- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
kayracım ben baktım son adet tarihine göre 30 mayısa geliyor senin doğum:sm_cool:
yerimsenibenMurgiz, beni de tam çıkarken kontrol panelimdeki yazı sevindirdi canım.. Teşekkür ederim; ancak kalp kalbe bu kadar karşı olurmuş, aynı şeyi ben de bugün, yarın yapmayı düşünüyordum..:1hug:
a.sUmarım ortak noktamız olan bu süreci atlattıktan sonra, bebişlerimizi büyütene kadar süren kalıcı bir arkadaşlığımız olur....:1hug:
İyi geceler..a.s.
canım inş hep sürer arkadaşlığımız.insanın intrtneetttende arkadaşı oluyomuş demekki önemli olan aynı şeyleri düşünüp hissetmek Şeniz
oooooh allah bozmasın kızlar yalnız bizi de kıskandırmayın bak:dilcikar:
Evet Murgiz yaa, normal yaşantımda az; ancak öz arkadaşları olan biriyim ben..
:dilcikar:Hatta çevremde soğuk olduğumu, şu burnum düşse eğilip almayacağımı düşünenler de varsa buna şaşırmam! Gerçekten de aynı şeyleri paylaşınca insan sanal ortamda bile, içinden olmasını istediği samimiyeti yakalayabiliyormuş.. Bu yüzden ben kendimi mutlu hissediyorum canım... İyi ki varsın..:1hug:
kayracım çok sağol önerilerin için atlattım sayılır ilaç kullanamıyoruz tabi amaBen inanıyorum ki biz Mayıs anneleri hepimiz özel insanlarız ve bu da daima böyle kalır..
Tülay' cım öncelikle yazdıklarını okurken gribe yakalandığını gözden kaçırmışım. Ben de yeni atlatabildim, o yüzden bu konuda biraz hassasım.. Geçmiş olsun canım. Beslenme listendeki meyva oranını mümkün olduğunca arttır ve boş zamanlarında ıhlamur çayı içerek istirahat et.. Başka türlü kurtulamıyor insan, inanır mısın; ben yaklaşık 20-25 gün koku ve tat alamadım. Alah'tan ateşim 38' leri bulmadı! Ama aklında olsun ateşlenirsen (ki Allah korusun) doktorunla muhakkak iletişime geç. Bu, mikrobun kana karışması demek oluyormuş ve bebiş için de sakıncalı bir durummuş..
Acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun...
Murgiz, randevun 7' deydi değil mi canım.. İnşallah iyi haberlerle dönersin. Biz bu gece şehir dışına çıkıyoruz eve döndüğümde de vakit geç olabilir; ama sen yine de yazmaya çalış, ben de bir fırsat yaratıp muhakkak okur; durumundan haberdar olurum.
Hoşçakal Murgiz' cim..
:dilcikar:
Evet Murgiz yaa, normal yaşantımda az; ancak öz arkadaşları olan biriyim ben..
:dilcikar:Hatta çevremde soğuk olduğumu, şu burnum düşse eğilip almayacağımı düşünenler de varsa buna şaşırmam! Gerçekten de aynı şeyleri paylaşınca insan sanal ortamda bile, içinden olmasını istediği samimiyeti yakalayabiliyormuş.. Bu yüzden ben kendimi mutlu hissediyorum canım... İyi ki varsın..:1hug:
canım gittim dra bebeğimi gördüm iyidi.dr bebekte bişiy yok dedi kanamanın nedeni belli değil dedi..tekrar etse gelmen gerek dedi.ilişki,iş yapmak yolculuk yasak dedi,,bu iki haftayı atlatmak çok önemli dedi.iki hafta sonra mutlaka gel iklil test için dedii...bukadar canım çok şükür bebek iyi bu iki haftayı sorunsuz geçirmem lazım kayracım
Murgizcim geçmiş olsun canım...
İzin alıp bol bol dinlen..iki hafta hemen geçer..Ciddi bir şeyin olmadığına sevindim gerçekten ..
Bu arada Kayra'cım, ikili ve üçlü testleri normalde her hamilenin yaptırması gerekmez mi?? Çünkü herangi bir sorun varsa tespit edilir ve hemen müdahale edilebilir..
Amniosentez de zaten annelerin tercihine bırakılıyor..İkili ve üçlü testlerden ziyade amniosentezin düşüklere ve bebek ölümlerine neden olabileceğini duydum..Bu nedenle illaki de yapılması gerekiyorsa mutlaka uzman birine gitmek gerek..
:dance:Sorun çıkmamasına çok sevindim Murgiz' cim, geçmiş olsun.. Geçen sene hamile olan bir tanıdığım da böyle nedensiz kanamalar yaşadı dönem dönem. Ama gerçekten de çok dikkatli ve titiz davrandı, doktorunun söylediklerine nerdeyse harfiyen uydu; şimdi çok sağlıklı ve nurtopu gibi bir oğlu var..
Annelik denen ve ömür boyu gönüllü süren mesai müjdeli haberi alır- almaz başlıyor işte, attığın adımda bile karnındaki o dünyada herşeyden önde tutuğun
minicik varlığa karşı sorumlu oluyorsun. Kutsallığımız da bundan kaynaklanıyor sanırsam..
İkili test için de birşeyler yazmak istiyorum Murgiz::1no2: Bu test son derecede hassas ölçümler yapan ve bebeğin ufacık bi yan pozisyonunda bile asılsız endişelere sebep olabilecek neticeler verebilen bir test canım. O yüzden önce ense pilisinin ölçülmesi ve sonrasında bu veriye göre 'gerekliyse ancak' bu testin yapılması araştırdığıma ve çıkardığım sonuca göre en doğrusu..
İnşallah doktorun da seni aynı şekilde yönlendirir, çünkü bu testin hassaslığından kaynaklanan sonuçları amniyosenteze kadar varabiliyor.. Ense kalınlığı normal verilerde çıkarsa, tercihin 3' lü test olsun canım. Bunu önemle yazmak istedim..
Bu arada ismini de yazmışsın memnun oldum. Hiç düşünmüyordum Murgiz' cim ama; arkadaş olucaksak rumuz kullansak da isimlerimizi bilmemiz gerekir herhelde.. Benim adım da şebnem canım..