üzülme kimse seni suçlamıyor tatlım ya..Sorun sende değil sitede..O yüzden kırılmanı yada alınmanı gerektirecek bir durumda yok..Kayrada zaten siteye sinirlenmiş yoksa seninle ilgili bişey ima etmedi ( böyle giderse mayıs anneleri olarak toptan atılacağız siteden :roflol:)

Yasemincim raporunu almana sevindim canım..Bizi böyle abuk subuk uğraştıran doktorları aslında topuklarından vurmak lazım ama neyse..

Mercancım valla kendi annem gelmiş gibi sevindim..Sen tabi gurbettesin senin için daha zordur eminim..Ama annelerimizde ne kadar fedakar gerçekten ya insan kendiside anne olacağı zaman bunu daha iyi anlıyor..

Yarencim benimde kasıklarım geceleri çok ağrıyo niyeyse..Özellikle yataktayken daha çok hissediyorum ama bu yeni değil bir aydır böyle..Sanırım arada bir doğum sancıları da oluyor..Bazen oğluş tekmeledikçe bütün vücudum sarsılıyo..

Nazecim yoğurt yiyemiyosan eğer pekmez yemeye gayret et..Bizde genelde sütaşın yada yörsanın yoğurdunu alıyoruz gerçi ben hangi marka olursa olsun yoğurt süt peynir sapığı olduğum için farketmiyo..Hepsini yerim ben :roflol:..Belki sen kullandığın ilaçlardan dolayı kokuyor gibi hissedebilirsin. Yada ayran iç bol bol büyük bardaklarda..Ascık zamanımız kaldı biliyorsun ne yesen o bebişe kar kalacak..

merhaba kızlaarrrrrra.s.

nasılsınız görüşmeyeli....uzunca bir aradan sonra tekrar sizinle olmak çok güzel. ben işlerimin yoğunluğundan fırsat bulup bir kaç zamandır giremiyordum siteye. tam giriyorum yazıcam pat araya birşey giriyor derken malesef uzunca bir zamandır uzak kaldım sizlerden. bu arada bu gün 34 haftamız doldu oğluşumun.:dance: 24 nisanda izine ayrılacağım nasip olursa. o zamana kadar daha rahat olacağım çünkü işlerimi devrettim şuan yerime iki kişi bakıyor ben ise sadece bir sorun olduğunda müdehale ediyorum. 24 nisana kadar sadece işe gidip gelicem çalışmayacağım. Sağolsun arkadaşlar zaten bana müsade etmiyorlar. sırnaşık şey e... sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl yerimseniben

Kızlar ne kadar çok şey yazmışınız hepsini okudum ilk okuduklarımı unuttum kafamçokkarıştı

Murgizcim oğluşunun iyi olmasına çok sevindim canım inşallah doğuma kadar böyle devam edersiniz...
Yasemincim rapor için neden uğraştırdılarki seni ben hiç zorluk çekmedim çalışacağımı söylediğim için nst bağladı sonuç gelince onaylayıp elime verdiler bekletmediler bile sonunda aldığına sevindim canım evde dinlen tatilinin keyfini çıkar...
Mercancım gözünaydın canım anne başka oluyor Allahtan benim annem bana yakında içim rahat o konuda...
Yarencim, Ebrucum bende de başladı karnımda aşırı kasılmalar hatta gece ağlayacak derece geldim ağrılardan aşağıya bir baskı yapıyor yaramaz oğlum ama ne hikmetse bu en baştanda böyleydi eşim konuştuğu zaman oğluşla yapmıyor duruyor şimdiden baba sözü dinliyor yaramazım...
Nazecim canım benim ...benim yanımda olsan eminimki iştahın açılır hatta kabarırdı :içelim: karşılıklı yer içerdik valla birde bakkal sütü değilde bulabiliyorsan taze süt alıp evde kaynatsan ılık ılık içersen hoşuna gider belki benim oğluş büyük bir ihtimalle sütten kiloyu alıyor ben bir ara günde 1lt süt içiyordumda şimdi yarım litreye düşürdüm doktor gülünce bana yerimseniben
Betülcüm takma kafana kayınvalideni canım onlarıda öyle kabul etmek gerekiyor son zamanlarında kendine stres yapma ...benimkide aramış doğumdan 10gün önce geleyimmi sanki gelipte hangi yarama merhem olacaksa ben her işimi bitirmiş olucam hazıra gelip konacak aman takma kafana canım onları düşünüpte sinir etmeyelim kendimizi güzel günlerimizi düşünelim yavrumuzu kucağımıza alacağımız günü...

Hepinizi öpüyorum kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın sağlıcakla kalın sevgiler a.s.

Aslında böyle insanlara torun falan sevdirmiceksin..Hazır torunu herkes sever yahu..Marifet çilesini çekmekte :enbuyukkk:

Slm canım, artık bebişlerimiz büyüdüler, yerleri daralıyor, rahimde kasılmalar artıyor...ondan sanırım...meraklanma, aynı haftalarda bana da oldu, bir anda neye uğradığımı şaşırmıştım..benim de önce sol kasığıma bir ağrı girmişti sonra belime filan vurdu sancısı daha sonra da sağ tarafımda hissetmiştim. Şu sıralar sanki regl olacakmışım gibi gece gündüz ağrılarım oluyor..bir de bel ağrısı eklendi şimdilerde..ama bunlar da normal yani...
a.s.

bugün rüyamda ben oğlumu emzirdim..ALLAH'ım ne güzel bir duyguydu..Bana ait ve benim olma duygusu onu ne kadar özel kılıyor...Allahım hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın.. Rabbim hepinizin bebişlerini analı babalı büyütmek nasip etsin.. AMİN

Aslında böyle insanlara torun falan sevdirmiceksin..Hazır torunu herkes sever yahu..Marifet çilesini çekmekte :enbuyukkk:

:sm_cool::roflol:bencede ayol insanda vicdan olur
kızlar benimde kayınpeder çok istiyo kayınvalidem yada görümcem gelsin yalnızım ya evde
hatta aradı çok ısrar etti yok dedim ben tek başıma daha rahatım dedim ihtiyacım olduğunda görümcemi çağırırım dedim:smiley-cool:
benim kayınvaldem ne yemek yapabilir nede iş kötü niyetten değil kadıncağız hem hasta hemde bilmiyo(sadece balık yapıyo hergünde balık yenmezki ama)
gelse ben hizmet etcem yani betül gibi
o yüzden yok dedim zaten çok şükür temizlikçim var iki haftada geliyo büyük işlerimi yapıyo zaten yemek mutfak falan yapabiliyom çok şükür
yani kızlar bence insan istemiyosa direk söyleyebilmeli yoksa için içini yer yani kırmamak için sesini çıkarmazsan sen üzülürsün
benim tavsiyembu
ayrıca kızlar artık 34. haftadan sonra kendinizi ev işlerinde çok yormayın çok zorlammayın bi yerde okumuştum a.s.

ridacım o bel ağrılı adet krampları çok artarsa ve sertleşme olsa biliyıosun iyi değil iştede yoruluyon çok zaten dikkat et canım dra tgittiğinde sor canım olmuyosa doğum iznini erken başlat canım fisfisfis
canım buarada ben hıçkırığını şimdide sağ kasığımda hissediyom zaten dr da dedi doğum pozisyonunda şu an diye:hooray:
bende biara çok gördüm emziriyom buaralar görmüyom çok güzel oluyo öle rüya

TÜLAYCIM,
Arkadaşların da belirttiği gibi kimse sana birşey söylemiyor, istedikleri konuları birleştiriyorlar, uygun gördüklerini siliyorlar, kilitliyorlar bunlar bizim elimizde olan şeyler değil ve hepimiz bunların farkındayız..kayranın kızdığı konu ve bizim kendisine söylediğimiz şey neden bilgi verilmeksizin bunu yaptıklarıydı. ötesi yok..
sakın üzüntüye kapılma...biz senin de konunun birleştirilmiş olduğunu gördüğünde yaşadığın şaşkınlığı satırlarında okuduk..hoşçakalın demişsin... yüreğim burkuldu canım yaaa sakın veda etme olur mu..seni seviyoruz mayıs annecimmmm

canım allah kolaylık versin canım ya nerdeyse doğurana kadar gitcen sen işe gerçi yorulmuyomuşun ama yinede dikkat et canım yaa.s.

tşk ederim uyardığın için gizemcim..cuma günü kontrolüm var..hayırlısıyla gidip görücem oğlumu o zaman bu konuları dr.sorucam..

ben de oğluşumun hıçkırıklarını sağda hissediyorum çok sevimliler yahuu

Bu arada 6 aylık bir evlilik ve 15 ay aradan sonra bir bebişle evliliğimize kaldığımız yerden devam edicez eşimle... çok heyecanlıyım arkadaşlar içim içime sığmıyor :teytey:

üfff sinir oluyorum zaten bi bulamadım kafama göre temizlikci senağlama

(bu arada duyrulur pendik'de ikamet eden ufacık eve bi servet istemeyen temizlikci aranıyor) :icecream:

canım ya daha sizin cicim aylarınız bitmeden ayrı kalmışınız yafisfisfis
canım allah sizi ayırmasın bebişle mutluluğunuzu perçinlesin bak herşey bitiyo az kaldı hayatının iki erkeğine kavuşmana:teytey:

ya kızlar bu oğluş canımı çok acıtıyo bazen hareket ederken sizdede oluyomu ya sanki iç organlarımı söküyo

Sadetciğim hoşgeldina.s. böyle uzun ara verme canım:) birde işte kendini yormamaya çalış..

Kızlar Kayınvali. kayınpede.konuş konuş bitmez o yüzden onları yaşamlarına ,yetiştirilişlerine ve yaşlarına verin...birde oğluşlarını paylaşamamalarına:teytey: neyapsak yaranamayız...tatlicadiarzu bebişlerimiz etkilenmesin,düşünmemeye çalışalım,zamanı gelince söylenenlerde söylenir:sm_confused:

Nazeciğim,bende aşırı peynir,süt ve yoğurt tüketiyorum,hiçbirşey yiyemiyorsan beyaz peynir ve kaşar peynirini eline alıp alıp ye canım,aynı işlevi görüyor nasılsa..bebişin kilo alması için meyvede iyi geliyor,özellikle muz.

ya kızlar bu oğluş canımı çok acıtıyo bazen hareket ederken sizdede oluyomu ya sanki iç organlarımı söküyo

Bende cok hissediyorum canım.benim kızımdada durmak yok..içimi karıştırdı nerdeyse..asıl şimdi böyle olurlarsa ,doğduktan sonrada farklı olmazlar diye düşünüyorum:sm_confused: sonrasında İşimiz var yani..birde eşim küçükken çoook yaramazmış,düz duvara tırmanırmış,kayınvalide.çok çekmiş ondan ve beddua etmiş,cocuğun senden daha yaramaz bir cocuk olsunda neler çektiğimi gör demişKötü Kazen yani bana beddua etmiş...inşallah bedduası geri teper, yoksa ben biterimtatlicadiarzu

valla canım çok güldüm:hooray:
inş geri teper ne diyelimkafamçokkarıştı
eşim değilde ben çok beter yaramazmışım allahtan insanın anası kendine beddua etmiyonaniknanik
benimde eşim ailesine çok ilgisiz bigün kayınpederim benim yanımda eşime beddua etti senin yavrunda sana aynısın yapsın dedi aman dedim baba allh korusun:1shok:
ana baba beddası tutar diyolar

Biz evlenmeden önce eşime edilen bir beddua olduğundan nedersem boş gibi :roflol: şimdi kayınvali.deme beddua etmiştin,
bak durmuyor içimi söküyor diyorum gülüyor,inşallah olmaz da demiyor, yani:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…