Murgizcim geçmiş olsun canım...
İzin alıp bol bol dinlen..iki hafta hemen geçer..Ciddi bir şeyin olmadığına sevindim gerçekten ..
Bu arada Kayra'cım, ikili ve üçlü testleri normalde her hamilenin yaptırması gerekmez mi?? Çünkü herangi bir sorun varsa tespit edilir ve hemen müdahale edilebilir..
Amniosentez de zaten annelerin tercihine bırakılıyor..İkili ve üçlü testlerden ziyade amniosentezin düşüklere ve bebek ölümlerine neden olabileceğini duydum..Bu nedenle illaki de yapılması gerekiyorsa mutlaka uzman birine gitmek gerek..
geçmiş olsun murgiz inş. çocuğunu sağlıkla kucağına alırsın kaç aylık haömilesin
canım tekrar geçmiş olsun ,,,,,sağol canım yatıyom işte dinleniyom bol bolmerhabaaaa ben geldim kızlar dün gece kaza yaptık.araba ile şarampole uçtuk neyseki bende eşimde bebekte iiii allah korudu.aslan bebişim çok cesurdu :))))
eeee nasılsınız mayıs anneleri?okudum yazıları ne çok şey olmuş öle.öncelikle murgiz ve tülaycım geçmiş olsun ikinizde.ama murgiz sevindim bebeişinin ii olmasına.eee sende yat dinlen bakalım.2 hafta geçeeer.hemde çabucak.kaç haftayı geçirdik 2 hafta mı geçmeyecek.tülaycım sende dinlen o grip dinlenmeden geçmiyo ne yazıkki
bu arada aminosentezi mecbur kalmadıkça doktorum yapılmaması tataftarı.allah umarım mecbur bırakmaz.
kayracım ee senle aramada 8 gün var.ayyy ne güzel sırayla güzel haberler alıcaz.
Çok kısa bir süreliğine olsa da ben burdayım Murgiz, nasılsın?
kayracım olur böyle şaşkınlıklar ne kusuru:uhm:Tülay, dün yazdığıma şimdi gözatabildim canım.. Ya işte; uyur uyanık yazarsa insan tarihi bile doğrultamıyor! Bebek için 24 Ağustos' ta geldiğini yazmışım da ondan olmuş bu yanlışlıklar.. a.s. Şimdi düzelttim..
Benim regl tarihim 18 Ağustos canım.. Seni de şaşırttığım için kusura bakma lütfen..
sağol gizem aman dikkat edingeçmiş olsun tülaycım
merhabaaaa ben geldim kızlar dün gece kaza yaptık.araba ile şarampole uçtuk neyseki bende eşimde bebekte iiii allah korudu.aslan bebişim çok cesurdu :))))
eeee nasılsınız mayıs anneleri?okudum yazıları ne çok şey olmuş öle.öncelikle murgiz ve tülaycım geçmiş olsun ikinizde.ama murgiz sevindim bebeişinin ii olmasına.eee sende yat dinlen bakalım.2 hafta geçeeer.hemde çabucak.kaç haftayı geçirdik 2 hafta mı geçmeyecek.tülaycım sende dinlen o grip dinlenmeden geçmiyo ne yazıkki
bu arada aminosentezi mecbur kalmadıkça doktorum yapılmaması tataftarı.allah umarım mecbur bırakmaz.
kayracım ee senle aramada 8 gün var.ayyy ne güzel sırayla güzel haberler alıcaz.[/QUOTE
Büyük geçmiş olsun canım, kazayı bi' şey olmadan atlatmanıza sevindim..
Evet inşallah hiçbir aksilik olmaz ve arka arkaya en büyük mutlulukları bu sayfalardan paylaşırız...
geçmiş olsun betül senin bebe iyi tutunmuş demekki allah korusun ya ucuz atlatmışsınız bişey olmadığına çok sevindimmerhabaaaa ben geldim kızlar dün gece kaza yaptık.araba ile şarampole uçtuk neyseki bende eşimde bebekte iiii allah korudu.aslan bebişim çok cesurdu :))))
kayracım ee senle aramada 8 gün var.ayyy ne güzel sırayla güzel haberler alıcaz.
hayırlı olsun canım seninki anneler gününe geliyor hıııııııı??????? negüzelSelam bayanlar Allah' tan bir aksilik çıkmazsa bende 12 mayısta kısmetse anne olucam...Çok mutluyum Allah nazarlardan korusun...Tüm hamişlerin Allah yardımcısı olsun...:1hug:
hayırlı olsun canım seninki anneler gününe geliyor hıııııııı??????? negüzel
Selam kizlar,
Bende mayis annesi olacagim kismet olursa ...cok heycanliyim.. Herkese soylemek geliyor icimden. Ama çok sukur hasta olmuyorum sadece yorgunluk var.
Duygularimi sizinle paylasacagim icin sevindim.[/QUOT
:teytey:Mayıs annelerinin arasına hoşgeldin Damla.. Bir kişi daha artmamıza çok sevindim canım, sevgiler..a.s.