2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim duyduğum anne bedduası tutmazmış süt korurmuş ama baba bedduasını bilemicem :sm_confused:

valla görcez baba bedduası tutcakmı kayınpeder çok içten etti valla iyide benim suçum ne ben çok iyi bi evladım her iki tarafada ama

.............................................

Son düzenleme:
merhabalar kızlar oğluş diğer pcde oyun oynarken bende bi bakayım bizim kızlar neler yazmışlar dedim...

kayracım evet canım çorluda yapıcam doğumu 19 mayıs diye drla karar verdik 19 nisandan sonra çorludayım belki görüşürüz kim bilir...

saadetcim bu kadar uzun ara verme kkya girmek için merak ediyoruz hepimizin karnı burnunda ne oldu nasıl die kafamıza takılıo ara sıra gir de kkya iyi haberlerini ver..

eylülünde dediği gibi okuduklarımı unuttum ka.ç sayfa okudum dün geceden beri baya yazmışınız...
betülcüm bence sen odanda daha fazla vakit geçir kendimi senin yerine koydumda keyifsiz bir durum ama anlayış göstermekte fayda var olumsuz davranmamaya çalış

canım allah kolaylık versin canım ya nerdeyse doğurana kadar gitcen sen işe gerçi yorulmuyomuşun ama yinede dikkat et canım yaa.s.

DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM ÇOK ŞÜKÜR FAZLA YORULMUYORUM ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIYORUM. NE YAPALIM BEBİŞLERİMİZ İÇİN KATLANIYORUZ. DOĞUMDAN SONRA DAHA FAZLA OĞLUŞUMLA KALMAK İSTİYORUM. BUNUN İÇİNDE SON ANIMA KADAR ÇALIŞACAĞIM NASİP OLURSA

son 3 gündür çok yorulduğumu fark ediyorum sanırrım saatlerin değişmeside bunda büyük bir etken... böyle giderse 37. haftaya dayanamicam :1no2:

Son düzenleme:

Ayy bugün benim de kontrolüm var, inşallah senin gibi güzel haberlerle dönerim.. Gözünaydın..

Şu yazdıklarına bakınca bi kez daha "en iyi kaynana uzak olandır" sözünün doğruluğuna inanıyorum bebebecim, Allah yardımcın olsun canım yaa; Ramazan da değil ki bi hatim filan bulsan da en temizinden azcık başını dinlendirsen...!

ya kızlar bu oğluş canımı çok acıtıyo bazen hareket ederken sizdede oluyomu ya sanki iç organlarımı söküyo

Olmaz mı canım yaa.. Hele gece meyva yedikten sonra karnımın içinde resmen oryantal show başlıyor. Yani ne diyim, Asena bile görse şaşar!!

merhaba betülcüm...
maşallah kızına, doğum pozisyonuna da girmiş..gözün aydın
benim de kasılmalarım yoğun şekilde devam ediyor, hayırlısı bakalım..
bu arada eşinin ailesi yanına gelmiş, gözün aydın sırnaşık şey mı demem gerekiyor yoksa CADIARZU geçmiş olsun mu bilemedim..
ama şaka bir tarafa senin de bildiğin gibi bu problemin adı KUŞAK ÇATIŞMASI onların bizim gibi düşünme ve hareket etme gibi bir durumları söz konusu değil. Kaldı ki artık kuşak çatışmaları 5-6 yaş aralığına kadar düştü neredeyse, ben şimdiki liselilere baktığımda bile kendi dönemimle kıyaslayıp hayrete düşüyorum.
Babaannem rahmetli ben lisedeyken bizimle kalıyordu.3 kardeş psikolojimiz altüst olmuştu. TV'yi kapatın gözüm ağrıyor derdi. Bakma babaanne derdik, sesinden rahatsız oluyorum derdi. Odanda otur babaanne derdik.Sinirlenirdi..balkona çıkardı. Babam gelince babaanneniz nerde diye sorardı. balkonda derdik. Bağırmaya başlardı TVyi kapatmadılar falan filan...sonra bir fırtına kopardı evde..nur içinde yatsın...

Doğum için Çorlu' da olmana sevindim Yasemin' cim. Elbette kısmet olursa ben de görüşmeyi isterim.. Hastane konusunda fikrin sürmese belki bitişik odalarda kalma durumumuz bile sözkonusu olabilirdi... Neyse, hayırlısı diyelim....

:teytey: HAKLISIN CANIM BİR DAHA BU KADAR UZUN ARA VERMEMEYE ÇALIŞACAĞIM. AMA İŞLERİ DEVRETMEM İÇİN DAHA BİR YOĞUN ÇALIŞMAM GEREKTİ. ÇOK ŞÜKÜR BİTTİ ŞİMDİ RAHATLADIM ARTIK. :içelim:

arkadaşlar bu kaynana konusu beni üzdü biraz bizlerde kaynana olucaz çoğunluğumuzun bebişleri erkek şuanda karnımızda taşıdığımız kıyamadığımız dakkası dakkasına takip ettiğimiz yavrularımızı bir gün el kızları el oğulları gelip alıcak bizdensenağlama düşündümde birden benim gelinimde benim için bu şekilde konuşsa çok üzülürüm. ya heralde kayınvalidelerimiz farkında değildir yaptıkları hataların farkında olsalar yapmazlardı heralde. onlara sorsan biz kötüyüzdür neler neler yapıyoruzdur bizde farkında değilizdir belki yaptığımız hatalar vardır. yeni nesil daha bilinçli yetişiyor inş biz onlar gibi olmayız gelinlerimizle iyi anlaşırızda onlarda bizim için böyle şeyler düşünmezler:1no2: gerçi ben oğlumu kimselere vermeyi düşünmüyorum benim yanımda kalsın annesinin açmamış gülü o:dance: yerim onun popuşunu:icecream:

:roflol: YAZDIKLARIN O KADAR GÜZELKİ İNAN İÇİN KIPIR KIPIR OLDU BİRDEN SAĞOL CANIM :teytey: İNŞALLAH BİZLERDE O GÜNLERİ GÖRÜRÜZ. AMA BEN KENDİ KAYINVALİDEM GİBİ BİR KAYINVALİDE OLMAYI ÇOK İSTİYORUM İNŞALLAH BAŞARABİLİRİM. BURADA ANLATTIĞINIZ KAYINVALİDELERDEN O KADAR FARKLIKİ ALLAH IM BOZMASIN.

ya kızlar bu oğluş canımı çok acıtıyo bazen hareket ederken sizdede oluyomu ya sanki iç organlarımı söküyo

oyyy ben onu yerim :icecream: benim oğlum da canımı yakıyor ama bugün rüyamda emzirirken o kadar tatlı görünüyordu ki bir an önce onu kollarıma almak için neler vermezdim...şuan bile canımı yakıyor hareketleri, sanki kramp giriyor göğsümün hemen altında hissediyorum.. tatlicadiarzu ama ne tatlılar değil mi kızlarrr:tomato:

Eşim askerden döndükten bir kaç gün sonra oğluşum dünyaya gelicek. Kayınvalide bizimle kalmak hem oğlunu görmek hem torununu sevmek istiyor. Ben de eşimle hasret gidermek istiyorum, anneme haber saldım..annemlerin yazlığı var benimle aynı binada..bebeğime de çalıştığım süre içinde annem bakıcak..kayınvalidenin yanımda kalmasını gerektiren bir durum yok ama bencilce de düşünmek istemiyorum. Sonuçta benim de oğlum olacak, oğlum evlendiğinde evine gitmek, torunumu sevmek biraz yanında kalmayı istemek en doğal hakkım. Ama gelinimi de rahatsız etmemek için elimden geleni yapardım herhalde..

dediğin kadar iyiyse cümlemiz onun gibi olalım inş. benimde kayınvalidemin arasıra oluyor ağır sözleri ama ben fazla takmıyorum bazen anlayamıyorlar bizi ama onlarıda hor görmemek lazım. bana bazen diyor her ay dr kont gittiğimde biz gitmezdik ne oldu diye. kızıyorum, hala kendi zamanlarıyla kıyaslıyorlar bu zamanı ama yinede anlamaya çalışıyorum onlar öyle görmüş nerde bizim gibi imkanlar. soruyorum ona kendi hamileliğinde, tekme atarmıydı hıçkıırmıydı diye çalışmaktan farketmezdikki. yemek bile yemiyorduk doğru düzgün sıçan gibi bebek doğururdum dedi. hıçkırıyor dediğimde okadar şaşırmıştıki öyle şey olurmu hıçkırmıyordur sana öyle geliyordur diye inatlaşmıştı benimle. onlar bazı şeyleri görmedi yaşayamadı bilmiyorlar biraz daha anlayışlı ve sabırlı olmayaçalışalım lütfen. kendimiz için!

kardelenciğim birçok noktada haklısın belki ama 10 çocuk büyütüpte ben çocuk bakmayı unuttum diyen bir kaynana olmayız heraldeklava:. benim kaynanamla babaannem aynı yaşta ve amcalarımın çocuklarını hep babaannnem büyüttü hala da bakıyor.
eşim 2 aydır istanbulda çalışıyo ve bu ayın sonunda gelicek doğuma 1.5 ay var. arayıp sormadıkları gibi kaynım 24 yaşındaki oğluna arada bir git yanında kal diyomuş bende eşime istemem dedim. yasakkelime ben kendime zor bakıyorum erkek çocuğun bana ne faydası olacak.

babam 2 ocaktan beri hastanede 3 ameliyat geçirdi ve25 gün sonra tekrar ameliyat olacak buna rağmen annen ya da kız kardeşin gelmiycek mi, bebeğe kim bakıcak falan diye soruyolar.
anlıycanız bundan sonra altın tepsiden altın kaşıkla besleseler boş.

ben oğlumla ve kocamla mutluyum. kendileri bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…