2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kayracım ben baktım son adet tarihine göre 30 mayısa geliyor senin doğum:sm_cool:

:uhm:Canım nerden baktın? İnt. tüm otomatik hesaplayıcılar + doktor hep 24 Mayıs' ı veriyor.. Bi yanlışlık olmasın

Tülayyy, şimdi anladım; bebişin 24 Mayıs' ta geleceğini yazdığımdan sen son regl tarihimi 18 Ağustos değil de 24' ü gibi düşünmüşsün.
Yine listenin en sonundayım canım ama, tarih 18 Ağustos olmalı.. Bu arada teşekkürler..

:uhm:Tülay, dün yazdığıma şimdi gözatabildim canım.. Ya işte; uyur uyanık yazarsa insan tarihi bile doğrultamıyor! Bebek için 24 Ağustos' ta geldiğini yazmışım da ondan olmuş bu yanlışlıklar.. a.s. Şimdi düzelttim..

Benim regl tarihim 18 Ağustos canım.. Seni de şaşırttığım için kusura bakma lütfen..

canım inş hep sürer arkadaşlığımız.insanın intrtneetttende arkadaşı oluyomuş demekki önemli olan aynı şeyleri düşünüp hissetmek Şeniz

:dilcikar:
canım inş hep sürer arkadaşlığımız.insanın intrtneetttende arkadaşı oluyomuş demekki önemli olan aynı şeyleri düşünüp hissetmek Şeniz

Evet Murgiz yaa, normal yaşantımda az; ancak öz arkadaşları olan biriyim ben..
:dilcikar:Hatta çevremde soğuk olduğumu, şu burnum düşse eğilip almayacağımı düşünenler de varsa buna şaşırmam! Gerçekten de aynı şeyleri paylaşınca insan sanal ortamda bile, içinden olmasını istediği samimiyeti yakalayabiliyormuş.. Bu yüzden ben kendimi mutlu hissediyorum canım... İyi ki varsın..:1hug:

Avebru' cum,
Mesajını okur- okumaz hemen son regl tarihine baktım.. Yani 'hormonlarımız aynı düzeyde çalışsa kurtuluşuma kaç gün kaldı?' gibisinden.:bbo: 8 gün kadar bi fark var, inşallah en geç 10 gün içinde ben de bir ohh! diyebilirim. Bu arada sıkıntılarından kurtulmana da sevindim canım. Artık inşallah bundan sonraki randevularımızda, onu izleyecek olan tahlil süreçlerinde bu sayfalar hepimizden gelen ve ardı arkası kesilmeyen iyi haberlerle dolup taşar...

oooooh allah bozmasın kızlar yalnız bizi de kıskandırmayın bak

Amin Kayracım,

Allah hepimize bebişlerimizin resmini koymayı da nasip eder inşallah :))

Eda'cım

Valla bizim apartman yöneticisi hala kaloriferleri yaktırmıyor..Evde hırkayla oturmama rağmen popom dondu böyle bir soğuk yok..Üstelik ben kat kat giyinmeyi seven biride değilim, çorap bile giysem ruhum daralıyo..Zaten kışın ellerim ve ayaklarım hiç ısınmaz..Kendime dokunduğumda bile üşüyorum resmen :)) Offf offf yaz gelsin bi an önce..

Ben inanıyorum ki biz Mayıs anneleri hepimiz özel insanlarız ve bu da daima böyle kalır..
Tülay' cım öncelikle yazdıklarını okurken gribe yakalandığını gözden kaçırmışım. Ben de yeni atlatabildim, o yüzden bu konuda biraz hassasım.. Geçmiş olsun canım. Beslenme listendeki meyva oranını mümkün olduğunca arttır ve boş zamanlarında ıhlamur çayı içerek istirahat et.. Başka türlü kurtulamıyor insan, inanır mısın; ben yaklaşık 20-25 gün koku ve tat alamadım. Alah'tan ateşim 38' leri bulmadı! Ama aklında olsun ateşlenirsen (ki Allah korusun) doktorunla muhakkak iletişime geç. Bu, mikrobun kana karışması demek oluyormuş ve bebiş için de sakıncalı bir durummuş..
Acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun...

kayracım çok sağol önerilerin için atlattım sayılır ilaç kullanamıyoruz tabi ama
3-4 günde kendime geldim çok şükür.herif iyi bakıyor bana sağolsun işyerimden de
öğleden sonraları izin alıp alıp gittim evde yattım şimdi iyiyim yani.dinlenmek çok önemli
kendimize iyi bakalım.bide yaşını çok merak ediyorum

Murgiz, randevun 7' deydi değil mi canım.. İnşallah iyi haberlerle dönersin. Biz bu gece şehir dışına çıkıyoruz eve döndüğümde de vakit geç olabilir; ama sen yine de yazmaya çalış, ben de bir fırsat yaratıp muhakkak okur; durumundan haberdar olurum.
Hoşçakal Murgiz' cim..

canım gittim dra bebeğimi gördüm iyidi.dr bebekte bişiy yok dedi kanamanın nedeni belli değil dedi..tekrar etse gelmen gerek dedi.ilişki,iş yapmak yolculuk yasak dedi,,bu iki haftayı atlatmak çok önemli dedi.iki hafta sonra mutlaka gel iklil test için dedii...bukadar canım çok şükür bebek iyi bu iki haftayı sorunsuz geçirmem lazım kayracım

geçmiş olsun murgiz inş. çocuğunu sağlıkla kucağına alırsın kaç aylık haömilesin

ya biliyonmu bende aynıyım ya öyle ortam insanı olmadım hiç çok arkadaştan ziyade az ama dostluklarımoldu,,üniversitede bile bu özelliğimi korudum,,,bende mutluyum bu paylaşım için sede iyiki varsın canım,buarada adım gizemŞeniz

:dance:Sorun çıkmamasına çok sevindim Murgiz' cim, geçmiş olsun.. Geçen sene hamile olan bir tanıdığım da böyle nedensiz kanamalar yaşadı dönem dönem. Ama gerçekten de çok dikkatli ve titiz davrandı, doktorunun söylediklerine nerdeyse harfiyen uydu; şimdi çok sağlıklı ve nurtopu gibi bir oğlu var..
Annelik denen ve ömür boyu gönüllü süren mesai müjdeli haberi alır- almaz başlıyor işte, attığın adımda bile karnındaki o dünyada herşeyden önde tutuğun
minicik varlığa karşı sorumlu oluyorsun. Kutsallığımız da bundan kaynaklanıyor sanırsam..
İkili test için de birşeyler yazmak istiyorum Murgiz::1no2: Bu test son derecede hassas ölçümler yapan ve bebeğin ufacık bi yan pozisyonunda bile asılsız endişelere sebep olabilecek neticeler verebilen bir test canım. O yüzden önce ense pilisinin ölçülmesi ve sonrasında bu veriye göre 'gerekliyse ancak' bu testin yapılması araştırdığıma ve çıkardığım sonuca göre en doğrusu..
İnşallah doktorun da seni aynı şekilde yönlendirir, çünkü bu testin hassaslığından kaynaklanan sonuçları amniyosenteze kadar varabiliyor.. Ense kalınlığı normal verilerde çıkarsa, tercihin 3' lü test olsun canım. Bunu önemle yazmak istedim..
Bu arada ismini de yazmışsın memnun oldum. Hiç düşünmüyordum Murgiz' cim ama; arkadaş olucaksak rumuz kullansak da isimlerimizi bilmemiz gerekir herhelde.. Benim adım da şebnem canım..

Murgizcim geçmiş olsun canım...

İzin alıp bol bol dinlen..iki hafta hemen geçer..Ciddi bir şeyin olmadığına sevindim gerçekten ..

Bu arada Kayra'cım, ikili ve üçlü testleri normalde her hamilenin yaptırması gerekmez mi?? Çünkü herangi bir sorun varsa tespit edilir ve hemen müdahale edilebilir..

Amniosentez de zaten annelerin tercihine bırakılıyor..İkili ve üçlü testlerden ziyade amniosentezin düşüklere ve bebek ölümlerine neden olabileceğini duydum..Bu nedenle illaki de yapılması gerekiyorsa mutlaka uzman birine gitmek gerek..

Avebru' cum, doktorların esas tuttukları olay öncelikle ense kalınlığı. Bunda herhangi bir olumsuzluk gördükleri durumda ikili testin yapılmasını öncelikle istiyorlar; ama ense kalınlığı normal ölçülerde ise tercihi ebeveynlere bırakıyorlar. 3 ' lü testi tercih ediyorlar genelde ; çünkü hassasiyeti 2' liye oranla daha az. Yani ufacık bir hareket bile çok dengeleri oynatıyormuş bu testte. Formda bir arkadaş bu konu ile ilgili bir başlık oluşturmuş. İnşallah o da rahat bir nefes alır ve bizleri yazılarıyla bilgilendirir. Ben de araştırdım ve doktorumdan öğrendiklerimi, edindiğim izlenimi sizlerle paylaştım canım.. Umarım sana da bir fikir verebilmişimdir..

yerimseniben
canım çpk sağol bende memnun oldum,,çok şükür bebekte bişiy yok bende drun dediklerini dinliyom canım inş bu iki hafta yı atlatacam sorunsuz..iklil teste gelince inanki bende tedirginim,ama druma güveniyorum buranın en iyisi çok yoğun ama ilgili herşeyi açıklıyo iyice bana ense kalınlığını 2 hafta sonra ölçmeye gel dedi,,daha sonra napacağını söylemedi ,,du bakalım sizden önce gitcem nolacak ense kalınlığını ölçtükten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…