2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bak mercan ben anlatayım farklılığını benim testi ya yni düzeldi gerçi ben analmadım düzüeldiğini a yarı şimdi farkediyorum ikisi arasındaki farkı
bak ters duruşta sağ kaburganın altı daha şiş oluyo başı oluyo orası onun dışında karnını şekli yamuk yumuk oluyo bebeğin hareketleri nerdeyse kasıklarında bacaklarına yakın hissediyosun ve sağ kaburgan altında sürekli hareket oluyo
şimdi düz ya bebeiş şimdi ise karnım daha büyüdü ve tam top gibi düzgün oldu
bebeğin hareketleri ya sol yanımda yada göbek etrafında hissediyorum ama sağ kaburgamın altında bazen popsunu dikiyo yukarı onu hisssediyorum:))9
umarım anlatabilmişimdir

Anlatırım canım..senden daha cok dr gideceğimden,bolca anlatırım :içelim:

Canim benim ki genelde aksamlari hareketleniyor ve hem sag yanimda helde sol yanimda iki yuvarlak yukseliyor.gerindigini dusunuyorum cunku bende gerilecek yer kalmiyor.sol tarfata ki daha yuvarlak ve buyuk kafasi diye dusunuyorum byagi bir yanda bu yuvarlak.sanki yan durur gibi....ama gece uykuda kasiklarimda surekli tuvaletim varmis gibi bir sislik......senin ki bunun gibi birsey mi.....sagol yardimin icin..cok merak ediyorum

canim simdi dikkatli okudum ve evet aynen dedigin gibi gorunuyor.aksam tekrar kontrol edecegim

gerçekten çok açıklayıcı olmuş tasvirin a.s canım şu anlattıklarınıza bakılırsa benim oğluşum pozisyon değiştirmemiş hala ters...:1no2: napalım hayırlısı olsun, sağlıkla doğsunlar da...

ARKADAŞLAR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..

BU GECE BİRBİRMİZE BOL DUA EDELİM..

ALLAH HEPİMİZE KOLAY BİR DOĞUM,

SAĞLIKLI, SEVİMLİ, USLU, AKILLI, VATANA , MİLLETE, BİZLERE FAYDALI, BAHTI AÇIK, KISMETİ BOL EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH a.s.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ebrucum bütün dileklerine katılıyorum
ben de herkesin kandilini kutluyoruma.s.

mercancım her bebişin hareketi farklı demekki benim başı aşağıda olduğundan onu hissetmiyomda popsunu dikiyo bazen:smiley-cool:
sol tarafta hissettiğn şişlik üst taraftaysa yanda duruyo olabilirde bebişlerin yan durma yüzdesi sadece%1 ama mercancım bence dönmüştür senin minik
benimki şu an dönmüş ya genelde sol altta yada yanda (böbreklerimin orda)hareketleri oluyo sağ kaburgamın altında popsu varmış (bak oda çok yukarda değil az yanda)
senin anlattığında buna yakın inş seninkide dönmüştür
ama tersken bebiş her hareket ettikçe sanki mesanende zıplıyomuş gibi bir baskı ve tuvalet ihtiyacı oluyodu hatta ben dra sormuştum özellikle ben ayaktaiken hareket ettiğinde çok baskı hissediyodum mesanede
sende bir kere olmuş

kızlar teşekkürler sizinde kandiliniz kutlu olsun
allah bu hamile kullarına kolay doğum ve sağ sağlim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

kızlar azönce bi hasta geldi kadın beni görünce ağlamaya başladı.geçen sene kızı doğum
yaparken hem bebeği hem kendi vefat etmiş.bi an kendimi düşündüm ve geride
bıraktıklarımı ALLAH kimseye yaşatmasın sabah sabah bütün moralim altüst oldu.

Tülaycım katılıyorum cnm Allah kimseye o acıyı yaşatmasın çok zor tabi....

Bu arada bebeğim döndümü dönmedimi diye endişe eden arkadaşlar için birkaç birşey söylemek istiyorum..Ablam ocak ayında doğum yaptı bebeği zamanında dönmüştü..Bundan önce iki tane normal doğum yapmıştı..Bu defa normal doğum yaparken kordon sarkması denilen bir olay varmış acil sezeryana aldılar kendisi hiç istemiyordu ağlayarak gitmiş doğuma...Allahtan doktoru çok iyiydi ve bebeğe hiçbirşey olmadan aldılar...Kızlar Allah ne verirse hayırlısını versin bakın mesela benimde bebeğim hatta zamanından önce dönmesine rağmen benimde sezeryan olacak..Arkadaşlar artık sezeryan olayıda eskisi gibi değil sezeryan hastaları iki günde ayağa kalkıyor tabi biraz sıkıntılı olsada kesinlikle ve kesinlikle önemli olan tek birşey varki oda bebeklerimizin sağlıklı olarak dünyaya gelmeleri bunu aklınızdan çıkarmayın ve yok bebeğim döndü yada dönmedi diye endişe etmeyin içinizi ferah tutun ve bol bol dua edin...zaten elimizden başka ne gelirki dimi...

Bu mubarek günde dualar kabul olurmuş bol bol dua edelim birbirimize sağlıklı bebekler için...Allah herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebekler nasip etsin....

canım hiçmoralini bozma herkes kendi kaderini yaşar canım
allah ne yazmışs o olacak olacağın önüne geçilmez allh bize güzel kadrler vermiştir umarım

buarada betülden uzun zamandır haber yok kızlar acaba taşındımıki
haberi olan varmı?

Bencede üzülme Tülaycım,

Çünkü biliyorsun kadın anne olunca tüm günahları siliniyor ve annesinden yeni doğmuş gibi hayata sıfırdan başlıyor..Eğer doğum esnasında ölmüşse Allah katında şehit sevabı bile almış olabilir..Sonuçta herşey insanlar için ve bizimde ömrümüzün nerede ne şekilde biteceği belli değil. Eninde sonunda her canlı gibi bizde ölümü yaşayacağız..Allah bize hayırlı bir ömürle birlikte kimseye muhtaç olmadan ömrümüzü tamamlamayı, geride kalanlarca güzel bir şekilde anılmayı nasip etsin canım..Eminim ki kızın ailesi ve eşi için çok zor bir durumdur ama kaderin önüne geçmekte mümkün değil..Allah rahmet eylesin..:çok üzgünüm:

buarada betülden uzun zamandır haber yok kızlar acaba taşındımıki
haberi olan varmı?

Evet benimde dikkatimi çekti..Kayra'nında sanki mesajları silinmiş ( hepsine bakamadım ama bana öyle geldi ) Bazı arkadaşlarda bir iki kez yazıp sonra kayboldular herkes çok meşgul galiba..:uhm:

evet arkadaşlar ne gelirse ALLAH tan tabi.ebrunun dediği gibi doğumda vefat edenler
şehit sayılırmış diyorlar.yine de insan üzülüyor.ALLAH geride kalanlarına sabır versin.
herşey nasip kısmet.kaderimizde ne varsa onu yaşayacığız kuşkusuz

kayranın msj lar silinmişmi bilmiyorum ama bazı başlıklar birleştirilmiş.betül de uzun zamandır yok

kızlar ya nisan annelerine baktımda bikaçı doğum yapmış bile ya bizimde öyle olursaaaaa:1shok::1shok::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…