- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
Tülay' cım evet canım o benim aşkım..
Konu belki yerine oturmayabilir diye alıntı yaptım, çok sevindim bugün pamuk eller klavyelerden ayrılmamış, tesadüf bu ya ben de tüm günümü annemle geçirdim.:1hug:
Bunun dışında benim en büyük şikayetim uyuklamam ve iştahsızlığım,:1no2: hiç acıkmıyorum yaa bana ne oluyor anlıyamıyorum! Meyva da olmasaymış yeryüzünde limon tek tükettiğim şey olurmuş, herhalde açlıktan ölene dek!
Sende şikayet-ler var mı?
canım hoşgeldin bu şikayetlerin bi kaç haftaya gececek inş iştahsızlık benimde vArdı gheçti 2 haftadır bişiy yiyemiyodum çok şükür şimdi süt dahil herşeyi tüketiyom
sağol canım ağzından bal damlıyo umarım hiçbiriniz hiç bi problem yaşamazsınız allah korusun bebişlerimizi..canım tabikide benmde ilgilenirdim ama alakan beni mutlu etti onu söyleyeyim dedim
BEN DİYORUM ZATEN BİR TÜRLÜ BULUŞAMADIK ŞURDA HEPİMİZTülay' cım evet canım o benim aşkım..
Konu belki yerine oturmayabilir diye alıntı yaptım, çok sevindim bugün pamuk eller klavyelerden ayrılmamış, tesadüf bu ya ben de tüm günümü annemle geçirdim.:1hug:
Bunun dışında benim en büyük şikayetim uyuklamam ve iştahsızlığım,:1no2: hiç acıkmıyorum yaa bana ne oluyor anlıyamıyorum! Meyva da olmasaymış yeryüzünde limon tek tükettiğim şey olurmuş, herhalde açlıktan ölene dek!
Sende şikayet-ler var mı?
RİCA EDERİM NE DEMEK EFENDİMsağol canım
Şeniz