Dogru syluyorsun canim .sizde mesela tetanoz asisi vuruluyor burda oyle birsey yok.ama ordan donmeden onlem olsun diye dr um 1kez vurmustu.burada da hamilelik boyunca 3kez aids testi yapiyorlar insanin siniri bozuluyo.... kisi kendisi gibi bilir hesbi...orf ve adet farkliligi cikiyor ortaya...umarim donmustur..senin meleginin hareketlerini bana sik sik anlatirsan bende kendimle kiyaslarim :içelim:
bak mercan ben anlatayım farklılığını benim testi ya yni düzeldi gerçi ben analmadım düzüeldiğini a yarı şimdi farkediyorum ikisi arasındaki farkı
bak ters duruşta sağ kaburganın altı daha şiş oluyo başı oluyo orası onun dışında karnını şekli yamuk yumuk oluyo bebeğin hareketleri nerdeyse kasıklarında bacaklarına yakın hissediyosun ve sağ kaburgan altında sürekli hareket oluyo
şimdi düz ya bebeiş şimdi ise karnım daha büyüdü ve tam top gibi düzgün oldu
bebeğin hareketleri ya sol yanımda yada göbek etrafında hissediyorum ama sağ kaburgamın altında bazen popsunu dikiyo yukarı onu hisssediyorum:))9
umarım anlatabilmişimdir
bak mercan ben anlatayım farklılığını benim testi ya yni düzeldi gerçi ben analmadım düzüeldiğini a yarı şimdi farkediyorum ikisi arasındaki farkı
bak ters duruşta sağ kaburganın altı daha şiş oluyo başı oluyo orası onun dışında karnını şekli yamuk yumuk oluyo bebeğin hareketleri nerdeyse kasıklarında bacaklarına yakın hissediyosun ve sağ kaburgan altında sürekli hareket oluyo
bebeğin hareketleri ya sol yanımda yada göbek etrafında hissediyorum ama sağ kaburgamın altında bazen popsunu dikiyo yukarı onu hisssediyorum:))9
umarım anlatabilmişimdir
umarım anlatabilmişimdir
Canim benim ki genelde aksamlari hareketleniyor ve hem sag yanimda helde sol yanimda iki yuvarlak yukseliyor.gerindigini dusunuyorum cunku bende gerilecek yer kalmiyor.sol tarfata ki daha yuvarlak ve buyuk kafasi diye dusunuyorum byagi bir yanda bu yuvarlak.sanki yan durur gibi....ama gece uykuda kasiklarimda surekli tuvaletim varmis gibi bir sislik......senin ki bunun gibi birsey mi.....sagol yardimin icin..cok merak ediyorum
kızlar azönce bi hasta geldi kadın beni görünce ağlamaya başladı.geçen sene kızı doğum
yaparken hem bebeği hem kendi vefat etmiş.bi an kendimi düşündüm ve geride
bıraktıklarımı ALLAH kimseye yaşatmasın sabah sabah bütün moralim altüst oldu.
kızlar azönce bi hasta geldi kadın beni görünce ağlamaya başladı.geçen sene kızı doğum
yaparken hem bebeği hem kendi vefat etmiş.bi an kendimi düşündüm ve geride
bıraktıklarımı ALLAH kimseye yaşatmasın sabah sabah bütün moralim altüst oldu.
buarada betülden uzun zamandır haber yok kızlar acaba taşındımıki
haberi olan varmı?