2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol ebrucum dinleniyorum valla ,,,kızlar amniyosentezi düçünmeyelim şimdi kızlar bu çok nadir olan bişiy allah korusun fisfisfis

Selam bayanlar Allah' tan bir aksilik çıkmazsa bende 12 mayısta kısmetse anne olucam...Çok mutluyum Allah nazarlardan korusun...Tüm hamişlerin Allah yardımcısı olsun...:1hug:

canım tekrar geçmiş olsun ,,,,,sağol canım yatıyom işte dinleniyom bol bol

bebebecim çok geçmiş olsun..Allah korumuş canım ya..Belki nazar değmiştir..Olabiliyo bazen böyle..Bende hamileyim diye millete duyurduktan sonra eve gelirken abuk bir yerde ayağım takılmıştı düşmüştüm ( Allahtan bişi olmadı ama yinede kem gözlere, kıskanç bakışlara maruz kalabiliyo insan..

kayracım olur böyle şaşkınlıklar ne kusuru

geçmiş olsun betül senin bebe iyi tutunmuş demekki allah korusun ya ucuz atlatmışsınız bişey olmadığına çok sevindim

gizemcim tabiki dinlenmen gerekiyor bu arada benimde bikaçkere lekeler
gelmişti iş yerinde bile fırsat buldukça dinlendim geçti sende fırsat buldukça dinlen

Selam bayanlar Allah' tan bir aksilik çıkmazsa bende 12 mayısta kısmetse anne olucam...Çok mutluyum Allah nazarlardan korusun...Tüm hamişlerin Allah yardımcısı olsun...:1hug:
hayırlı olsun canım seninki anneler gününe geliyor hıııııııı??????? negüzel

ya nedesiniz yineee bakın aklıma ne geldi belki bazılarınızın aklına daha önce gelmiştir
anneler günü ayında doğuracaz keni hediyemizi kendimiz verecez:Roflol:

kızlar naber,,, tülaycım dinleniyom valla napim,,annem yanımda geldi 10 günlüğüne kaç gündür düğünümüzde var kuzeni ama oynayamıyom bile o yüzden fazla giremiyom bu aralar kızlar

günaydın kızlarrr damlacım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun sık sık uğra buraya

Günaydın arkadaşlar..

Eşim grip oldu evde yatıyo ( Benimde boğazlarım acıyo..Dün akşam ne yediysem hepsini çıkardım gece ( Tam da bulantılarım geçti diye sevindirik olmuştum..

Bu arada aranızda folic asit kullanan var mı? Ben yeniden başlayacağım yaklaşık bir aydır almıyordum..Sanırım vitaminlerime de geri döneceğim (

Söylemek istediğim başka bişey daha var geçenler de internette gezinirken farkettim ilk 3 ayda tetonoz aşısı yaptırmamız gerekiyormuş..Ben bunu tamamen atlamıştım..En kısa zamanda bir sağlık ocağına gidip yaptırmayı düşünüyorum..

Ayrıca sormak istediğim bir şey daha var..Siz bebişlerinizin hareketlerini hissediyormusunuz ?? Ben pek hissedemiyorum..Çünkü ilk dönemlerde anneler bağırsak hareketlerini bebek hareketleri de sanabiliyormuş..Arasıra elimi göbişime koyuyorum acaba hareket ediyormu diye..Ama aynı zamanda gaz problemi olan bir anne adayı olduğumdan belki hareket eden şey bebiş değildir diye düşünüyorum..7 haftalık hamile olan arkadaşımda ultrasonda görmüş bebişini çok hareketliydi diyo.. Ben hastanede ultrasona girdiğim için pek göremedim ( Galiba özel doktora gitmem gerekecek 3. ayında (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…